.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Град
    ...somewhere in the spacetime continuum...
    Цитирай Първоначално написано от Kitoka
    Само не разбирам какво му се зъбите на автора, темата е напълно нормална, за разлика от купищата меко казано малоумни теми, които се пускат.

Иначе темата ми напомня за една карикатура на момченце и момиченце на плажа.Момиченцето пита дали може да си поиграе с пениса на момченцето, а то възмутено отказва "Не!Ти си счупила твойто, може да счупиш и моето!"
    Спомням си, че сестра ми и братовчед ми на невръстни години се криеха в килера да разкриват "разни тайни" Накрая май някой ги беше хванал.
    На мен ми напомни за това
    ...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Ми то хич да не е, така се контролира мъжкото съзнание.
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Цитирай Първоначално написано от g0sheto94
    Аз си играех на кой ще набие повече деца.

П.С.Темата е тъпа.
    Съжалявам, че мислиш така. Но наистина ли трябва така да критикувате бе, хора? Ми ако е тъпа, защо въобще пишеш в нея, да станеш от мега-фен гига-фен ли, кво...деа знам, и мене ме хващат нервите така. Създал съм я тая тема за хора, които искат да споделят първи неосъзнати сексуални действия. Не ви разбирам понякога.
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

бях играл с некав педал ма тогава не знаех че е лошо и оня ми пъхна химикал в га6тите после аз му изсипах от един шах всичките фигурки у га6тите и после оня все ме караше да играем пак и аз му виках че е педал да го еба в русия педал той даже ся май още е педал...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си