.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Неможеш точно така ве отиваш и казваш ае се .. как ше стане ? MaLty ае се .. ? и този роман колко време ти отне да го пишеш ?

Цитирай Първоначално написано от xactoR
    Неможеш точно така ве отиваш и казваш ае се .. как ше стане ? MaLty ае се .. ? и този роман колко време ти отне да го пишеш ?
    Никога не съм казвал това на никоя,откъде си го измисли

Повече от фен Аватара на brusa
    abe kato imash seriozna priqtelka i se obi4ate za kvo tarsi6 da ebe6 drugi :d ako prodaljava6 taka nakaraq 6te isere6 lainoto i 6te ostane6 sam i togava mai 6e igrae noja po venite
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от brusa
    abe kato imash seriozna priqtelka i se obi4ate za kvo tarsi6 da ebe6 drugi :d ako prodaljava6 taka nakaraq 6te isere6 lainoto i 6te ostane6 sam i togava mai 6e igrae noja po venite
    Той да не е емо? Вие като чуете за тия ножове дет си режат вените... и веднага.. Кой е казал,че трябва да си реже вените? Като няма акъл,да ходи по други жени,но накрая като остане сам и като не го иска никой ще разбере грешката си, но ще е много късно. К`во му се караш? Живота си е негов,да си го проваля както поиска.

Към автора - Това да нае*еш много момичета мечта някъква ли е или какво? Я се стегни малко. От това ,което си написал ооще в началото останах с впечатлението,че връзката ти с това момиче е добра.. защо трябва да правиш глупости ,за които ще съжеляваш,но ще е късно? Радвай се на това,което имаш. Според мен си глупав (без да се обиждаш).. Твоето мислене никъде го няма..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    in the reality : )
    Ми честно казано не виждам да имаш някви проблеми. Просто са те намачкали като малък и сега, въпреки всичко, което имаш, искаш да си избиеш комплексите. Малко хора като тебе си го признават пред себе си, че имат комплекси и за това имат нужда да са с много жени. Всички имаме комплекси, малки или големи, намери начин да си ги избиеш по друг начин. Защото да си ку*вар хич не е хава. Някой ден ще имаш нужда от любов, а не от секс, и може и да не я намериш, защото няма да знаеш как да се влюбиш в едно момиче и то да се влюби в теб, а само как да я вкараш в леглото. Имаш приятелка, тя ти пуска (надявам се), радвай се и стига мрънка.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Само едно не разбрах като обичаш твойта приятелка,защо са ти други момичета... ти нещо си се побъркал
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Цитирай Първоначално написано от pebals
    Само едно не разбрах като обичаш твойта приятелка,защо са ти други момичета... ти нещо си се побъркал
    Защо не го разбираш,обичам приятелката си,но искам да изпитам други жени,или дори не много,може би е достатъчно да намеря една,която да сваля успешно и да си вдигна самочувстието,всеки искам да е желан,а аз имам нужда да си докажа че мога да накарам и други жени да ме харесват,което ни най-малко не означава че не обичам приятелката си

Град
    Враца
    Като приятел бих ти казал: Смени си вярата , стани мусюлманин и имай ако щеш 200 жени.
    Като на непознат: Тъп си да ... Имаш момиче което обичаш и то те обича ( предполагам)
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Няма ли някой който да ме разбира тука?!

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от poskorolud
    Няма ли някой който да ме разбира тука?!
    Ами ти искаш да имаш поне 2 интимни приятелки... НЕ СТАВА! Това е трудното на мъжете! Трябва да имаш само една и толкова. Не вървят нещата с повече. Накрая и 3 и повече може да искаш - алчност/егоизъм. Имаш си една и си крутуваш и аз съм на 20 ама и една нямам! Трябва да се контролираш - трудно е, но така се изгражда ВОЛЯ!

Такива като теб ми се иска да се самоубиват, наистина. За съжаление не си се родил в някоя арабска страна дето имат по 6-7 жени и като гледам ще ти се наложи само с 1 да се задоволиш. Друг е въпрос, че ако бях на мястото на горкото момиче веднага бих те зарязала.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Задоволи се с това което имаш.Не може да сме задоволени от всичко , такъв е живота....Сега нали си имаш приятелка кфо те бъркат другите момичета???
    Тва мислене " Аз като порасна ще имам всичко и ще ви го върна " е тъпо ,детинско и крайно ограничено....Според мен не може да са те отхвърляли всички момичета , просто ти си отхвърлял тия дето са те харесвали ,а си харесвал тия дето са те заебавали.... Сега си достатъчно голям ,за да го проумееш и да престанеш да бъдеш хлапак.
    Имаш приятелка и добър живот така че излез от филмите които си набиваш и започни да оценяш нещата в жовта ,а не само да мислиш какво нямаш и какво искаш.Земи прочети някоя друга книжка и се обогати духовно вместо само за материални неща да мислиш. ...
    имаш нужда от психиатър ,като имаш любов къде може би си тръгнал
    Sleda ot liubovta

