.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    това твоето ядене ли е
    кафе и една салата на ден.. леле
    ти гладуваш
    трябва да хапваш, за да имаш енергия за фитнеса
    недей да гладуваш, защото така няма да отслабнеш !
    пий много вода ; )
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Цитирай Първоначално написано от terawatt
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    хапва се шоколад,абе нещо сладко
    така знам аз
    Шоколад, кока кола или бучка захар
    От тези продукти по-зле може да стане...

Разхождай се по-често и продължително. Бавно и продължително бягане е следващата ти стъпка.
    Е, как.. като точно те вдигат кръвното..

Цитирай Първоначално написано от kriSko94
    Цитирай Първоначално написано от BlueMushroom
    О да витамин ц е особенно вредно,мда

миии ние сме единствените бозайници, който почти напълно са изгубили възможността на организма си да преработва витамин Ц.

от друга страна прекалената му употреба води до образуване на камъни в бъбреците

също така аз говоря за вредата на изкуствените витамини- а витамин Ц се съдържа цъщо в плодовете (цитрусовите особено)
    Говори6 пълни глупости,тея не6та с витаминте могат да се случат 1 на милион ....Изкуствените витамини или химията както иска6 си го наричай са препоръчителната дневна доза,погледни табличките на повечето от тях,много ше ми е интересно дали ще може6 да си ги набавиш поне 1/4 от тях от естествени продукти.
    Гледа6 много скептично на нещата

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Мда ама проблема е че аз не гладувам..
    С една салата от зелее, като я изям към 4 а преди това ябълка + кафе, защото съм на училище от 9 до към 3-4 ..
    И с тази салата се наяждам и гледам повече да не ям ...

А тези шоколади и сладки неща как да ги ям .. нали все пак съм на диета

За месото .. благодаря за съвета, ще пробвам да хапвам нещо пилешко.

И мерси за всички отг.!

БТВ: найстина ли мислите че може да ми има нещо?
    Не ми става лошо попринцип, само като тичам и се натоварвам ..
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Я дай малко инфо на колко си години колко си висока и колко тежиш.

Как може да спортуваш и да караш на такава ударна диета. Ти мислиш ли въобще ? 1 салата на ден.... как ти се вижда организма ти да кара на 1 салата ,че даже и да спортува.

terrawat тя щом на колелото във фитнеса неможе да издържи, къде ще се хвърля на бягане макар и бавно.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    Мда ама проблема е че аз не гладувам..
    С една салата от зелее, като я изям към 4 а преди това ябълка + кафе, защото съм на училище от 9 до към 3-4 ..
    И с тази салата се наяждам и гледам повече да не ям ...

А тези шоколади и сладки неща как да ги ям .. нали все пак съм на диета

За месото .. благодаря за съвета, ще пробвам да хапвам нещо пилешко.

И мерси за всички отг.!

БТВ: найстина ли мислите че може да ми има нещо?
    Не ми става лошо попринцип, само като тичам и се натоварвам ..
    Абе ти в ред ли си ???
    И какво от 3 ч. докато не си легнеш оставаш сита от една салата ?!

Ти приемаш има няма 100 калорий на ден, при положение че имаш нужда от около 1500 (горе долу толкова, имайки предвид, че си момиче и искаш да отслабнеш) и да бъдат от качествени храни. Такива с ниско съдържание на въглехидрати, повече белътици (от месо !!!, яйца и т.н) и умерено съдържание на мазнини (полезните които ти ги изредиха по рано). Можеш също и да използваш масло.
    Тва твоето не е живот !!!! Ако продължаваш така може да си докараш сериозни проблеми след време. Ако искаш да отслабнеш качествено се образовай на тази тема, ако имаш желание чети здраво bb-team.org и недей да правиш такива глупости с тялото и живота си !!!

Цитирай Първоначално написано от torino
    Цитирай Първоначално написано от kriSko94
    Цитирай Първоначално написано от BlueMushroom
    О да витамин ц е особенно вредно,мда

миии ние сме единствените бозайници, който почти напълно са изгубили възможността на организма си да преработва витамин Ц.

от друга страна прекалената му употреба води до образуване на камъни в бъбреците

също така аз говоря за вредата на изкуствените витамини- а витамин Ц се съдържа цъщо в плодовете (цитрусовите особено)
    Говори6 пълни глупости,тея не6та с витаминте могат да се случат 1 на милион ....Изкуствените витамини или химията както иска6 си го наричай са препоръчителната дневна доза,погледни табличките на повечето от тях,много ше ми е интересно дали ще може6 да си ги набавиш поне 1/4 от тях от естествени продукти.
    Гледа6 много скептично на нещата
    е разбира се, че на опаковката ще пише колко са полезни и важни... иии си купуваш "витамини", цъдържащи най-много възможно най-много елементи, доказан научен факт е наличието на така нареченият антагонизъм между някои субстанции. това означава, че комбинацията между десетки витамини в една формула не винаги е най-удачното решение, защото те могат да са несъвместими един към друг.

цитирам д-р Владимир Шишков: реалното усвояване, реалната полза на тези витамини в организма практически не е доказана. разбира се, не можем да кажем, че те са вредни, но не можем да кажем, че те са много полезни.

дозите също трябва да ограничени... всяко прекаляване води до лоши последствия... а и... според мен организмът сам иска това,което му липсва, като разбира се се обърне внимание, че не говоря за отровите, към които сме пристрастени

така, и за да не си гооврим празни приказки... :

намерих вкъщи витамини: Megavit -Multi Vitamins, Health- Chewable Vitamin C with Zink и Additiva - Витамин Ц.

