- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Готини прически за училище...
бе, за кво ви е да
си прайте чак пък прически за дск
примерно пусната / вързана / на кок / плитка
а пък преса. . . смисъл, аз въобще не се глася много
ей така си ходя секи ден:
http://www.femalefirst.co.uk/image-l...omez-awi-7.jpg
или на кок
пък и то няма за кой толкова много да се глася
![]()
BrainPants
![]()
-Пух-Каза Прасчо.
-Да-отговори Пух.
-Нищо, просто исках да бъда
сигурен, че те има (:
I'm a
Изяжте ме пЬПървоначално написано от digitalgirl93
![]()
Не говоря за конска опашка или плитка... и без това всеки го знае![]()
Плюс това ти го каза- трябва да харчим страшно много пари. И не говоря за преси и ластици, защото предполагам всеки може да си го позволи, а за козметичните продукти като цяло, за да не рискуваме да си прецакваме коситеА и училището не е модно ревю, за да се контим с мУудиернИи прически, които са правени с часове?! Е това е бил винаги проблема... и винаги ще бъде. А и да поясня за какво говоря- свободно пусната коса, накъдрена с маша. Къде ви са идеите, къде ви е въображението?!
А и трябва да отбележа, че има наистина страхотни идеи!
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Точно това исках да кажа!Първоначално написано от LikeAstar
![]()
Nobody breaks my heart.
какво точно пишете в you tube за тези бързи прически? аз не мога да ги намеря![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Мен ме мързи да се правя сутрин. Ако съм в настроение и ми се става се изправям или се къдря с машата... Ако вечерта на баба и се занимава ме прави на вафлички, понеже аз съм саката и не мога. Но като цяло обикновено съм на опашка..
^ мен не че ме мързи,ама сега с късата коса мога само правакъдрава не е хубаво.иначе като бях с дълга коса съм била,права,къдрава,начупен с пяна,вързана,с топирана опашка и коса около ластика да не се вижда..абе обикновени неща,ама за мен аксесоарите са по-важни от прическата
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Зависи.. попринцип hairstyle for school![]()
Nobody breaks my heart.
Първоначално написано от kombarka
Наистина с това че училището не е модно ревю съм съгласна. Просто темата е такава и ние даваме предложение за някаква прическа. Аз лично не се глася или съм с пусната коса, или с фиба. Предлагам да прекратим тоя глупав спор, защото наистина има готини идеи!!![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Как ги тупирате тия опашки на мен никога не ми се получава..Първоначално написано от tonie__
И да попитам как я връзвате на такова мъничко кокче отгоре, при мен хвърчи коса навсякъде като опитам..
digitalgirl93 съгласна съм!![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
аз лично като ходя на даскало съм с все различни прически : спусната коса , на опашка , на преса и много други. Ако ви мързи и имате пари за харчене отидете в най-близкия фризьорски салон
<~ Аз винаги си правя прическите сама само за офицялни събития отивам в салона
РаЗлИчнЪ сЪмМ..Не сЪъМ БаНаЛна! иДеаЛна СъЪм.. нЕ, чЕ сЪм НаХаЛна! Не мОжЕш дЪ Ме иМаШ.. нЕ, Че сЕ НаДуФъМ! СкрОмНъ сЪм! Oт фСиЧкИ жЕнИ, КоИту ИсКъШ, Най-СкЪпу СтРуФъМ!!!!
е, все пак някои имат за кой да се гласят, но наистина съм забелязала, че когато няма за кого не старая чак толковаПървоначално написано от LikeAstar
![]()
![]()