- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- един голям провал в сексуалния живот
Неможеш точно така веотиваш и казваш ае се .. как ше стане ? MaLty ае се .. ?
и този роман колко време ти отне да го пишеш ?
Никога не съм казвал това на никоя,откъде си го измислиПървоначално написано от xactoR
abe kato imash seriozna priqtelka i se obi4ate za kvo tarsi6 da ebe6 drugi :d ako prodaljava6 taka nakaraq 6te isere6 lainoto i 6te ostane6 sami togava mai 6e igrae noja po venite
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Той да не е емо? Вие като чуете за тия ножове дет си режат вените... и веднага.. Кой е казал,че трябва да си реже вените? Като няма акъл,да ходи по други жени,но накрая като остане сам и като не го иска никой ще разбере грешката си, но ще е много късно. К`во му се караш? Живота си е негов,да си го проваля както поиска.Първоначално написано от brusa
Към автора - Това да нае*еш много момичета мечта някъква ли е или какво? Я се стегни малко. От това ,което си написал ооще в началото останах с впечатлението,че връзката ти с това момиче е добра.. защо трябва да правиш глупости ,за които ще съжеляваш,но ще е късно? Радвай се на това,което имаш.Според мен си глупав (без да се обиждаш).. Твоето мислене никъде го няма..
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ми честно казано не виждам да имаш някви проблеми. Просто са те намачкали като малък и сега, въпреки всичко, което имаш, искаш да си избиеш комплексите. Малко хора като тебе си го признават пред себе си, че имат комплекси и за това имат нужда да са с много жени. Всички имаме комплекси, малки или големи, намери начин да си ги избиеш по друг начин. Защото да си ку*вар хич не е хава. Някой ден ще имаш нужда от любов, а не от секс, и може и да не я намериш, защото няма да знаеш как да се влюбиш в едно момиче и то да се влюби в теб, а само как да я вкараш в леглото. Имаш приятелка, тя ти пуска (надявам се), радвай се и стига мрънка.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Само едно не разбрах като обичаш твойта приятелка,защо са ти други момичета... ти нещо си се побъркал![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Защо не го разбираш,обичам приятелката си,но искам да изпитам други жени,или дори не много,може би е достатъчно да намеря една,която да сваля успешно и да си вдигна самочувстието,всеки искам да е желан,а аз имам нужда да си докажа че мога да накарам и други жени да ме харесват,което ни най-малко не означава че не обичам приятелката сиПървоначално написано от pebals
![]()
Като приятел бих ти казал: Смени си вярата , стани мусюлманин и имай ако щеш 200 жени.
Като на непознат: Тъп си да ... Имаш момиче което обичаш и то те обича ( предполагам)
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Няма ли някой който да ме разбира тука?!
Ами ти искаш да имаш поне 2 интимни приятелки... НЕ СТАВА! Това е трудното на мъжете! Трябва да имаш само една и толкова. Не вървят нещата с повече. Накрая и 3 и повече може да искаш - алчност/егоизъм. Имаш си една и си крутуваш и аз съм на 20 ама и една нямам! Трябва да се контролираш - трудно е, но така се изгражда ВОЛЯ!Първоначално написано от poskorolud
Такива като теб ми се иска да се самоубиват, наистина. За съжаление не си се родил в някоя арабска страна дето имат по 6-7 жени и като гледам ще ти се наложи само с 1 да се задоволиш. Друг е въпрос, че ако бях на мястото на горкото момиче веднага бих те зарязала.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
имаш нужда от психиатърПървоначално написано от BlueFace
![]()
,като имаш любов къде може би си тръгнал
![]()
Sleda ot liubovta
Имаш кофти комплекс,който избиваш,или по-скоро искаш да избиеш ма не се получава..
Ако искаш да прочетеш за две секунди кво съм ти написала може би ще се замислиш...
1)Цени каквото имаш!Наистина го цени и обичай..
2)Помисли какво ще изгубиш-приятелка,спътник в живота за някви минути кеф..Не си струва
3)Някой те е оценил и те обича,може би единствения,който ще те обича при характера ти..Не го отбичвай,заради к**ви![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
баси якия лаф "отбичвай"Първоначално написано от seduction1mplex
![]()
звучи ми като някаква жаргонна дума за мощен удар
сорри за офтопика, но не можах да се сдържа като го прочетох![]()
I'll take your brain to another dimension
Смей се,смей се,всичко се връща.ако мислиш че сега ти е хубаво и няма да изпаднаеш в мойто положение-ти или някой с който си се забъркал(а),лъжеш се,това никого не подминава,смей ми се,аз не съм виновен за това което чувставамПървоначално написано от anichka12345678
![]()
Заради комплекси от преди ще направиш някоя глупост.Оттърви се от тях.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
2 and a half men е лудооооПървоначално написано от wunderkind
Ама той ще умре самотен..
![]()
Хм като си представя да си с едно момиче цял живот наистина е кофти![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
С голяма къща на плажа на Малибу,пиейки скоч - нека му е зле майнаПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
Опитвам се,но не е лесно,на практика имам всичко за да бъда щастлив,но не се чувствам добре,със сигурност когато имам финансова възможност ще потърся лекарска помощ,защото така не може да се продължава,не искам да е така,но така се чувствам вътрешно.Може би един малък жест от страна на някяо жена,дори нищо да не правим,да усетя че ме иска,би ми повишило самочувствието,но да видим дали ще стане,или ще става по-злеПървоначално написано от Magic_Girl
Каза ми да не го рпавя,но въпреки това,аз няма да те послушам.
Малко ти се дразня,чесно казано,защото ако живота ти беше отнел достатъчно и ако беше изстрадал толкова,за колктоо пишеш сега щеше да си благодарен на това,което имаш и нямаше и да си помисляш да искаш нещо друго,а щеше да се опитваш да запазиш това,което имаш. Вземи се осъзнай,нали това си искал -жена до себе си. Е имаш я. Замисли се,нужно ли е да бъдеш толкова лаком ? Пази,това което имаш и го цени,защото по някое време и то може да изчезне.
+ безкрайностПървоначално написано от aloveyou
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Старая се и знам че сте прави,но такива са ми желанията.Аз ще гиосъществя с цената на всичко,един ден ще имам пари може би и ще си плащам или черпя такива жени,които биха искали да се виждаме дискретно,жалкото е че все някога ще бъда разкрит,ще бъда зарязан и може би ще посегна към алкохол или наркотици за да се чувстам добре,точно тъпата причина която имат някои хора-аз не мога по друг начин да съм щастив,и затова така-въпреки че си вредя,а може би и като остарея и остана сам-може и да смеся приспивателни с алкохол и......
все пак аз съм вярващ човек и се моля това да не се случи,след 10 години да съм на върха на щастието и да съм удовлетворен,но за съжаление тази искрица надежда гасне със всеки изминал ден,виждайки хората около мен които свалят успешно жени и правят секс за една нощ,а аз само слушам колко са щастливи от успехите си и си броят жените((((
Първоначално написано от poskorolud
![]()
ае болен мозък може ли само да ми кажеш каква ти е работата и щи реша проблема
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii