- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- искам да стана лекарка или психоложка
..но за това трябва многгггоооооооооооо учене.Не че не уча ама ако утре ме блъсне кола или някой ме заколи всички усилия и пари ще идат на вятъраа.Но пък ако живея ще стана човек с голямо Ч.Дали си струва да се утрепвам от учене?Знам че по коментарите не ми личи че имам въобще някви амбиции ама тва е само за пред хората.![]()
А и искам да работя нещо престижно,за да ми завижда мойта приятелка бивша вече която ще пукне от яд.А най-вече за да спасявам живота на хората.
Темата е тъпа знам,ама карай..моля не пишете обиди моля ви наистина
а другото което е аз в момента съм втора година уча биология и дали според вас трява да прекъсна и да запиша медицина или биологията ще ми помогне в медицината.Да завърша бакалавър а след тва медицина-магистър.Искам и психология.Страшно ми е интересна тази наука.Човекия ум.Защо така постъпва кое го кара да мисли така.
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Жалко, много жалко, че си набор 89,а така мислиш...
Не дай Боже такава като теб да е психолог или лекар. Ама ти верно си много зле. Магистратура медицина ще кара![]()
БЛАГОДАРЯЯЯПървоначално написано от MiamiInk
![]()
![]()
![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Така е. Имаш тъп мотив, "приятелката да ми завижда.." едва ли ще ти завиди, ако и харесва това, което тя учи..Първоначално написано от Unendlich
![]()
Посе осъзнаваш, че темата е тъпа, тогава защо си я пуснала??![]()
Вафла..
Първоначално написано от MiamiInk
Човекът се гаври, ама ти го приемаш като комплимент.![]()
Честно да ти кажа по темата - не знам къде учиш биология, не знам дори как са те взели, но с ръка на сърцето мога да кажа, че ако ти се наложи да лекуваш някой дори от грип, то със сигурност го пращаш в моргата. За психологията - дали психолог, дали психиатър, диагнозата ще е и ти, и пациентът в лудницата.Ама иначе си забавна.. ;р :P
![]()
Много си противоречиш бе момиче..Първоначално написано от vesinka899
![]()
Вафла..
Тя верно е забавна, но наистина има нужда от психиатър, в най- добрия случай от психолог хахаха
О не, моля ти се не ставай лекар!!!
Иначе нищо не ти пречи да отскочиш до психиятрията.
![]()
![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
О, боже!!! Кажи ми че се шегуваш, моля те! Къде си тръгнала да ставаш лекар или психолог, та ти две думи на кръст не можеш да свържеш!!!! Значи първо: какво значи много учене бе момиче? В тоя живот лесно нещо няма да видиш, за всичко се изисква инат и труд. Всеки утре може да го блъсне кола и да го заколи някой, ама това какво значи, че хората трябва да се лишат от бъдещето си и да си седят на едно място само защото "утре" може нещо да им се случи?
Второ: искаш престижна професия, за да ти завижда твоя приятелка, която освен друго ти е и "бивша приятелка"? Не мисля, че си наясно със своите проблеми, цели, желания и т.н., та да се бъркаш в на другите хора живота( или другояче да се занимаваш с тази престижна професия) Ох и най- вече опазил Бог да спасяваш други хора. Това просто ще е върха на простотията!
От къде знаеш, познаваш ли я?Първоначално написано от vesinka899
![]()
Вафла..
Първоначално написано от Abigoria
To infinity and beyond.
Никой ли не се усеща, че темата е ебавка?!
По разсъжденията ти ми се струва, че си много объркана. Просто учи това което ти харесва и те кара да се чувстваш пълноценен, а не заради някой друг или т.н
Нормално е, че се иска много учене.Все пак един ден ще трябва ти да помагаш на хората и да ги лекуваш. Но все пак ориентирай се правилно какво искаш да учиш.. :P
съветвам те да не ставаш лекар![]()
![]()
![]()
все такива теми пускайте бе да ме разсмивате![]()
![]()
![]()
![]()
"мъжки полов орган" за темата и малоумната и авторка.
ключ..
Стани член на психиатрията....Най-лесно и приятелката ти може би ще завижда....![]()
![]()
ее не, искала най - добрата й приятелка да й завижда![]()
е*ах ви в приятелките...
избери си професия, която на теб да ти харесва, а не за която да ти завиждат.
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Ти за себе си ли ще учиш или за да ти завижда приятелката тиНе е за теб това търси си работа на магистралата
![]()
Първоначално написано от mrtn
+1![]()