- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изгаряне! Помощ
Здр знае ли някой хубав мехлем за премахване на белези но да се използва и за лицето!Жокнато е от ютия!![]()
![]()
![]()
Пробвай със '' Здраве '' ... мисля, че ще ти успокои кожата... дано ти е от полза
И аз смятам,че крем "Здраве" ще ти помогне.Сложи повечко крем.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
![]()
![]()
![]()
ОТИВАЙ НА ЛЕКАРРРРРР.............!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Шега небива с тия работи .. баси искаш да стане по зле,по добре отивай.. да ти каже някои специалист
отиди на лекар да ти предпишат нещо! аз така си изгорих раката с горящо олио и неотидах на лекар и ся имам супер гадни белези вече 1година.
Ако някой знае нещо за премахване на толкова стари белези моля да пише !![]()
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
някой ползвал ли е КОНТРАКТУБЕКС и дали помага!![]()
![]()
![]()
![]()
Ами индивидуално е според мен.Една приятелка го използваше и сега белега много малко се вижда.И аз го използвах и с нищо не ми помогна.Първоначално написано от silviq8888
Big or small, lies are lies!
Крем "Здраве"?
Но най-добре отиди на лекар !!
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Здраве му е майката :P
Просто аз
на мен ми помогна за един белег на крака, но един белег на ръката- залях се с чай още си седи ..Първоначално написано от vagarious
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Зависи колко е дълбок белега,който си си направила.Аз имам един белег на кръста не беше мн дълбок мазах го с контратубекс и изобщо не ми помогна.Може би зависи и от твоята кожа.както казаха отиди на лекар все пак е белег на лицето.Колкото е по-пресен толкова по-лесно ще се премахне.
Аз на крака имах изгоряно от кана (от татусите на морето) и майка ми ме маза с някво мехлемче (май беше вазелин ли нещо такова ) и за 2/3 месеца се скри.
Иди на лекар,вместо да питаш тука!!
Контратубекс ползвай. Братовчедка ми имаше ужасен белег на почти цялото лице и за няколко седмици се оправи напълно![]()
Имах БРУТАЛНАТА рана на челото от изгорено. Супер зле, супер дулбоко и т.н. С витацин ми мина точно за седмица. Нямам белег нито нищо.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
И аз до скоро имах ужасна рана на челото,изгорих се с пресата и се мазах с Triderm-за 2-3 дни изчезна
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Да аз в момента използвам имам белег на 4елото от падене ! Да успокоява и намалява за4ервявянето , оба4е остава много люспи ! Ина4е да помага ! И не е скъпПървоначално написано от silviq8888
![]()
![]()
Аз сега ползвам контратубекс от 3-4 месеца някаде и о6те ми го има белега ! И ннезнам дали да си сменя лекарството !!!Първоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
Ако много си се изгорила отивай на лекар..!!![]()
![]()
Ако не е сериозно се намажи с крем здраве..
Дано не ти остане белег!
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33