- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вкарването на предмети в ануса вредно ли е?
l['
Аз се чудех къде чезнели краставиците от хладилника.Мръсник!
![]()
Първоначално написано от tgbyhnujm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами щом ти е хубаво няма лошо .Ако не е добре почистет тоя предмет най -много някоя инфекция да хванешПървоначално написано от tgbyhnujm
![]()
![]()
,куписи един вибратор като искаш сама да си го вкарваш ..
Как разбра това тя или той е?Първоначално написано от anichka12345678
![]()
А при мен липсват моркови .... ама те бяха едни такива криви ..... тоя дето ги е свил явно има странни наклонностиПървоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
One 4 the money , two 4 the show
Пробвай с буркан и после като ти се счупи в гъза не се плаши.
Еми всъшност незнам извинявам се ако е той,а не тяПървоначално написано от amk933
![]()
![]()
Може да си държиш дърва за зимата и в кухата ти глава![]()
начетох се на простотия тази вечер..![]()
дано поне внимаваш какви предмети пъхаш![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
Не е вредно , ръгай кфот си искаш....![]()
--------------------------------------------------------
Полезно е за зъбите![]()
![]()
не е вредно аз откакто се помня си пъхам и ми е мн готкато малък си пъхах банани,чушки, кисели краставички след това почнах по-хардкор но ме срам да говоря за това
![]()
ти си откачен ве батка !Първоначално написано от tgbyhnujm
момче ли си момиче ли си, не те знам, прочетох ти всички постинги дося, такива неща не бях чувал някой да пише...
един път казваш че си на 16 след 2 седмици пишеш че си на 18, веднъж момче, после момиче....последно?!
и с тоя твоя анус ?!
20 поста си написал за гъза си, тва нормално ли е?
ануса ти бил разтегнат, от секс, от краставици, от чушки...искал си да го върнеш отново в девствено положение ?!
цяла година пишеш постинги за твоя анус, на кво прилича тва?
ти на училище ходил ли си въобще?
"Отровата, погубваща слабите натури, е храна за силния и той дори не я нарича отрова" - Ф.Ницше
СПАМ!Първоначално написано от GirlfromHell
![]()
п.п: Ако са по-малки от 20 см е вредно!
ЕДИТ: Купи си от ония въженца с топчета, дето ги продават по секс шопите!![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Вкарването на предмети в ануса е едно красиво и естествено нещо (особенно за мъжете). Но ако искаш наистина да изпиташ пълното удоволствие от това, пробвай с дебел дървен прът с мното трески, увит в бодлива ръждясала тел.
![]()
Ехх че не мога да намеря един клип бях гледал за това как един си вкарва бурканче в задника и като го стисва то се пръска и му потича кръв и стъклата остава вътре...това сигурно би ти допаднало.
Ама сериозно, има си там разни вибратори, дилдота, анални топчета, за какво задаваш тъпи въпроси за "предмети". Ако те кефи пък отиди в секс магазина и си купи каквото ти допадне.![]()
Естествено,че не! Заври си коледните лампички и си ги изкарай през носа.. тогава ще ти викат коледна елха![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Онтопик: Докъде стигна света ...![]()
Първоначално написано от Shia
=D> =D>
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3