- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Избелваща паста за зъби Елгидиум?
Има супер добри мнения за тази паста..чувала съм че цената е 7-8 лв .. така ли е ? Има ли някъв ефект и къде мога да я намеря? Повечето хора са със страхотна усмивка с тази паста..или е лъжа? Помагайте.. и който е изпробвал може да пъхне снимка ( ако е хубав ефекта ) !
Ето я и нея :[/i]
Първоначално написано от silwinka
ох и аз ще чакам мненията..
Просто аз
Някой друг?
ох , хораа ... тази паста е връха!!!
преди да си я купя , четох в сайта бг ммама за нея ...
ии наистина има ефект ! след два - три - четири дни - зъбитевидимо побеляват ...
потърсете в сайта бг ммама и ще прочетет други мнения
п п - не съдете за мен по ника ми!![]()
И аз съм чувала за тази паста за зъби. Точно във форума Бг Мама бяха много водолни от нея. Аз все още не съм я пробвала. Днес дори я видях, бе6е 6 и нещо.
Аз също имам един въпрос - всичките пасти за зъбо от тази марка са избелващи?
Аз ползвам Елгидиум само че антиплака от седмица някъде и не виждам голям резултат.Мисля след като свърши да си взема избелващатаИначе е 7 лева аз я взех от аптека с намаление 15% за 5 и нещо
![]()
Не, избелващата е в сива опаковка, против плака е в синя и за венци е в зелена. Струва около 7 лева, има и избелваща четка...и тя толкова струва. Аз съм с избелващата четка, но пастите за зъби редовно ги сменям, така че сега съм с няква друга. Наистина има ефект...обаче е доста "твърда" паста, на мен ми разбива венците в комбинация с четката, а иначе нямам проблем с тях.Първоначално написано от girl91
Give me your best shot motherfucker!
Да , и аз се запалих по тази паста от форума на БГ мама , но там понеже са по-големи жени за това ви питам , за тийнове става ли? И има ли хубав ефект..![]()
Зъболекарката ми ми препоръча да ползвам пасти на елгидиум, сега съм си взела антикариесната паста, но съм чувала и че тази е доста добра, може да си я купя![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Друг?
Някой който я има,нека сподели ..
определено ще я пробвам тази паста...не че имам голяяма нужда, но обичам да се глезя![]()
МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!
пастата е мнооого хубава! след 4 - 5 ден вече има видим ефект! купувайте!![]()
Аз съм с избелващата Елгидиум / сивата/ НАААЙ-СТРАХОТНАТА ..
Наистина.. поне при мен имаше ефект още след няколко дена.. вече я използвам от около седмица / може и повече / ..много съм доволнаАз се колебаех коя да си взема: Елгидиум или Бленд-А-Мед.
Взех Елгидиум, защото поисках и мнението на аптекарката.Тя каза, че и двете пасти избелват, но зъболекарите предпочитат Елгидиум, защото заздравява венците ли.. какво там беше.. Мислех си, че няма да има кой знае какъв ефект и че венците ми ще продължават да си кървят, когато си мия зъбите / случваше се доста често, преди / , НО СЕГА НЕ Е ТАКА.Наистина.. и зъбките са ми по-хубавки, и венците по-здрави.Аз лично съм много доволна!Препоръчвам я на всички!
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Значи има ефект..а след 3-4 дни? По колко пъти на ден трябва да я използвам г/д?И друг ползвал ли я е , и доволен ли е?
Ами нормално се ползва.. също както всяка друга паста за зъби.Хубаво е да си миеш зъбите след всяко хранене. Аз така правя, когато съм си вкъщи. Но когато съм на училище например и хапна нещо, след това - дъвки Orbit Professional или Orbit лента.
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Скъпа, ти на колко си, че жени на по 23г. и нещо ти се виждат възрастни ?!Първоначално написано от silwinka
![]()
![]()
По темата: използвам пастата от около седмица и засега съм доволна от резултата. Взех си я за 6.80, но засега се въздържам да си купувам и четката, първо искам да използвам още малко пастата и тогава.
Към авторката: съвет да ти дадем, хубаво. Но на всекиго пастите за избелване действат по различен начин. Това, че аз и още някой е доволен от тази паста, не значи, че и ти ще си.
Но пък няма как да разбереш, ако не пробваш. Така че...![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
Баща ми я използва, защото е активен пушач ... и е доста доволен![]()
Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~
ПАСТАТА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА НОРМАЛНО! и не е заместител на нормалната паста за зъби .... трябва да се миете по 2 пъти на ден с нея... като отделно се миете и със старата , която е за всеки ден.... тка ми каза аптекарката....
Еми можеш да я намериш във всяка аптека .. .аз си е взех за 6.30 лв. и съм доволна ... определено зъбите ми станаха по - бели![]()
По тази логика майка ти е вековно дърво!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Бях объркала числата,соркаПървоначално написано от gia_sena_mono
![]()