.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

При протеиновата дита

..може ли да се пие сок Капи Портокал 100% натурален?
    (за инфо, ако ви интересува съм 6-ти ден)

Другият ми въпрос е понеже на Бъдни вечер трябва да се яде постно и мама от сега ме е предупредела, че независимо от дитата ще ям обичайната трапеза и никакво месо точно този ден ще е фатално ли, ако го наруша (ще гледам да е минимално) и после да си продължа докадето съм стигнала?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Авторке, на колко години си?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Пловдив
    О БОЖЕ!!!!!!! Как си почнала протеинова диета без да знаеш елементарни неща като например,че не трябва да се приема захар? Оооо да, в портокалите има много захар, в сока също! Да не говорим и за въглехидратите... нямам думи...
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Може и да не сте толкова груби нали?! Най-лесно е така.. аэ ако знаех дали може или не нямаше да допра до сайта! Колкото до годините.. не мисля, че са от значение, но ок на 16 съм...
    И следващити, които имат намерение да отговарят нека пишат по темата, ако могат да дадът някакъв съвет! Ако не, то по-добре да си задържат "компетентното" мнение за себе си.....................

Град
    пространството на Дисе
    От значение са. Но ти си знаеш. След като си решила да отслабваш така, мога да ти пожелая късмет!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Пловдив
    Ти пък вместо да се обиждаш се замисли и вземи прочети тонове информация преди да подлагаш тялото си на този стрес. Аз също съм карала протеинова диета. Има идеален резултат ако се внимава и се спазва до последния детайл. Но да започваш без да знаеш всичко...терор за тялото ти. И всъщност годините имат значение. Ако си под 18 не е препоръчително, защото тялото ти още се развива, но ти си знаеш
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    нз кво се яде и кво се пие,но един познат с протеиновата на Дюкан свали 10кг за 2 седмици,но ядеше 1 седмица само пиле,а втората седмица вкл. и зеленчуци и кашкавал,сирене.Пък госпожата ми по химия също с протеиновата на Дюкан за 2месеца бая свали нз колко не съм я питала но е мн личи си и то много в сравнение преди квато беше

Град
    пространството на Дисе
    Абе имам биохимичен поглед върху нещата, така че каквито и чудеса да споделяте във форума, привърженичка на това безумие няма да стана.

Titinka, da da taka stavat rabotite i az sym taka.. 2 sedmici sa mi tochno do Nova godina, dori i po-malko i do tam mislq da q spra.. ama mi e problem Budni vecher.. mnogo mi e typo taka.. tolkova vreme sum se ogranichavala a sega zaradi 1 den da precakam vsichko..dano nqma vliqnie tozi 1 den.. nz za tova i vas vi pitam.
    Inache ti kakvo stava pomnq che beshe na tochkovata kak se chuvstvash, kolko kg svali, dovolna li si :P ?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от shyshinka
    Titinka, da da taka stavat rabotite i az sym taka.. 2 sedmici sa mi tochno do Nova godina, dori i po-malko i do tam mislq da q spra.. ama mi e problem Budni vecher.. mnogo mi e typo taka.. tolkova vreme sum se ogranichavala a sega zaradi 1 den da precakam vsichko..dano nqma vliqnie tozi 1 den.. nz za tova i vas vi pitam.
    Inache ti kakvo stava pomnq che beshe na tochkovata kak se chuvstvash, kolko kg svali, dovolna li si :P ?
    ами да спазвам си я още,4-5кг съм свалила,и се чувствам добре,ама сега покрай празниците ще се отпусна щото няма как тва е 1 път в годината все пак,а и при мен не е само проблема Бъдни вечер,а и @5 декември имам имен ден и не става да се ограничавам напълно бе да минат празниците и пак я продължавам

;]

аз свалих 40кг за 8 месеца :P обаче найстина трябва много да се ограничаваш иначе фаида няма

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово

Re: ;]

Цитирай Първоначално написано от TiN4iTyYy
    аз свалих 40кг за 8 месеца :P обаче найстина трябва много да се ограничаваш иначе фаида няма
    40 Колко си била преди???
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Абе имам биохимичен поглед върху нещата, така че каквито и чудеса да споделяте във форума, привърженичка на това безумие няма да стана.
    Аз също уча химия и биология и знам,ч тази "диета" е много вредна,особено за бъбреците,но иди им го разправяй на всички...
    Успокоявам се,че поне мама няма никога да я почне,защото мрази месото...

Град
    пространството на Дисе
    Не само за бъбреците... Тия всичките аминокиселини все някъде трябва да се дезаминират /горкия черен дроб/, отделно нуклеиновите киселини /все пак мускулните клетки са с ядра/ трябва да се преработят и да се изхвърлят /после що имам литиаза, що имам подагрични тофи?/. Но нищо. Явно съвременните тийнове не виждат по-далеч от кантара.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не само за бъбреците... Тия всичките аминокиселини все някъде трябва да се дезаминират /горкия черен дроб/, отделно нуклеиновите киселини /все пак мускулните клетки са с ядра/ трябва да се преработят и да се изхвърлят /после що имам литиаза, що имам подагрични тофи?/. Но нищо. Явно съвременните тийнове не виждат по-далеч от кантара.
    то си е така,ама поне като искат да отслабнат да спазват някакъв режим,с който да не си вредят на целия организъм,не самона черния доп или на бъбреците,като искат да отслабнат толкова мн да се ограничът от сладко и тестено и тем подобни и пак ще имат ефекта,ама на всеки се тормози с тея тежки диети като Дюкан и някви такива

Град
    пространството на Дисе
    ^При подагра или бъбречна недостатъчност да не би да си мислиш, че страдат само местата с отложените тофи или само бъбреците?! Тц.

че е вредна , вредна е ама като искаш да си слаб на всичко си готов нали знаете..

Супер фен Аватара на galu6a
    само 90 дневната диета
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си