.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Притеснявам сее :(

ами искам да попитам, защото съм голяма паника и не издържавам вече...
    преди 2 дни правихме секс с приятеля ми преди това не сме ( имах проблеми и така нататък).. гледахме презерватива беше здрав следователно не трябва да има проблем .. вчера пак го правихме и презерватива си беше здрав, пълен .. а днес трябва да ми дойде .. трябва ли да се паникь0сам ?? или може от нещо да ми закъснява въпроса ми е сериозен - очаквам и такива отговори!
    благодаря преварително

Презервативът е бил здрав,следователно приятелят ти не е свършил в теб и предеякулационна течност също не е попадала в теб.Не мисля,че има проблем.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Нямаш проблем!

Дразня се, че има една тема по 1000 пъти, ама пък и се радвам, че има отговорни хора! Евала за което!

Дишай спокойно. Това ти закъснение е от притеснението и нищо друго!

След като не е имало никакви проблеми,тогава няма причина да се притесняваш.Той цикъла ти даже не е закъснял...има много време докато свърши това `днес`,пък и едно закъснение може да се дължи на толкова мн други неща.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

ами благодаря ви много за бързите и сериозни отговори .. сега да се успокоя и да го чакам хаха

Щом сте правили секс онзи ден и вчера, а днес трябва да ти дойде.. няма проблем.. защото когато правиш секс около менструацията няма как да забременееш.. има, де.. ама е доста по- трудно, така че не се тревожи.

Ей не ви ли писна едни и същи теми да пускате

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Щом презерватива е здрав - не виждам проблем...

А и цикъла ти може да ти дойде по-късно,по безброй много причини..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Има шанс да си бременна. Презерватива не дава 100% гаранция.

Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    Презервативът е бил здрав,следователно приятелят ти не е свършил в теб и предеякулационна течност също не е попадала в теб.Не мисля,че има проблем.
    презерватива е бил здрав и двата пъти значи не си бременна.
    Sleda ot liubovta

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Щом сте правили секс онзи ден и вчера, а днес трябва да ти дойде.. няма проблем.. защото когато правиш секс около менструацията няма как да забременееш.. има, де.. ама е доста по- трудно, така че не се тревожи.
    сигурна ли си
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Щом презерватива е здрав - не виждам проблем...

А и цикъла ти може да ти дойде по-късно,по безброй много причини..
    +++

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Нямаш проблем!

Дразня се, че има една тема по 1000 пъти, ама пък и се радвам, че има отговорни хора! Евала за което!

amk933, темите са на еднаква тематика, но случаите са коренно различни. Едната "крайност" 17 дни (!!!) била в тикви и като й закъснява, се чуди дали е имало опасност , а другата "крайност" се филмира при здрав презерватив. Вярно, за предпочитане е вторият вариант.
    Мацо, дишай спокойно. Не вярвам неговите опашатковци да имат способността да се телепортират.

Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    сигурна ли си
    Добре де, иначе казано шансът да овулира и преди менструация е много малък.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Нямаш проблем!

amk933, темите са на еднаква тематика, но случаите са коренно различни. Едната "крайност" 17 дни (!!!) била в тикви и като й закъснява, се чуди дали е имало опасност , а другата "крайност" се филмира при здрав презерватив. Вярно, за предпочитане е вторият вариант.
    Мацо, дишай спокойно. Не вярвам неговите опашатковци да имат способността да се телепортират.

Никой не знае със сигурност...

сигурна ли си
    Добре де, иначе казано шансът да овулира и преди менструация е много малък.

сигурна ли си
    Да. Но все пак внимавай, защото дори шансът да забременееш в тези дни да е по- малък все пак го има.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Нямаш проблем!

Ама душко, то в тоя раздел предимно въображение и филмарство доминира. На мен ми е ясно, че теми има в двете крайности и случаите са различни, но струва ми се различното единствено е онова съчетание от букви, идентифициращо автора на темата и степента на психоза. Иначе и в двата жанра мат'рял - бол.

По темата: Авторке не се филмирай. Радвам се, че те успокоихме, но не разчитай на тези ни възможности след всеки секс, моля. Мисля, че темата е изчерпана и ключът ще си е на място.

Благодаря ви все 0ще го очаквам

Голям фен Аватара на Dollystar
    Не се притеснявай в момента организма ти е раздразнен и е нормално да ти закъснее малко, това е нещо ново за тялото ти .... спокойно!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

ох но продължавам да се притеснявам защото не ми идва ... може ли да е от хапчетата Ясмин които пих и ги спрях преди 2 месеца ... ние през това време не сме правили секс , но нали има голяма възможност и сега да е станало нещо

Град
    пространството на Дисе
    Колко време си пила хапчетата? Имала ли си в тези 2 месеца менструация? Колко дълъг ти бе цикъла, като спря хапчетата?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

ами да имах на 5 ноември ми дойде беше 4 дни и сега на 27 трябваше да ми дойде но ...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    не се паникьосвай,защото притеснението влияе на цикъла.Щом презервативите не са били скъсани-няма причина да се притесняваш
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от lilqna323
    ами да имах на 5 ноември ми дойде беше 4 дни и сега на 27 трябваше да ми дойде но ...
    Пиша отново, този път по-едричко:
    Колко време си пила хапчетата?!
    Питах те колко дни ти е месечния цикъл, не менструацията!!!
    Значи, от 5 ноември до 27 декември са точно 53 дни. С месечен цикъл от 53 дни не знам с какъв акъл пускаш тема във форум, а не си запазиш час за АГ да се прегледаш. За капак си пила и контрацептиви, което ме навява на мисълта, че може да се наложи да предизвикват менструация при теб с медикаменти.

Re: Притеснявам сее :(

Цитирай Първоначално написано от lilqna323
    ами искам да попитам, защото съм голяма паника и не издържавам вече...
    преди 2 дни правихме секс с приятеля ми преди това не сме ( имах проблеми и така нататък).. гледахме презерватива беше здрав следователно не трябва да има проблем .. вчера пак го правихме и презерватива си беше здрав, пълен .. а днес трябва да ми дойде .. трябва ли да се паникь0сам ?? или може от нещо да ми закъснява въпроса ми е сериозен - очаквам и такива отговори!
    благодаря преварително

Moля не обръщайте внимание на хапливите ми реплики, но не се сдържах...

Първото нещо на което обърнах внимание : Притеснявам сее - Звучи ми изтъркано

гледахме презерватива - аджаба какво ли е това найлоново нещо

трябва ли да се паникь0сам - препоръчително... ако е много депресиращо скачай през терасата

въпроса ми е сериозен - разбирам те... АМА НЕ

Както и да е... за да няма (кървави последствия) Спокойно няма бебе... щом сте "гледали презерватива" цели два пъти

ох извинявай аз разбрах за хапчетата кога последно .. иначе последното кръвотечение ми дойде на 1.12 и трябваше на 27 да ми дойде .. месечният цикъл ми е по 26 дена .. хапчетата ги пих 3 месеца заради ПМС от гинеколог и после той ми каза да ги спра .. може ли заради тях нещо да ми закъснява ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си