.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Избелваща паста за зъби Елгидиум?

Има супер добри мнения за тази паста..чувала съм че цената е 7-8 лв .. така ли е ? Има ли някъв ефект и къде мога да я намеря? Повечето хора са със страхотна усмивка с тази паста..или е лъжа? Помагайте.. и който е изпробвал може да пъхне снимка ( ако е хубав ефекта ) !

Ето я и нея : [/i]

Re: Избелваща паста за зъби Елгидиум?

Цитирай Първоначално написано от silwinka
    Има супер добри мнения за тази паста..чувала съм че цената е 7-8 лв .. така ли е ? Има ли някъв ефект и къде мога да я намеря? Повечето хора са със страхотна усмивка с тази паста..или е лъжа? Помагайте.. и който е изпробвал може да пъхне снимка ( ако е хубав ефекта ) !

Ето я и нея : [/i]

Град
    [На Метри От Земята]
    ох и аз ще чакам мненията..
    Просто аз

За първи път я чувам тази

Някой друг?

ох , хораа ... тази паста е връха!!!
    преди да си я купя , четох в сайта бг ммама за нея ...
    ии наистина има ефект ! след два - три - четири дни - зъбитевидимо побеляват ...

потърсете в сайта бг ммама и ще прочетет други мнения

п п - не съдете за мен по ника ми!

Супер фен Аватара на girl91
    И аз съм чувала за тази паста за зъби. Точно във форума Бг Мама бяха много водолни от нея. Аз все още не съм я пробвала. Днес дори я видях, бе6е 6 и нещо.

Аз също имам един въпрос - всичките пасти за зъбо от тази марка са избелващи?

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Аз ползвам Елгидиум само че антиплака от седмица някъде и не виждам голям резултат.Мисля след като свърши да си взема избелващата Иначе е 7 лева аз я взех от аптека с намаление 15% за 5 и нещо

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    Аз също имам един въпрос - всичките пасти за зъбо от тази марка са избелващи?
    Не, избелващата е в сива опаковка, против плака е в синя и за венци е в зелена. Струва около 7 лева, има и избелваща четка...и тя толкова струва. Аз съм с избелващата четка, но пастите за зъби редовно ги сменям, така че сега съм с няква друга. Наистина има ефект...обаче е доста "твърда" паста, на мен ми разбива венците в комбинация с четката, а иначе нямам проблем с тях.

Give me your best shot motherfucker!

Да , и аз се запалих по тази паста от форума на БГ мама , но там понеже са по-големи жени за това ви питам , за тийнове става ли? И има ли хубав ефект..

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Зъболекарката ми ми препоръча да ползвам пасти на елгидиум, сега съм си взела антикариесната паста, но съм чувала и че тази е доста добра, може да си я купя
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    Wonderland
    там понеже са възрастни жени ( над 23 сигурно..) за това ви питам , за тийнове става ли? И има ли хубав ефект..
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Някой който я има,нека сподели ..

определено ще я пробвам тази паста...не че имам голяяма нужда, но обичам да се глезя
    МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!

Повече от фен
    пастата е мнооого хубава! след 4 - 5 ден вече има видим ефект! купувайте!

Аз съм с избелващата Елгидиум / сивата / НАААЙ-СТРАХОТНАТА ..
    Наистина.. поне при мен имаше ефект още след няколко дена.. вече я използвам от около седмица / може и повече / ..много съм доволна Аз се колебаех коя да си взема: Елгидиум или Бленд-А-Мед. Взех Елгидиум, защото поисках и мнението на аптекарката.Тя каза, че и двете пасти избелват, но зъболекарите предпочитат Елгидиум, защото заздравява венците ли.. какво там беше.. Мислех си, че няма да има кой знае какъв ефект и че венците ми ще продължават да си кървят, когато си мия зъбите / случваше се доста често, преди / , НО СЕГА НЕ Е ТАКА.Наистина.. и зъбките са ми по-хубавки, и венците по-здрави.Аз лично съм много доволна!Препоръчвам я на всички!
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Значи има ефект..а след 3-4 дни? По колко пъти на ден трябва да я използвам г/д? И друг ползвал ли я е , и доволен ли е?

Ами нормално се ползва.. също както всяка друга паста за зъби. Хубаво е да си миеш зъбите след всяко хранене. Аз така правя, когато съм си вкъщи. Но когато съм на училище например и хапна нещо, след това - дъвки Orbit Professional или Orbit лента.
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Град
    Варна
    там понеже са възрастни жени ( над 23 сигурно..)
    Скъпа, ти на колко си, че жени на по 23г. и нещо ти се виждат възрастни ?!

По темата: използвам пастата от около седмица и засега съм доволна от резултата. Взех си я за 6.80, но засега се въздържам да си купувам и четката, първо искам да използвам още малко пастата и тогава.

Към авторката: съвет да ти дадем, хубаво. Но на всекиго пастите за избелване действат по различен начин. Това, че аз и още някой е доволен от тази паста, не значи, че и ти ще си.

Но пък няма как да разбереш, ако не пробваш. Така че...
    Това, което е лесно, не е интересно.

...

Баща ми я използва, защото е активен пушач ... и е доста доволен
    Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
    ~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~

Повече от фен
    ПАСТАТА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА НОРМАЛНО! и не е заместител на нормалната паста за зъби .... трябва да се миете по 2 пъти на ден с нея... като отделно се миете и със старата , която е за всеки ден.... тка ми каза аптекарката....

Голям фен
    Еми можеш да я намериш във всяка аптека .. .аз си е взех за 6.30 лв. и съм доволна ... определено зъбите ми станаха по - бели

Град
    Roma, Italia
    възрастни жени ( над 23 сигурно..)

По тази логика майка ти е вековно дърво!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    възрастни жени ( над 23 сигурно..)

По тази логика майка ти е вековно дърво!
    Бях объркала числата,сорка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си