.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    системата за пореден път се доказа. Първо започна да създава идиоти в училищата, сега такива и вкъщи.

Скайп - dark_elf2

вие двамата си отворете отделна тема и си се разправяйте там. Тази наистина е важна.

Скайп - dark_elf2

Мега фен
    Къде ме намесвате пак, бееееееееееееее?!
    Ей, омръзнА ми.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Който е чел "Повелителят на мухите" знае какво се случва с децата, които получават твърде много свобода... :/

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    Okinawa
    ^ Стига си се обеснявал
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Lettuce
    Цитирай Първоначално написано от JimmyGestapo
    Ами аз се заяждам, ама пак няма проблеми...
    Аре с Бианка обединете възможности и ми създайте проблеми - явно и двамата познавате много хора. Интернет плъхове такива...
    Хайде стига си се излагал и си се опитвал да заплашваш, че е прекалено смешно и напусни темата, защото е интересна.
    Никой не те взима насериозно, просто поредния дришльо който си избива комплексите във форума.Не си интересен, нито пък оригинален.Пак си внушаваш, че някой те заплашва което пък доказва колко си страхлив.И не ми казвай какво да правя, да не ти кажа къде да отидеш, ще си правя каквото си искам ти казах.Айде изгони ме от темата като си толкова моШтен?
    Оф спрете се вече,"казвам го в темата,че да покажа,че ти си...." показвате само,че и двамата сте олигофрени.Темата е абсолютно сериозна,пишете си на ЛС,колко хора трябва да ви кажат да спрете да спамите?Накрая заради вас двамата една от малкото добри и свестни теми ще бъде заключена
    А по темата:Принципно закона е добър,обаче има идиотчета,които за един шамар ше изселят баща си от вкъщи.Трябва да се прави разлика между побой и възпитателни мерки.Според мен повечето от нас поне веднъж са изяждали по някой шамар,и аз спокойно заявявам,че съм си го заслужавал
    И какво,"Иди си в стаята!" ,идват и родителя навън за година и половина.ТОва не може да е истина просто....

^И със сигурност не е истина.

Бъдете малко по-чувствителни към журналистическите изтъпления.
    активизъм/превенция; писане; музика

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Абе, хора
    Аз си мечтая като малка нашите да ми забраняваха НАПЪЛНО да излизам от нас и от училище - директно в нас и така до няква определена възраст.
    Мечтая си да имах всички онези забрани, за които говорите, мечтая си да ме пращаха с едно левче на училище....
    щеше да стане човек от мен....

Сега няма "Иди си в стаята", направо ми отключва входната врата и ме гони от нас че даже веднъж по гащи ме изсели от нас
    По странен начин ме възпитава баща ми.
    Тва са глупости с шамари,закани,забрани.
    Като ядосам тати 3-4 дена ме държи гладна в нас, после да видите кво миличко и добричко ставам

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Който е чел "Повелителят на мухите" знае какво се случва с децата, които получават твърде много свобода... :/
    Е па... Природа.
    В сблъсъка Природа срещу Цивилизация залагам на природата.

П.П. А в Ямбол Еволюцията май ги е подминала в интелектуален план и са останали на ниво чехълче.

П.П.П. Бианке, прати на майка си мутри. Тя за каква се мисли, а?
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Е па... Природа.
    В сблъсъка Природа срещу Цивилизация залагам на природата.
    E 100% на природата, да. Обаче явно все още има хора, които си мислят, че могат да вземат това, което ги устройва от двата свята и да съществуват нормално.

