- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснявам сее :(
ами искам да попитам, защото съм голяма паника и не издържавам вече...
преди 2 дни правихме секс с приятеля ми преди това не сме ( имах проблеми и така нататък).. гледахме презерватива беше здрав следователно не трябва да има проблем .. вчера пак го правихме и презерватива си беше здрав, пълен .. а днес трябва да ми дойде .. трябва ли да се паникь0сам ?? или може от нещо да ми закъснявавъпроса ми е сериозен - очаквам и такива отговори!
благодаря преварително![]()
Нямаш проблем!
Дразня се, че има една тема по 1000 пъти, ама пък и се радвам, че има отговорни хора! Евала за което!![]()
Дишай спокойно. Това ти закъснение е от притеснението и нищо друго!![]()
След като не е имало никакви проблеми,тогава няма причина да се притесняваш.Той цикъла ти даже не е закъснял...има много време докато свърши това `днес`,пък и едно закъснение може да се дължи на толкова мн други неща.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
ами благодаря ви много за бързите и сериозни отговори .. сега да се успокоя и да го чакам хаха![]()
Ей не ви ли писна едни и същи теми да пускате![]()
Щом презерватива е здрав - не виждам проблем...
А и цикъла ти може да ти дойде по-късно,по безброй много причини..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Има шанс да си бременна. Презерватива не дава 100% гаранция.
презерватива е бил здрав и двата пъти значи не си бременна.Първоначално написано от 0nem0retIme
Sleda ot liubovta
сигурна ли сиПървоначално написано от heiress
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
amk933, темите са на еднаква тематика, но случаите са коренно различни. Едната "крайност" 17 дни (!!!) била в тикви и като й закъснява, се чуди дали е имало опасностПървоначално написано от amk933
, а другата "крайност" се филмира при здрав презерватив. Вярно, за предпочитане е вторият вариант.
![]()
Мацо, дишай спокойно. Не вярвам неговите опашатковци да имат способността да се телепортират.
Добре де, иначе казано шансът да овулира и преди менструация е много малък.Първоначално написано от fire_magic
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от kalpazanka
Ама душко, то в тоя раздел предимно въображение и филмарство доминира. На мен ми е ясно, че теми има в двете крайности и случаите са различни, но струва ми се различното единствено е онова съчетание от букви, идентифициращо автора на темата и степента на психоза. Иначе и в двата жанра мат'рял - бол.Първоначално написано от kalpazanka
![]()
По темата: Авторке не се филмирай. Радвам се, че те успокоихме, но не разчитай на тези ни възможности след всеки секс, моля. Мисля, че темата е изчерпана и ключът ще си е на място.![]()
Благодаря вивсе 0ще го очаквам
![]()
Не се притеснявай в момента организма ти е раздразнен и е нормално да ти закъснее малко, това е нещо ново за тялото ти .... спокойно!
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
ох но продължавам да се притеснявам защото не ми идва ... може ли да е от хапчетата Ясмин които пих и ги спрях преди 2 месеца ... ние през това време не сме правили секс , но нали има голяма възможност и сега да е станало нещо![]()
![]()
![]()
Колко време си пила хапчетата? Имала ли си в тези 2 месеца менструация? Колко дълъг ти бе цикъла, като спря хапчетата?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
ами да имах на 5 ноември ми дойде беше 4 дни и сега на 27 трябваше да ми дойде но ...![]()
не се паникьосвай,защото притеснението влияе на цикъла.Щом презервативите не са били скъсани-няма причина да се притесняваш![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Пиша отново, този път по-едричко:Първоначално написано от lilqna323
Колко време си пила хапчетата?!
Питах те колко дни ти е месечния цикъл, не менструацията!!!
Значи, от 5 ноември до 27 декември са точно 53 дни. С месечен цикъл от 53 дни не знам с какъв акъл пускаш тема във форум, а не си запазиш час за АГ да се прегледаш.За капак си пила и контрацептиви, което ме навява на мисълта, че може да се наложи да предизвикват менструация при теб с медикаменти.
Първоначално написано от lilqna323
Moля не обръщайте внимание на хапливите ми реплики, но не се сдържах...
Първото нещо на което обърнах внимание : Притеснявам сее- Звучи ми изтъркано
гледахме презерватива - аджаба какво ли е това найлоново нещо
трябва ли да се паникь0сам - препоръчително... ако е много депресиращо скачай през терасата
въпроса ми е сериозен - разбирам те... АМА НЕ![]()
Както и да е... за да няма (кървави последствия)Спокойно няма бебе... щом сте "гледали презерватива" цели два пъти
![]()
ох извинявай аз разбрах за хапчетата кога последно .. иначе последното кръвотечение ми дойде на 1.12 и трябваше на 27 да ми дойде .. месечният цикъл ми е по 26 дена .. хапчетата ги пих 3 месеца заради ПМС от гинеколог и после той ми каза да ги спра .. може ли заради тях нещо да ми закъснява ?![]()