- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЕДНО МНЕНИЕ: Левски и футболът
Бункера в това отношение е ненадминат.Да се пребие до края на деня.Казах!!!
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
глупости говориш момче има само Локомотив в ПловдивПървоначално написано от TERRORMACHINE
![]()
Мълчи ти ве кенеф ! Ами ако нямаше ФК ЛЕВСКИ какво щеше да ти отговори ... незнам !Първоначално написано от PsychologicalDisorder
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
хехе помислих, че пише Левски или футболът![]()
(;
така е, защото двете понятия са несъвместимиПървоначално написано от Shelcha
![]()
Сменил си дилъра?!Или то наркотици у Русе нЕма.Айде да лягам,че утре ще ходим на мач у минусови температуркиПървоначално написано от LiLGrizzly
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
кво ме ебе за Тракия? и въобще кво ме интересува Пловдив?!?Първоначално написано от deFakto
Пишем ви от хотела, довечера кацам в София.
Може да ме чакате на аерогарата с бирите. {}
Първоначално написано от bboy_bunker
![]()
Първоначално написано от LiLGrizzly
![]()
![]()
Ти си повече от малоумен бе.
.!.
тва, между другото, е идея да се направи анкета в нета и по улиците...примерно "Коя е първата асоциация като чуете думата футбол"Първоначално написано от ClockworkOrange
на мен първата ми мисъл е ЦСКА.. айде сега докажи обратнотоПървоначално написано от ClockworkOrange
бате ти ли ми говориш за дегенерати ламя такава... в предната тема видях кво си писал че си наркоманче.. такива като тебе са ми яснинарко-псевдофашист.. смятай..
[vbox7]http://vbox7.com/play:36f434bf[/vbox7]
Или е така или е като в другите страни на имена на градове аз не виждам разликата.По неговата логика всеки който носи фамилия Ботев или име Левски и не се е жертвал за родината би осквернил имената на тези личности.
Creative Technologie
рапърче не съм бил.. с бибоинг се занимавам още да.. а по мачове ходя рядко принципно , просто се намериха билетииначе тука никой не е палестинец.. все едно аз да ти кажа че си германец...
Тая тема ми припомня един виц:
-Номер 7 играе футбол като Ботев!
-Но Ботев не е играл футбол.
-Именно!
![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
ти ли говориш за хероин бе.. ебати виж е къф си смешен сериозно... друсаш се всеки ден, не знаеш къде се намираш обаче ние сме били наркоси... края....
а между другото кво си правил лятото покрай съдебната с куп дечурлига ми разправят тука.. да не си представител на фокс кидс?
Утре ше ходи ли някой на протеста бре .. ей
стига сте се коронясвали за мишки..