Град
    Somewhere...in The sea...
    аз съм потресена.
    Има някои толкова нагли лапета, че (недайсибоже) моето ако е като тях някой ден...ще го пръскам от бой и никой закон не може да ме спре.
    Въпреки, че в крайна сметка голяма част от държанието на детето зависи от родителите. Ако се държа с него както трябва, едва ли ще наглее толкова и ще се налага да му бия шамари т.н. Но лапетиите не могат да разберат, че е по-добре докато са малки, да ги ограничават. ЗА КАКВА свобода ми говорите на 13-14 години е...ква свобода...мозъците им още ги няма...те тръгнали да ми говорят, че свободата им е ограничена. И ако я получат..как ще я използват питам аз? Ще я пропилеят с глупости - секс, напивания и брутални издънки. Ето за това трябва да се ограничава свободата на децата, за да не пропадат и да не наглеят.
    Ядосах се. Смърт за тъпите нагли неблагодарни неразбиращи и тъпи лапета! .

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Град
    Стара Загора
    Има моменти, в които толкова много ми се иска всичко да ми е разрешено, да не ми правят забележка за нищо, да бъда "свободна", така да се каже...
    Но все по-често се убеждавам, че родителите ми имат право в забраните си. Ето например снощи бях на извънредна тренировка от 8 и майка ми не ме пусна, но баща ми се съгласи и излязох на негова отговорност с идеята, че до 10 ще съм в нас. Та излизам аз от залата в 10 без 15 сама(другите са играли до 1 ) и тръгвам по главната, защото е по-светло. Никога през живота си тези 15 мин., за които се прибирам обикновено, не са ми се стрували толкова дълги. Всеки път като видех някой сам мъж да се задава срещу мен и да ме гледа, ме побиваха тръпки....
    А попринцип родителите ми са доста строги и консервативни, но все пак ги уважавам и се съобразявам с тях.

Цитирай Първоначално написано от ClockworkOrange
    и аз всеки ден се моля майка ми да умре. и ще се радвам,ще празнувам,ако умре,разбираш ли?
    Някой хора са много неблагодарни...
    Джийпърс Крийпърс.

аз пък съм забелязъл абсолютно обратното - деца,на които им се забранява постоянно,стават много по-големи боклуци/к*рви/алкохолици/наркомани,дори престъпници.

а напротив - децата на толератните родители,стават хора.
    Представа си нямаш колко си заблуден...
    Джийпърс Крийпърс.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    ^ и това е така. (към поснта на срк от предишната страница :Д)
    Моите родители, например, почти винаги са ме пускали навсякъде, не са ми се карали за лоши оценки или например че съм се прибрала леко подпийнала в нас. Обаче в редките случаи, когато са ми забранявали нещо или са налагали някакъв вид наказание съм се съобразявала, защото простата логика доказва, че щом са си позволили да забранят нещото, значи е наистина сериозна работа.

А когато ти забраняват буквално всичко се губи точно този ефект. Но пък съвсем без някакъв вид контрол, просто не може.

защото?

обоснови се,смешник.

от 3 поста във форОма,2 са цитати на мои мнения. мишчице,как ти е стария ник?
    Не знаех, че при регистрация трябва да се спазва специален ритуал по заобикаляне на определени мнения, а уж прочетох всичко...

Как можеш да разграничиш правилното от неправилното, ако някой не ти го каже? Всеки родител казва на детето си кое е правилно и кое не е.

Тези, които знаят кое е правилно и кое не, но въпреки всичко избират неправилното, са боклуците.
    Джийпърс Крийпърс.

Град
    Само БОЙ и извращения за днешната младеж !!! ДОРи не заслужават да ги обсъждаме.

само ще добавя, че такива закони правят от децата келеши и идиоти. Първо с учителите се почна - орязаха им правата, децата се видяха безнаказани и айде - училището стана обор. Същото ще стане и вкъщи.

