- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съвети и още нещо :)
Здравейте на всички, днес се регистрирах,но чета форума от около две години и си нямам на идея защо не се бях рег. до сегаНаистина има интересни неща и реших да направя нова тема (извинявам се ако има подобна) Живо се интерсувам от мода във всичките и аспекти - грим , бижута , аксесоари и ест. дрехи.Отделям много време на това и ще се радвам ако мога да помогна с нещо.Ще се радвам и ако тук в тази тема си споделяме идеи за дрехи , комбинации, материи и прочие и ще бъда истински щастлива ако някои има нужда от съвет и се обърне към мен.Не ме разбираите погрешно не се изкарвам голяма специалистка и тем подобни , просто това ми е страст и много искам да помогам на другите да изглеждат добре ( не че не го могат и без мен
)
Сега наближават балове и ако мога да помогна на бъдещите абитуриенти с идеи ще бъде супер.Имам цял куп снимки на рокли и цветови комбинациимога да ви кажа и какви цветове и кроики ще ви отиват ( работих 2 лета в модна къща като консултант ) Дано ви бъде от полза и съжалявам ако съм ви загубила времето.
Целувки..![]()
Целта оправдава средствата !
Здравей .. ,
Темата ти е интересна , не знам защо никой не пише.
- Каква къса рокля би предложила за Нова година.. ?
![]()
Да и аз щаях да попитам този въпрос..Авторке,би ли предложила някаква къса рокля..Първоначално написано от iiordanova
Иии
Каква блузка би била подходяща на тези дънки http://drehi.org/images/stories/carly.jpg![]()
![]()
Благодаря предварително !!
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Здравейте , първо за роклятаи аз тези дни точно това си мислих, какво да си облека. Ако си на заведение може да заложиш на нещо по елегантно , а ако си в домашна обстановка нещо по-небрежно
Сега голям хит са кожените дрехи и по магазините има страхотни на добри цени. Стоят много добре , нищо че са кожени - доста прибират и подчертават добрите части.
А ако не харесваш такива , винаги може да заложиш на черна рокля - добре знаеш с убииствени аксесоари и ставаш звездата на вечертасамо не избираи сатен - определено не е подходящ според мен.А и ако ти отива тъмно синио и си намериш - взимай , страхотно е !
А колкото до дънките - много ми харесватот къде си си ги намерила ? Те са изчистени и всякакъв вид блузи ще отиват.Може дори и туника
За вечерта може да ги носиш с някой по интересен топ или потник и високи обувки , може и на уч-ще със удобен топ и хубаво яке.Общо взето са мултифункционални и са страхотни
![]()
Дано съм ви помогнала![]()
Бях приготвила и няколко линкчета но не ми дава да ги пост-на защото съм нова , а нещо се обърках с качването на снимки![]()
![]()
Ами купих си ги от Метрото..Първоначално написано от MidnightLove
Иначе мерси за изчерпателният ти отговор - помогна ми доста..Мерси адски много !!
![]()
Ако имам други "проблемчета с съчетаването на дрехите" ще те попитам пак![]()
Харесала съм си една сива рокличка, къса, с дълъг ръкав.. Та да попитам дали ще се съчетае ли добре с черен клин и черни боти? И ако можеш да ми препоръчаш някаква роклика, ама по възможност да е не е кожа, прочетох ти по-горния пост, обаче не ми помогна. (:
Да, добре изглежда. И аз имам сива рокля и я нося с черен плътен чорапогащник и черни обувки и стой суперПървоначално написано от Shadowsogirl
Друга рокля.. м ако имаш подходящо тяло може да си вземеш рокля от еластична материя цялата по теб (ако харесваш поло, си вземи да е с поло) - стоят адски секси и са едноцветни , което значи,че може да ги носиш по много начини.От много елегантни до по небрежни варианти - личен опит
Наскоро гледах и в едно списание рокля като риза.Все едно риза но до колената с копчета до доло и отгоре корсет или късо елече - адски сладко е
Много харесвам и рокли с подчертана талия разкрояващи се на доло.. Скриват дупето добре ако ти е проблемна част
ако искаш може да ти покажа и снимки
[/img]
Ще ти бъда благодарна снимки. А да ми препоричъаш някаква рокля с висока талия? В смисъл, ако може снимки.![]()
сложи и един колан под циците и ще си точно като всяка втора...Първоначално написано от Shadowsogirl
![]()
искам да си намеря туника/рокля ,която да е от подходяща материя,да не е изкуствена материя и да не е прилепнала по тялото.В същото време да не е поло.
