.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM

Проблем със драйвери за звуковата ?

Тъй като форматирах компа си и така на татък, сега нямам звък .... принципно имам оригинален диск със драйвери за звуковата ми карта, но за жалост не стават ..... след инсталирането им звък така и няма ..... ако имате някакви идей какво да правя или някаква програма която да ми ги намери сама точно какви драйвери ми трябват или каквото ида е пишете, защото вече ми се изчерпиха идейте
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Пробвай следното:

1. Щракаш десен бутон на мишката върху иконката на "My Computer" и от падащото меню избираш "Manage". От ново отворилият се прозорец избираш "Device Manager" и от там виж дали има жълто въпросително върху някое от устройствата (тоест върху звуковата карта) - нещо такова:

2. Следващата стъпка е да щракнеш десен бутон на мишката върху устройството с жълтата въпросителна и да избереш от менюто "Update Drivers"... След това избираш "ръчно" търсене на драйвери и поставяш компакт диска с драйверите в CD/DVD-четеца, като избираш да търси драйвери от него инсталатора...

3. Би трябало да се намерят драйвери и всичко вече да е наред, а ако не стане така - пробвай вместо в CD-то, инсталатора за обновяване на драйверите да ги търси там където си ги инсталирала... по-принцип в директорията на "Program Files"

Град
    CheSteR's BedRooM
    Благодаряяяя, но не става и не става, вече че чудя дали не е гръмнала звуковата .....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Цитирай Първоначално написано от LP_GirL
    Благодаряяяя, но не става и не става, вече че чудя дали не е гръмнала звуковата .....
    Ако жълтото въпросче (като на снимката) го има, това значи не е гръмнала звуковата карта, а няма дръйвери за нея... Нещо не правиш каквото трябва!!!

Кажи какво ти е дъното (ако звуковата карта е вградена) или модела на звуковата карта (ако е на PCI-слот) и също така с каква операционна система си и аз ще ти намеря подходящите драйвери!

Град
    CheSteR's BedRooM
    Значи въпросче жълто нямам ..... вградена е звуковата карта, дъното нещо беше Gigabyte s-series, support AMD Socket AM2(това го пише върху диска),а операционната система е Win XP Dark Edition(от замундата я дръпнах), уж била лицензирана

Значи въпросче жълто нямам ..... вградена е звуковата карта, дъното нещо беше Gigabyte s-series, support AMD Socket AM2(това го пише върху диска),а операционната система е Win XP Dark Edition(от замундата я дръпнах), уж била лицензирана
    Ами не даде много точна информация (примерно за дъното хубаво, че каза марката, но модела е важен - само едно S не стига ), но ще направя каквото мога:

1. Свали си ето това: http://europe.giga-byte.com/FileList...rosoft_bus.exe

- Инсталираш, рестартираш и пробваш дали има звук!!! Все пак не забравяй да си настроиш на кой цвят "букса" да е изходящия сигнал!

2. Ако не стане с първото - пробвай с това: http://europe.giga-byte.com/FileList...tek_azalia.exe

Успех и после пиши какво е станало...

Град
    CheSteR's BedRooM
    Или наистина нещо не е наред или аз съм прекалено куха благодаря за отделеното време, явно ще търся някой дет чатка за да ми го нагласи както трябва да е, за да си има звук

хахаха опитай да вкараш диска с драйверите ти .. и тогага на жълтото натисни упдейт драиверс ... после щи излезе прозорче с отметки ако са 3 дай на средното ако са 2 дай на горното и ок ... ще потърси малко трябва да ги намери като стигне до дискчето

Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от DarkBass
    хахаха опитай да вкараш диска с драйверите ти .. и тогага на жълтото натисни упдейт драиверс ... после щи излезе прозорче с отметки ако са 3 дай на средното ако са 2 дай на горното и ок ... ще потърси малко трябва да ги намери като стигне до дискчето
    опитвах хиляди пъти, просто не тругва, драйверите ги намира инсталират се но звук няма .....

Град
    CheSteR's BedRooM
    ATI Radeon HDMI @ ATI Radeon HD 2600 - High Definition Audio Controller
    Realtek ALC885/889A/890 @ ATI SB600 - High Definition Audio Controller

ако помогне да намерите нещо, благодаря пак

Град
    CheSteR's BedRooM
    аз пак го преинсталирах и сега когато инсталирам тези драйвери които ми даде се получава това

някакви решения ????

аз пак го преинсталирах и сега когато инсталирам тези драйвери които ми даде се получава това

някакви решения ????
    Линка към картинката не работи!!!

Предлагам ти други драйвери:

1. Windows 2000, Windows XP/2003(32/64 bits) Driver only (Executable file)

или
    2. ATI HDMI Audio Device

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си