- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Идеи за нощен клуб в София ( 16 РД)
амор пък е такава дупка. Има, сега се сетих, само дето не съм съвсем сигурен дали беше фолк клуб точно - в Студентски град - Бордо, освен, че е голямо сравнително (все 20 - 30 човека ще събере) е и сравнително евтино. Иначе сега се сещам още за Даймънд, Гранд Делукс, Дай Дай, Хелп (Син Сити, ама там е доста скъпо и е пълен абсурд да влезнете изобщо), Кепитъл, Ориент 33 (там може и да ви пуснат), в Студентски град имаше едно - Скандал, ама не знам още ли работи, сравнително евтино е и има шанс да влезнете, Тантра е малко дупка така, ама не е лошо. Това са добри фолк клубове, само че, предвид възрастта ви не знам дали ще ви пуснат, пробвай се да направиш резервация, ако стане стане.
Тантра, бате, НАЙ-ГОЛЯМАТА ЦИГАНИЯ !имаше случай едни мангали наръгаха в крака един приятел, само защото колата им станала едно огромно жеуезо, това ден преди дербито
Бордо е силно, въпреки че е в студентски, където пак е цигания
Говориш за себе си в женски род после пък споделяш, че имаш мъжки полов орган, де да знам... Днес бях в ресторанта на езерото Ариана, та управителя на парк кафето там сподели, че в момента е затворил заведението, щото някакви 13-14 годишни си празнуват рождения ден там, та не пречи да идеш да питаш, може и да ти допадне като вариянтПървоначално написано от woshata
![]()
Ми не знам и аз.. страх ме е да се пипна, че не знам кво ше набарам и съм неориентирана.
.!.