.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Зарязвай я ,макар че после ще съжаляваш ...
    Summer (h)

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Каза ми да не го рпавя,но въпреки това,аз няма да те послушам.
    Малко ти се дразня,чесно казано,защото ако живота ти беше отнел достатъчно и ако беше изстрадал толкова,за колктоо пишеш сега щеше да си благодарен на това,което имаш и нямаше и да си помисляш да искаш нещо друго,а щеше да се опитваш да запазиш това,което имаш. Вземи се осъзнай,нали това си искал -жена до себе си. Е имаш я. Замисли се,нужно ли е да бъдеш толкова лаком ? Пази,това което имаш и го цени,защото по някое време и то може да изчезне.
    Немога да добавя нищо повече.
    Освен, че си идиот
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

За мое съжаление нещата вървят на много зле и ще трябва друга помощ,четох за депресиите-характерно било-че лошото настроение идвало независимо от това че понякога няма причина и че засегнатия човек изглежда на другите като луд задето се чувства така а на практика живота му изглежда идеален.Някой може ли да ми каже някакво лекарство,което го дават без рецепта?

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    за депресиите май няма лекарства, които се дават без рецепта
    а за маниакалните депресии се налага и стационарно лечение
    I'll take your brain to another dimension

Това, което правиш е изграждане на комплекси. Повярвай ми, ще те закопаят, ако продължиш да фиксираш върху тях. Имаш приятелка, използвай всеки миг с нея и се радвай на живота си. Много хора са самотни и нямат никой до себе си. В противен случай рискуваш да изгубиш и нея и тогава да разбереш истинската й стойност. Особено ако тя те обича. Хич не постъпваш мъжки, като зад гърба й искаш да си с други.

Колкото до факта, че са те отритвали. Всеки са го отритвали, но ти правиш много основна грешка. Бързаш! И то бързаш грозно. Как очакваш на първа среща да навиеш момиче да ти пусне, ти за да го допускаш изобщо, значи нещо ти има. Осъзнай се!

добре,както споменах,това че трябва да се радвам и да се замисля какво имам и какво много хора нямат не помага,това е дисбаланс на организма ми,на всеки може да се случи,от 8 до 11 клас нямах нищо,изчервявах се пред момичетата,рядко и до първа среща съм стигал,нямах никакви приятели,но въпреки това не смятах живота си за лош,а сега го смятам,когато положението ми е мн добро,затова питам някой за хапчета

Цитирай Първоначално написано от poskorolud
    добре,както споменах,това че трябва да се радвам и да се замисля какво имам и какво много хора нямат не помага,това е дисбаланс на организма ми,на всеки може да се случи,от 8 до 11 клас нямах нищо,изчервявах се пред момичетата,рядко и до първа среща съм стигал,нямах никакви приятели,но въпреки това не смятах живота си за лош,а сега го смятам,когато положението ми е мн добро,затова питам някой за хапчета
    Хапчета?!?! Абе пич я се стегни! За какъв дисбаланс за какви простотии ми говориш, като някоя женка?! Млад човек за хапчета говори...

Стегни се, замисли се над себе си, прави това, което ти доставя удоволствие, ако не си удовлетворен от приятелката си, си поговори с нея или прекрати връзката и си намери друга, която ще ти допада. Излез и гледай слънцето. Ще те накара да се почувстваш по-добре. Докато си втълпяваш, че имаш нужда от хапчета и си депресиран, наистина ще е така.

объркал съм пострването на темата,тука некви пикльовци без елементарна култура да ми говорят глупости,не знаят за какво става въпрос.Аз за разлика от теб съм следил състоянието и симптомите,и сравнявайки с написаното там от 12 признака-за мен 9 са характерни,не може ли някой да го разбере най-накрая.Има ги и тези неща в живота,вие си мислите че сте голямата работа сега,изчакайте,завършете училище и след това си направете някаква равносметка на постигнатотоа това което аз съм постигнал не е малко,

объркал съм пострването на темата,тука некви пикльовци без елементарна култура да ми говорят глупости,не знаят за какво става въпрос.Аз за разлика от теб съм следил състоянието и симптомите,и сравнявайки с написаното там от 12 признака-за мен 9 са характерни,не може ли някой да го разбере най-накрая.Има ги и тези неща в живота,вие си мислите че сте голямата работа сега,изчакайте,завършете училище и след това си направете някаква равносметка на постигнатотоа това което аз съм постигнал не е малко,
    1) Под пикльовци мен ли визираш ?

2) Какво си постигнал ?

Много много неща,прекрасно бъдеще(имайки предвид какво уча),красива приятелка и произхождам от добро семейство например,добра компания около мен и възхищение на много хора за това което съм,затова казвам че състоянието ми не е нормални и трябва приемане на някакъв медикамент

Много много неща,прекрасно бъдеще(имайки предвид какво уча),красива приятелка и произхождам от добро семейство например,добра компания около мен и възхищение на много хора за това което съм,затова казвам че състоянието ми не е нормални и трябва приемане на някакъв медикамент
    1) Не ми отговори на първия въпрос.

2) Изброй 2 неща.

Град
    Кърджали
    Поговорете си с нея, разберете се и го направете, толкова ли е трудно

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Обичаш я уж, а искаш да се ебеш с други, как пък не

Пич, go to the doctor.
    God is busy,May I help you?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Задоволи се с това което има6
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

човек, дълбоко в лайната си

да започнеш с някого на двайсет и да изкараш до края на живота си с него не е тъпо - мислех, че е тъпо като бях на 13-14. това е едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат, ако си изградите и духовна/приятелска връзка, наред с любовна/сексуалната.

замисли се сериозно. какво ще спечелиш ако си оставиш приятелката и започнеш /ако ти пускат/ да пукаш наляво-надясно? мисли си, че е кеф, обаче съм сигурен, че в един момент ще се почувстваш супер самотен в живот-море от путки и секс.

ако си наистина умен и сгряващ, ще осъзнаеш, че връзката между двама души може да надхвърли ебането и държането за ръчичка. ако приятелката ти е годна за това, заеби комплексите и забиването в минало, а си гради бъдеще с нея постепенно.

или ако толкова не се сдържаш - окей, заеби я. но е силно вероятно да дойде риалити чек, в който след като отракаш 2-3 да ревеш за нея обратно.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си