Град
    Пловдив
    Имаш кофти комплекс,който избиваш,или по-скоро искаш да избиеш ма не се получава..
    Ако искаш да прочетеш за две секунди кво съм ти написала може би ще се замислиш...
    1)Цени каквото имаш!Наистина го цени и обичай..
    2)Помисли какво ще изгубиш-приятелка,спътник в живота за някви минути кеф..Не си струва
    3)Някой те е оценил и те обича,може би единствения,който ще те обича при характера ти..Не го отбичвай,заради к**ви
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от seduction1mplex
    ..Не го отбичвай,заради к**ви
    баси якия лаф "отбичвай"
    звучи ми като някаква жаргонна дума за мощен удар

сорри за офтопика, но не можах да се сдържа като го прочетох
    I'll take your brain to another dimension

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    имаш нужда от психиатър ,като имаш любов къде може би си тръгнал
    Смей се,смей се,всичко се връща.ако мислиш че сега ти е хубаво и няма да изпаднаеш в мойто положение-ти или някой с който си се забъркал(а),лъжеш се,това никого не подминава,смей ми се,аз не съм виновен за това което чувставам

Заради комплекси от преди ще направиш някоя глупост.Оттърви се от тях.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Не може всеки да е Чарли Харпър

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от wunderkind
    2 and a half men е лудоооо Ама той ще умре самотен..

Хм като си представя да си с едно момиче цял живот наистина е кофти

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от wunderkind
    2 and a half men е лудоооо Ама той ще умре самотен..
    С голяма къща на плажа на Малибу,пиейки скоч - нека му е зле майна

Цитирай Първоначално написано от Magic_Girl
    Заради комплекси от преди ще направиш някоя глупост.Оттърви се от тях.
    Опитвам се,но не е лесно,на практика имам всичко за да бъда щастлив,но не се чувствам добре,със сигурност когато имам финансова възможност ще потърся лекарска помощ,защото така не може да се продължава,не искам да е така,но така се чувствам вътрешно.Може би един малък жест от страна на някяо жена,дори нищо да не правим,да усетя че ме иска,би ми повишило самочувствието,но да видим дали ще стане,или ще става по-зле

Каза ми да не го рпавя,но въпреки това,аз няма да те послушам.
    Малко ти се дразня,чесно казано,защото ако живота ти беше отнел достатъчно и ако беше изстрадал толкова,за колктоо пишеш сега щеше да си благодарен на това,което имаш и нямаше и да си помисляш да искаш нещо друго,а щеше да се опитваш да запазиш това,което имаш. Вземи се осъзнай,нали това си искал -жена до себе си. Е имаш я. Замисли се,нужно ли е да бъдеш толкова лаком ? Пази,това което имаш и го цени,защото по някое време и то може да изчезне.

Повече от фен
    Град
    София

Re: един голям провал в сексуалния живот

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    имаш сериозна приятелка ,уж много я обичаш ... едвали е така ,щом казваш ,че си провал ,човек който обича и го обичат неможе да се нарече провал.Защо са ти други като имаш една ? Май нямаш провал в сексуалния си живот ,а в умствения ....
    +++
    А как никоя не те иска - като си имаш приятелка..??
    Уж я обичаш - пък искаш куп жени Не си добре !!
    Докато търсиш много - ще загубиш и това,което имаш.
    + безкрайност
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Старая се и знам че сте прави,но такива са ми желанията.Аз ще гиосъществя с цената на всичко,един ден ще имам пари може би и ще си плащам или черпя такива жени,които биха искали да се виждаме дискретно,жалкото е че все някога ще бъда разкрит,ще бъда зарязан и може би ще посегна към алкохол или наркотици за да се чувстам добре,точно тъпата причина която имат някои хора-аз не мога по друг начин да съм щастив,и затова така-въпреки че си вредя,а може би и като остарея и остана сам-може и да смеся приспивателни с алкохол и......
    все пак аз съм вярващ човек и се моля това да не се случи,след 10 години да съм на върха на щастието и да съм удовлетворен,но за съжаление тази искрица надежда гасне със всеки изминал ден,виждайки хората около мен които свалят успешно жени и правят секс за една нощ,а аз само слушам колко са щастливи от успехите си и си броят жените((((

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от poskorolud
    Старая се и знам че сте прави,но такива са ми желанията.Аз ще гиосъществя с цената на всичко,един ден ще имам пари може би и ще си плащам или черпя такива жени,които биха искали да се виждаме дискретно,жалкото е че все някога ще бъда разкрит,ще бъда зарязан и може би ще посегна към алкохол или наркотици за да се чувстам добре,точно тъпата причина която имат някои хора-аз не мога по друг начин да съм щастив,и затова така-въпреки че си вредя,а може би и като остарея и остана сам-може и да смеся приспивателни с алкохол и......
    все пак аз съм вярващ човек и се моля това да не се случи,след 10 години да съм на върха на щастието и да съм удовлетворен,но за съжаление тази искрица надежда гасне със всеки изминал ден,виждайки хората около мен които свалят успешно жени и правят секс за една нощ,а аз само слушам колко са щастливи от успехите си и си броят жените((((
    ае болен мозък може ли само да ми кажеш каква ти е работата и щи реша проблема
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си