.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Разбира се,че те пращат на септември...анулират ти работата...и можеш да се явиш до тогава докато си вземеш матурата

Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Разбира се,че те пращат на септември...анулират ти работата...и можеш да се явиш до тогава докато си вземеш матурата
    Благодаря много за отговора но трябва пак да подам заявление или как става точно? Защото утре съм на матура а в петък не успях да се прибера в България и затова така се получи ! А средно полуваш ли или чак като си я вземеш

Какво смятате за последния въпрос по география,че може да се падне?

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    До silviq8888:
    Подаваш заявление за септемврийската сесия до 7.08
    Относно средното образование нямаш диплома,може единствено да ти издадат бележка за постъпване на работа...представяш тази бележка пред работодателя

Organic Chemistry is my passion

[quote="chemist9009"]До silviq8888:
    Подаваш заявление за септемврийската сесия до 7.08
    Относно средното образование нямаш диплома,може единствено да ти издадат бележка за постъпване на работа...представяш тази бележка пред работодателя

Много ти благодаря за отговора

Голям фен
    Аз мисля, че ще се падне някой от секторите и по-скоро Вторичен .. поне това доста би затруднило всички ни ... или пък някой регион, което пък ще ни улесни ..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Голям фен
    Според мен няма да дадат секторите,защото много ще ни закопаят.По-вероятно е найстина регион или геоморфоложка област
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Град
    MeZdra
    Hora Hora Hora Hora Hora Hora ei ako nqkoi slu4aino e do4ul poslednata tema po geografiq molqq spodeleteee
    Vinagi ima 2 mneniq: Moeto i Gre6noto

ако някои намери матурата по география в нета моля да я постне тук
    Sometimes when you win you actually lose and when you lose you actually win..

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от kpuckyy
    http://mon.bg/opencms/export/sites/m...y-2010_key.pdf

Цитирай Първоначално написано от kpuckyy
    anichka949 esq ti gi mqtam
    sleda ot lubovta

Аз уча по учебно помагало за зрелостен изпит по география и икономика. То е лилаво и на него пише издателство Д-р Иван Богоров 2007 на Нели Христова, Калина Милкова и Даниела Ганчева. От това помагало сестра ми изкара 5,30 на матурата. В него има абсолютно всичко което ти трябва за България и света. Има 30 тестове, тестове със свободни отговори, практически задачи и техните отговори отзад естествено. Много е полезно. Учителите ми по география също ми го препоръчаха. Струва 15 лева и аз съм много доволна. Надявам се да съм ти помогнала.
    Има две неща, които са безгранични: женствеността и как да злоупотребяваш с нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си