- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В колко часа ставате за даскало?
в 06:00
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Сега ставам вече в 6:25, защото реших, че 30 мин. преди да започне часа да съм в даскалото са ми много, иначе ставах в 6:00
. След като стана ми трябват 5-10-15-20 минути, различно е .. дали съм прекалено заспала, или не.
но повечето пъти, за да се облека ми трябват не повече от 5 минути, другото като косата.. там си оставям повече време
. По принцип мога да тръгвам почти по всяко време, защото едни 7-8 минути са ми до спирката, средно ходене.. Трамвайте ми са в 6:40, 6:48, 6:56 (който вече хващам ;d, преди беше по- ранния), 7:01 и 7:09
![]()
.. 15-20 минути трябват на трамвая да отиде до даскалото и към 7 и 10 съм в даскало.. но с бавното ходене с приятелката ми.. 7 и 20 също е възможнно
и не закъснявам, дори отивам по-рано ;d. btw от 7:30 съм
![]()
-докато в старото даскало, ставам в 7, в 7:15 съм готова, в 7:20 - 7:25 (най-късно 7:27) и рекорда ми беше 1 минута и половина до даскалото :P .. но по принцип на бавното ходене, едно 5 минути и съм там.. и никога не закъснявах
, а отново бях от 7:30 :d за втора смяна не знам.. не съм била втора от 3-4 години ;d, но другия срок ще видим как е ;}
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
6 и 40 ставам и не закъснявам![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
В момента карам само 1 смяна,всеки ден ставам в 6:45 и излизам в 7:15.
Не се подчинявай на властта, ако това противоречи на принципите ти.
Алберт Айнщайн
аз ставам в 6 и 30,тръгвам към 7и15 понеже у4а близо до нас (на 5 минути)
Ставам в 7:25 -- 7:30 (зависи) . Оправям се за 10-15 минутки и ме карат за училище . Никога не съм закъснавала
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
ставам в 6:25 и излизам в 6:50.Там съм към 7:15
МОМИЧЕ!
Ставам в 07:00, оправям се за 10 минутки, хващаме си такси с приятели от другите класове и в 7:20 - 7:25 съм си в даскало, започваме в 7:30 и така![]()
понеделник-8
вторник-8
сряда 5
четвъртък-9
петък-когат си искам![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
6:30 ;]
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
В 6:30 едвам едвам.
Към 6:15 или 6:20. Не ми трябва н време да се оправя обаче понякога седя и си гледам телелвизияИ към 7:05 - 7:20 съм в даскало
Като съм първа смяна ставам към 6 и 30 / с 300 зора/ , а като съм втора - зависи..
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Ако съм първа смяна най-често в 5:45 , но се случва да ставам и по - рано .. Втора смяна към 9![]()
1ва смяна - 7, оправям се за 15 минути и карам бащата да ме закара..![]()
2ра.. гледам да стана преди 12![]()
Ставам в 6:45(вечерта съм си оправила раницата),оправям се за 30 мин(щото 15 мин се къпя),тръгвам от нас 7.13-15 и в 7.25 съм в даскало(почваме 7.45,ама отивам рано заради идиотщините които правят някой от класа)
Ставам в 6:30, към 7:00- 7:10 съм готова. Даже и закусвам, не знам как смогвам да се оправя толкова бързоПосле взимам такси или баща ми ме кара. До сега не ми се е случвало да закъснявам.
![]()
същотоПървоначално написано от cookie_master
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Алармата ми е за 6, ама аз попринцип към 6:15 ставамВ 6:40 вече съм излязла от нас и ако тролеите са точни не закъснявам
![]()
nicolepcd
Като съм първа ставам към 6:45 и след диш,закуска и проверяване на компа 7:20 съм излязъл че 7:30 е първия час
Като съм втора когато и да стана съм там навреме ..
"Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш
07:10 - 07:15![]()
Преди време ставах 06:00 - 06-30!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ами аз ся сам 1-ва смяна и ставам в 6:00 до 6:05.Приготвям се за 10 минути.6:25 идва автобуса ми.За тия от Варна сас 148 сам.6:50 до 6:55 сам в МГ(Математическа Гимназия).Изпушвам 1-2 цигари.BTW лафя сас фрта и влизам в час.Най-много обичам да влизам вав час напушен ако някой е като мен да пише
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
първа смяна когато стана , втора смяна към 12 реиса и на даскало (в обобщение на миналото)