Скайп - dark_elf2

Град
    Горна Оряховица
    Не мисля, че по този начин трябва да се регулират отношенията в семейството - свободата отдавна се е превърнала в свободия, учителите обвиняват родителите, родителите обвиняват учителите и не се осъзнават, че ако те не държат лапетиите си изкъсо, няма кой. Едно е да ти забраняват всичко, друго е да ти забраняват определени неща, в рамките на нормалното. На дете на 3 години трудно се обяснява защо не трябва да прави еди-кое си, ама ако го направи и изяде 2 шамара, другия път ще си помисли. Не става въпрос за побои за нищо, а за някой шамар на място - за мен е нормална част от възпитанието. Не може всичко да ти е позволено - не е нормално на 12 да ходиш по нощите по дискотеки и да се напиваш (виждала съм такива изпълнения), не може на 14 да седнеш с майка си да изпушите по една цигара или на 15 да обясняваш как си е**л позната на майка си пред нея (и това съм го виждала ). Достатъчно разпуснати са в момента 13-14 годишните, че и допълнително да ги отпускат.

Град
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Само БОЙ и извращения за днешната младеж !!! ДОРи не заслужават да ги обсъждаме.
    ти от коя младеж си?
    aз съм от единия процент нормални.
    Освен тва имах в предвид 12-16 годишни.

Град
    Wonderland
    ахахха,в какъв смисъл нормални??

и тия изявления са доста смешни, ''аз съм мнооого голяма,на 17 съм,12-16 годишните са ебати тъпите деца''
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    А когато ти забраняват буквално всичко се губи точно този ефект. Но пък съвсем без някакъв вид контрол, просто не може.
    Тук съм съгласна.
    С родителите си винаги съм се разбирала, почти не сме имали проблеми, а ако сме имали, са били незначителни.
    Свобода са ми давали, достатъчно, за да не се оплаквам. Малко неща са ми забранявали. Не са ми се карали за прибирания късно, пускали са ме по събирания с преспивки от много по-малка(вече дори и не питам за такива неща, казвам им къде, с кого), за пиене също не са ми викали. Имали са ми голямо доверие и продължават да ми имат. И най-хубавото във взаимоотношенията ни е, че ме предразполагат да говоря, да споделям, да разказвам. Имам приятели, на които винаги мога да споделя, но се радвам, че си имам този голям плюс... да знам, че мога да говоря с нашите... за каквото и да е.
    Рядко ми налагат огранчения, но като се случи, винаги съм се съобразявала, защото после разбирам, че наистина са прави.

А mmKamm какво се е превъзнесла, питам?
    Тя май на 17 беше и е безсмъртна, защото не се вписва в групичката 12-16?
    А питам те, mmKamm, ти като си спадала в тази простосмъртна групичка не си пушила, не си пила, не си друсала, не си правила секс, и се чувстваш в пълното си право да плюеш по младите хора(които го правят)? Щото мен ако питаш, това твоето е малко присмял се хърбел на щърбел.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    САМО АЗ мога да ви държа сметката, защото до 17г. не правех нещата, които вие, БОКЛУЦИ ТАКИВА

Цитирай Първоначално написано от Lettuce
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    П.П. А в Ямбол Еволюцията май ги е подминала в интелектуален план и са останали на ниво чехълче.
    Чехълчето поне е едноклетъчно за разлика от тебе.Ходи си паси оФцете на село.Другия кандидат за приза - "На всяка манджа мерудия", човек който живее във форума.
    Всяко човешко същество е многоклетъчно, тоест Канис е много по-добре от чехълчето...retard...
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Град
    ммкамм точно е супер пропаднла,истинска пънкарка е.

не знам в тая тема кво се прави на артЪ
    виж ся...аз може да съм пропаднала...да пия, да пуша, да се друсам и т.н. , но тва не значи, че не го осъзнавам. Освен тва не го правя, за да може след тва да отида на училище (примерно) и да се похваля "Хора вчера се надрусах като гъз...колко съм велика...завиждате ли ми!", за разлика от 12-16 годишните. Не казвам, че на 17 съм много голяма, но според мен родителите трябва да се опитват (колкото и трудно да е) да предпазят децата си от провала.
    И бтв Я. не съм пънкарка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си