- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Рол-он против изпотяване
Искам да ми препоръчате някакъв хубав рол он или стик против изпотяване. Попринцип нямам проблеми с изпотяването, но се случва, и миризмата не е собено приятна.
Благодаря предварително.
А и не ми препоръчвайте Одорекс.![]()
Пфф има каталози на Ейвън,Орифлейм,има парфюмериини магазини,еми потръси-око да види,ръка да пипне![]()
![]()
![]()
Най-добрите просто !!http://img.diytrade.com/cdimg/156163...ll_On_40ml.jpg
Ти май само се заяждаш в темите, но нищо. Аз искам да ми препоръчате нещо, което действа. Не ми се занимава с каталози, дистрибуори и т.н. Иначе много ясно, че ако някой препоръча нещо, ще го видя и в магазина за какво става дума. daru6a,мерси. Даваите и други мнания.Първоначално написано от britzy
Аз съм с две ръце за Vichy рол-он със зелената капачка.Мирише мн хубаво и според мен е най-добрият или поне на мен ми харесва най-много от всички.
Ползвам на Адидас , много е свеж - както и на Рексона , той също е хубав!
И аз имам на Адидас един стик със розова капачка, но искам нещо по-добро.Първоначално написано от silwinka
А това на Адидас го взех за около 5 лв уж от магазин за козметика, нали не е някакво менте.![]()
Аз в момента съм с Рексона..Доволна съм :P
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз съм много доволна от рол-оните на Ейвън![]()
На "Нивеа" са хубави и на Рексона също..![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Аз имам на Буржоа,розовия.. Адски много ми харесва :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
аз ползвам на Адидас и съм доволна![]()
ТОЗИ на първи ред, от ляво на дясно втория, от както се пръскам с него забравих какво е потенеПопринцип много се потих преди, което беше адски дразнещо, но след като се пръскам с него всичко приключи.
А и мирише много хубаво.
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
на Dove са добри![]()
Просто аз
Dove с краставица...дори да се изпотиш някога , ако ти стане горещо или нещо подобно миризмата не се усеща изобщо, дори мирише приятно![]()
To infinity and beyond.
препоръчвам ти Lady Speed Stick изключително съм доволна - геловете с алое и плодове миришат най - хубаво, лично мое мнение .. ето какво представлява http://cokupic.pl/i/c_big509777.jpg![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]
Ми ползвам на Нивеа дабъл ефект и зелената Рексона и двата не са лоши.
незнам защо не си доволна от Одорекс!?Аз съм страшно доволна през лятото по 9-10 дена не се потя като се напъскам с него!!!Много съм доволна и ще си го ползвам а пък ти както си решиш!!!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Sissy90