.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    амор пък е такава дупка. Има, сега се сетих, само дето не съм съвсем сигурен дали беше фолк клуб точно - в Студентски град - Бордо, освен, че е голямо сравнително (все 20 - 30 човека ще събере) е и сравнително евтино. Иначе сега се сещам още за Даймънд, Гранд Делукс, Дай Дай, Хелп (Син Сити, ама там е доста скъпо и е пълен абсурд да влезнете изобщо), Кепитъл, Ориент 33 (там може и да ви пуснат), в Студентски град имаше едно - Скандал, ама не знам още ли работи, сравнително евтино е и има шанс да влезнете, Тантра е малко дупка така, ама не е лошо. Това са добри фолк клубове, само че, предвид възрастта ви не знам дали ще ви пуснат, пробвай се да направиш резервация, ако стане стане.

Скайп - dark_elf2

Тантра, бате, НАЙ-ГОЛЯМАТА ЦИГАНИЯ ! имаше случай едни мангали наръгаха в крака един приятел, само защото колата им станала едно огромно жеуезо, това ден преди дербито

Бордо е силно, въпреки че е в студентски, където пак е цигания

Голям фен Аватара на 24white24
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    Къде дадох мнение за Ялта бе, професоре ? Знаеш ли през кое ми е къде ше ходи и къде и как ше си празнува рождения ден, аре къш ходи се заяждай с някой друг, да не съм ходила щот първо даже не знам дали ше ме пуснат, второ нямам пари да ме пуснат и трето.. не си падам чак по такива места. Така чееееееееее не знам кво точно се опитваш да ми кажеш, като тя най-малкото казва заведение където да ги оставят до по-късно, а не където да си ПЛАТИ да я оставят до по-късно.. интерпретации много, а интересното е че пак стигаме до извода, през "мъжкия полов орган" ми е къде ше празнува, през "мъжкия полов орган" ми е и Ялта.
    Говориш за себе си в женски род после пък споделяш, че имаш мъжки полов орган, де да знам... Днес бях в ресторанта на езерото Ариана, та управителя на парк кафето там сподели, че в момента е затворил заведението, щото някакви 13-14 годишни си празнуват рождения ден там, та не пречи да идеш да питаш, може и да ти допадне като вариянт

Град
    Непостоянно
    Ми не знам и аз.. страх ме е да се пипна, че не знам кво ше набарам и съм неориентирана.
    .!.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си