ако можеш да помогнеш със снимки и идеи ще съм благодарна
(можеш да ги качиш в тийн ай ди)
тва са глупости според менПървоначално написано от cactus
че има много сиви рокли ( и не само сиви, а всякакви) - има , а и + това по нашите магазини не можеш да намериш кой знае какво разнообразие от дрехи и материи.И то много си зависи от човека - как му седи , как го носи , с какви аксесоари и прочие.Не се изказваи неподготвена,ако обичаш.А и сивото е универсален цвят и винаги се е носило , като черното
![]()
Много искам да ви кача снимки но като сложа линк ми изписва - Обща Грешка
Нерегистрираните потребители или потребители реигстрирани скоро нямат право да пускат линкове към други сайтове.![]()
ако може да ми помогнете някакси![]()
Готина тема нистина!!
Аз искам да попитам авторката дали не можеш да ми дадеш предложения за някаква туника с къс ръкав, защото търсих из тоолкова много магазнини и нищо не харесах.![]()
Ами аз намерих няколко:Първоначално написано от digitalgirl93
http://fashionsupreme.co.uk/product-...egory=0&page=1
Тука също има много:
http://www.koketna.com/shop/index.ph...0&limitstart=0 - и със къс и със дълъг
Първоначално написано от aloveyou
Ейй, благодаря. Вече си харесах няколко!!!
Страхотни сте!![]()
Първоначално написано от digitalgirl93
Еее радвам се
![]()
имам такова палто само че по дълго и с друга яка http://fashionsupreme.co.uk/product-...ory=95&col=147
утре искам да си купя такива черни ботуши но малко се двуомя http://www.paolobotticelli.com/bg/pr...278/index.html
искам да питам дали ще си отиват и какво ви е мнението за ботушите![]()
изказвам се неподготвенаПървоначално написано от MidnightLove
![]()
нали ги гледам как са облечени по улиците... всяка е с черни боти с панделка,черно палто,коланчето под циците,сивата плетена туника и чантичката на свивката на ръката![]()
и не ми се оправдавай с магазините кво имало и кво нямало.
Че то във ваше село/град може такава да е модата.В някой друг град - съвсем различна.Като й харесва такава рокля ще си я носи, що не?Айде да тръгнем да се съобразяваме с модата или сульо и пульо какво било модерно или напук да не си купя дреха/аксесоар(или нещо друго), която ми харесва 'щото целия град носи такива.Не целя да критикувам или обиждам никой, но малко уважение, моля.
Знаете ли къде продават дълги(малко под корема),черни блузи или въобще черни? Ами с маратонки точно по крака на какъв вид дънки стои?
Браво за тематаАз искам да помоля авторката да ми даде предложенияза кожена чанта с дълга презрамка *за през рамо* ,която да може да се използва и за училище.В много магазини проверих,но нямаше нищо съществено.Темата е достойна ,за да се направи ВАЖНА
![]()
Нещо такова ли:Първоначално написано от ZaGadKkAa
http://www.simonovi-bgshop.com/tsets...s/ff-77646.jpg
http://smehurko.com/catalog/images/H...2%20lowres.jpg
такъв тип,но кожена! какво е H&M ?Първоначално написано от aloveyou
![]()