- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв трябва да си в крайна сметка ???
ами най добре е да си искрен ...
аз нищо не крия .. нито спястявам/по-добре е да си кажеш истината от колкото да увърташ![]()
Избора си го прави човек сам. Може да те въвлече в неприятности прекалената искреност, но пък аз уважавам повече хората, които успяват да застанат зад истинските си мисли във всякакви ситуации.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това е положително качество и дори да нараниш някой след време ще те разбере.
Ами от личен опит знам, че да си твърде искрен може да ти изиграе мнооооого лоша шега...Но квото и да направя не мога да си мълча и това е...майка ми все казва, че някой ден, някой няма да ме изтърпи и ще ми разбие устатаНадявам се да не е така...ще трябва да се науча да не казвам винаги тва, което мисля...човек трябва да е хитър и разумен и да мълчи когато се налага...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не винаги да си болка искрен е хубаво.Не винаги и да премълчиш нещо е вид лицемерие.Зависи от много неща и все пак наскоро бях гледала някакъв филм,в който определяха успешния брак като такъв,в който нито един от двамата не е докрай искрен...може би е вярно..не знам.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Мда и моята често го е казвала, но темата беше с друга цел не толкова за пред роднините а пред другите хора приятели, учители и пр.Първоначално написано от gabi_94
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....