- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Госип Гърл /Клюкарката/
Хееей тийновци... Искам да ви попитам дали харесвате прочутия сериал на Си Дабълю тв /CW/ Госип Гърл или преведено на български клюкарката и според вас трябва ли да започнат да излъчват сериали като този по българските телевизии...? Благодаря за мнението!!!
Писна ми от него... Изчерпа се май.![]()
Ако "Gossip Girl" ви е омръзнал, гледайте "90210". Той е от същия тип тийн сериали. А за това дали трябва да дават такива сериали, няма съмнение. Просто ми писна от тия Перли, Листопади, Аси-та, и тем подобни глупости. Преди на мода бяха латиноамериканские, сега турските. Не знам как я мислят тая работа.
-Кой глупак го измисли това?
-Вие, г-н Президент!
-Добре, уволнете някого.
Направо съм се вманиачила по Gossip girl![]()
Определено ще хубаво да го излъчват по телевизията. Писна ми да дават само турски сериали.![]()
![]()
да,преди много се бях зарибила.
трябва да си изтегля 3-ти сезон
МОМИЧЕ!
гледам 90210 и госип гърл и от тип са, но има известни разлики. не мога да кажа, че госип гър се изчерпил винаги ме изненадва, докато 90210 като че ли взаимстват доста от други сериали.Да, мисля че освен турски латиноамерикански и нз още какви сериали, трябва да пускат и такива..![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Определино трябва да спрът с турските бози и да паочнат да дават сериали като Gossip Girl Но ако озвучаването на български е толкова лошо както когато течеше 1-вия сезон по Nova по добре да е със субтитри![]()
аз в момента съм на 2 сезон и мисля, че няма да е лошо да го пуснат по тв... малко разнообразие да има, те въртят само едни и същи![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
точно такаПървоначално написано от MonSitY
и аз гледам Gossip girl и 90210 и много се кефя на такива сериалчета
бях го позабравила клюкарката , но наскоро започнах да го гледам пак
![]()
Да, ОБОЖАВАМ ГО!![]()
Всъщност сега има светлина в тунела " турски сериали " благодарение на "Триумфът на червилата" , "Касъл " и "Грозната Бети"![]()
To infinity and beyond.
готян беше .. преди 1 година
а какво става в 3ти сезон?![]()
ami haresva mi da.. a otnosno izlu4vaneto v BG.. 4e te go izlu4vaha purviq sezon po NTV nz 6to go sprqha,sig ne sa kupili pravata za vtoriqsega naposledak toq 3tiq nali izliza ama ne ma grabva osobenno , ne6to mn filmi vkaraha
някой знае ли от къде мога да си изтегля целия 3ти сезон, защото в замунда и арена намирам само до 12 епизод![]()
Първоначално написано от Seductress
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
не
Just Do It..
нататъка не са излезли епизодитеПървоначално написано от PurpleDream
![]()
МОМИЧЕ!
Първоначално написано от cookie_master
знаеш ли кога ще излязат?
следващата серия излиза на 8 март ако не се лъжа![]()
we are rockstars.
^ чак тогава![]()
че аз ще забравя за какво става въпрос![]()
абе някой знае ли от къде мога да си изтегля песента която бащата на Дан пееше на някакъв концерт май, в 1ви сезон![]()