- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЕДНО МНЕНИЕ: Левски и футболът
Я. Анархо-комунист фен на чорбата. Що ли не се изненадвам![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
абе помак... нито съм анархист, нито комунист.. скрий се по-добреПървоначално написано от realantisocial
![]()
Типична свиня.
bboy_bunker, жалко е върху какви смешни неща се уповава гордостта ти.
Предполагам докато си писал тези постове си се тупал гордо в гърдите.
![]()
Моля те, виж се отстрани и замълчи!
Пловдив, майна.. там е най-голямата фракция на ЦСКА.. сигурно здраво те пердашат отзад "свинете"Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
Съветвам те да не си правиш много устата, щото не знаеш на кого говориш.
По темата. Трябва да си доста болен и безобразно глупав, за да можеш да даваш в подкрепа на свои твърдения обременена с идеи "литература", каквато е това интервю, което изобщо не се знае дали съществува, а дори да съществува, какво доказва то ? Всеки е свободен да е фен на който си поиска отбор поради каквито си поиска причини. К'во ме ебе, че е пра-пра-внук на шуренайчото на хлебаря на Левски. И т'ва к'во общо има с мен ?
Честно казано обаче не знам кой срами България в евро-турнирите ?
Аз не помня дали Левски или ЦСКА игра четвърт-финал в УЕФА. Вие к'во направихте ? Бихте осмия отбор на Ливърпул. Еми туй ще ви еСега имахте възможност да се докажете, пак не го направихте, Левски ли ви е виновен ?
Истината е такава, че навсякъде има отбори на имената на герои. Включително в САЩ, някой някъде ги даде за пример.
Аз никога не креща "к.р за Ботев". Но смърт за чорбата и к.р за турския тим цска ще са думите, с които ще умра. И то не за друго, ами заради лекета като би-гейчето.![]()
bboy_bunker ще се закриваме ли момче?Левски и специално Ботев Пловдив са клубове с история,която клуба на армията никога няма да има.Злобата и ограниченото ти мислене не ти позволяват да проумеш това.Отборите кръстени на български исторически личност са заслужили името си.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Вместо всеки да гледа в своята позиция се оказва, че за всички неуспехи на България и ЦСКА са виновни Левски. И очевидно не сме ние тези, които търсят под вола теле.![]()
Как не те е срам да говориш за евротурнири? Първо си вземете мача на сезона срещу Спортист Своге, за да останете в А група и тогава говори за Европа![]()
Историята се гради в международен мащаб.. ЛеФски няма такава, да не говорим за БотеФ...Първоначално написано от malone
Пълна глупост написа и двата отбора имат мачове с отбори от Европа още преди по съветски модел да се създаде цска пакистанско знаме.Първоначално написано от bboy_bunker
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Те че имат - имат.. въпроса е резултата какъв е.. а той е плачевен...Първоначално написано от malone
Тийнейджър, я ходи почети малко книжки и тогава се върни да спориме за футбол.
на бас, че съм на повече години от теб?Първоначално написано от realantisocial
![]()
айде![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
сега за купата играем с Балчик, в най-добрия случай ще играем в Бургас...ииииииииии отново кур за БДЖПървоначално написано от term0t0
има некъв пътнически влак от Русе в 7 и стига в 13:11 в Бургас, а мача е от 13, тамън се бех навил да ходя...с автобусите е същата глупост!!!
тоя за тва нещо спомена и по време на лекции...вика ми "Трябва да се смнят имената на футболните отбори, които са кръстени на нац. герои, защото по този начин слагаме имената им в устите на хулиганите..."Първоначално написано от ClockworkOrange
^ Ти някакъв сън сънуваш май.. виж представянето ви в последните 2-3 години, а и като цяло и тогава говори ... El Debile![]()
аз като гледам дегенерат си ти.. висиш тука по цял ден и се правиш на готин.. комунист съм бил.. ти сигурно не знаеш къде се намираш бевърви яж кафяви форнети и гледай резила срещу Лацио
тоя път 5-6:0 трябва да го докарате
![]()
много ясно че аз ше ти кажа.. то всеки го вижда какъв си Утрепляк... аз на светло съм нон-стоп.. ти го раздаваш кежуъл-ъндърграунд.. накрая там ше си останеш![]()
къв комуняга те гони, къв антифа бе.. никъде не съм ходил на 1-ви май.. боли ме шнура за некви дати..
Нема да му се верва на бункера какъв донор на органи ще стане.![]()
бе говори квото искаш, не ми пречиш
илмейт обърши си спермичката около устата и тогава го раздавай толко смело.. май си яко в рапа , а?