Megavit -Multi Vitamins

- 1. съдържа витамин А,Ц,Е,Б1,Б2,Б5,Б6, Б9, Б12

**** "е интересно дали ще може6 да си ги набавиш поне 1/4 от тях от естествени продукти" - дааа, а как толкова витамини са набутани в едно хапче...

2. Други съставки охоо

.NaHCO3, т.е. сода за хляб, което на етикетите е Е500,
    .лимонена к-на - Е472в,
    .ябълчна к-на,
    .малтодекстрин,което е подсладител
    .нишесте

.АСПАРТАМ !!! Е951- писна да се обяснявам за вредите му- http://www.bb-team.org/articles/1398/ и тази: http://www.bb-team.org/articles/1401/

.ацесулфам Е950, приписват му се опасните действия на асвпартама и захарина, заради което някои го включват в списъка на 10-те най-лоши добавки, отново наред с аспартам и захарин.

. натриева сол на захарина
    .сорбитол
    .аромати
    .оцветили

3. пише "забранено за деца"

–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––

да ти е сладко

п.п: на другите две витаминни опаковки не пише такова подробно съдържание, съжалявам

–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– ––––––

така значи витамин А- в продуктите от животински произход, морковите, червените чушки, доматите, магданозът, зеленият лук, спанакът, салатата, брюкселското зеле, тиквичките и др.

витамин Б1,Б2, Б3 (+бобови храни), Б5,Б6,Б9,Б12 - зърнени храни,месо,яски,мляко,яйца

витамин Ц -пресни плодове и зеленчуци, в по-големи количества в шипки,цитрусови плодове, люти чушки, касис, ягоди, пипер, магданоз, коприва, спанак

витамин Е - Житни зародиши, растителни масла, зелените зеленчуци, черен дроб, яйца, мляко

Не е толкова трудно, нали?

Криско. Чесно да ти кажа със всеки изминал пост все повече се излагаш. Първо за месото, после за витамините. Разболей се от пневмония,да рипаш като кон, пък оздравявай с твоите цитросови плодове и чай ако щеш. Аз за човек който си е причинил нещо с Витамин Ц или други витамини които се продават по аптеките не съм чувал. Нали всичко се проверява от държавата преди да се пусне в аптеката какви глупости говориш. Хапчетата могат да бъдат опасни само ако се вземат в неподходящи случеи. Ако се използват за това за което са създадени няма опасност.

Говорим за хапчета и витамини които се вземат от аптеката. А не за добавки и анаболи поръчани по интернет. Какво си ми дала за пример ББ тийм.... ?

проверява се от държавата о.О ти, ако разчиташ на държавата загубен си... не виждаш ли в каква КОЧИНА живеем?

линковете,които дадох са за въздействието на аспартама, който е набутан навсякъде в ежедневието ни така и така ядем боклуци, знаем,че ядем боклуци и пак ги ядем,поне да знаем какво ядем

а за месото- като е толкова полезно защо вегетарянците са с по-добро здраве от месо-ядящите???

ето ти няколко цитата, от хора, лекари и професори
    "Някои хора се подиграват на вегетарианците, но те имат най-ниско ниво на сърдечните удари (сърдечните инфаркти) и 60% по-малко случаи на рак. Сега те надживяват другите хора с около 6 години.”

“Месодобивната индустрия е довела до повече смъртни случаи, отколкото всички войни на този век, всички природни бедствия и всички автомобилни катастрофи, събрани заедно. Ако месото е твоята идея за “храна за истински хора”, по-добре е да живееш наистина близо до много добра болница.” - НИЙЛ БЪРНАРД – Президент на лекарския комитет за отговорна медицина

“Когато убиваме животни, за да ги изядем, те накрая убиват нас, понеже тяхната плът никога не е била предназначена за човешките същества, които са растителноядни по природа.”

правете каквото искате аз ви казах МОЯТА истина, за която бая книжки съм изчела, вие си правете каквото искате. Всеки сам си решава...

целувки ! - крис

Супер фен
    "Колко често трябва да се храним?
    Това зависи от Вашите цели и личното Ви тегло:
    Отслабване - поне 5 пъти дневно
    Поддържане на форма - 3-4 хранения на ден
    Покачване на тегло - 4-5 хранения на ден"

Защо за надебеляването е повече отколкото за отслабване???

Криско на мене скелет не ми се стои да ти кажа. Няма цял живот да се въздържам от това и онова и да ям целина за да живея има няма 5 години. Аз пък да ти кажа вегетарянец който да има добро здраво тяло не съм виждал. Ония вегетарянки дето гостуваха във сблъсък кожа и кости горките ще умрат от глад за да живеят 5 години и да не убият има няма 5 прасета за целия им живот. Пък тва че човека бил растителнояден.... незнам може да е вярно.... знам това че човек откакто е проходил на 2 крака ловува и измисля най различни оръжия за това - от каменни остриета вързани на пръчка до пушката. Явно праисторическия човек не е бил на тема - вегетарянец хх. Пък тея цитати нз защо ги постваш... както ти можеш да намериш цитати против това онова така и аз мога да намеря доктори които казват че добавките и анаболите са едва ли не по-полезни от храната

Стига гледа тея теории и твърдения, гледай реалния живот. От месцето по хранително за мене няма... ние хората си отглеждаме прасенца,крави,пиленца и др и ние си ги ядем. Това че някой хора продават месо от крави умрели преди 100 години незначи че месото е вредно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си