Цитирай Първоначално написано от PhantomAR
Какво да ви кажа момиченца...
... просто трябва да се храните здравословно и разделно, което ще значи следното:
Сутрин 2-3 банана и 3-4 мандарини(мандолини ) ще ви засити до обяд, не се тревожете.(може да пробвате и с други подове, но на плод не повечето 4 бройки) След това за обяд хапвате някаква супа с 1 хлебче или някакъв омлет(аз препоръчвам омлет със сирене и малко месо) и на вечеря ядете зелена салата и месо. А разделното хранене ще рече да не нагъвате 2 основни ястия наведнъж(като супа и омлет, една лъжица супа, една вилица омлет - ГРЕШНО) и на вечерия ядете първо салатата, после месото.
Трябва да пиете много вода - МИНЕРАЛНА и ги забравете кафетата и цигарите и колите и всичките тея г*вна.
А пък за по интензивно отслабване ще ядете същата закуска, на обяд вместо 1 хлебче - 2 хлебчета и на вечерия грамажа на месото да се увеличи двойно повече и между вечерията и обяда има около 1 километър тичане, не бързо тичане, а бавно, лекичко и с еднакви крачки и дишате равномерно. Ако се изкачвате по нанагорнище ще дишате двойно по-бързо, защото мускулите се нуждаят от кислород(много кислород, когато биват натоварени).
И така държите перфектната фигура. БУМ. Без никакви химии, болести и прочие. Трудно ли е, да ви е*а живота?
На мен ми се смеят в даскало, че всеки ден идвам с банани(бадани ) и разни други плодове, обаче не ме грее какво мисли някакво супер зле същество, където дори не е подобие на човек.. Даже един почна да ме псува, защото ям плодове на закуска и му счупих зъб и едната скула.
Разбира се, аз се храня тройно и четворно повече от това, което съм написал горе и съм 60 кила.

П.п: повръщате ли, яжте пак след като повърнете, колкото и да ви се гади.

Мда мерси за съвета мисля да пробвам нищо не ми пречи...не съм повръщала вече 2 ри ден.Дано поне това помогне...