- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Наказват родители, ако ограничават свободата на хлапетата си
ПЕДИГРИЙ ОТГОВАРЯМ:Първоначално написано от Pedigree
-Никога не съм била против хората, които пият, пушат, правят секс и се друсат. Всеки, който ме познава, може да го потвърди. НО всичко тва трябва да се прави (ако се прави) с определено съзнание. Не да го правиш, за да се докажеш колко си велик и защото е модерно, както го правят описаните от мен лапетии. Които нищо не разбират от тези неща, които пускат теми по форуми от рода на "Свърши в устата ми, бременна ли съм?" , "Смесих трева с водка, ще умра ли?" и т.н.
и ДА против съм 13 годишните пикли, които не знаят за кво служи пишоната, но са я обхванали плътно с 2 ръце и я лигавят моШно. ПРОТИВ съм пикльовците, които не знаят що е алкохол, но се наливат с литри бира и се кефят. Против съм!
пъкнарка да съм![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Първо - не говори за повечето от нас без да знаеш - "на мама и тати децата".Първоначално написано от ClockworkOrange
Второ, може би не си достатъчно наблюдателен и не следиш всички теми, но аз го правя. Повече не смятам да продължавам да говоря за нея, защото казах каквото имам да казвам и то на нея. Не ми се говори в трето число.
Ямболията е първия, който спечели сурова метална награда с мишкарските си разсъждения. Битката бе оспорвана, но той успя да пребори тежката конкуренция.
Честито на печелившите.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Жената прави каквото смята за добре, друг е въпроса дали това е най - правилното и дали на Бианката й се харесва. Не вярвам майка й да върши някви неща само за да му е гадно на детето й.. ама няма и аз какво да говоря. Изобщо не съм наясно какво става със семейството й.
Моите родители също не са цвете, даже изобщо. Бях добро дете, но ме ограничаваха доста и ми се караха за какво ли не. С времето се научих просто да игнорирвам тези неща и да чакам момента си.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Казах, че я е спечелил, а не че сме му я връчили.
За разлика от него, обаче.. аз не се ебавамЛошо. Уви, случва се и в най-добрите ямболски семейства.
Ти беше този, който иска адреси. А за връчването, не се безпокой. Старите хора са казали - Бог забавя, но Бог не забравя. И без да се изявявам за Господ, обаче, аз също помня и деня ще дойде уверявам те. А относно резултатите - тук си прав.. не знаем какъв ще е реалния резултат, моля се да се възстановиш бързо след това. И да.. това ще е добър урок за хората, че всяко действие има противодействие и истинските мъже застават зад думите си. Ако имаш да кажеш нещо го направи на лично, а не занимавай хората тук с шизофреничните си отклонения.
Бъди здрав... докато се срещнеме![]()
ало заека да мълчиш! мое да е шоп ама е свестен бе маруло спаружена!
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Ямбол е градът....![]()
![]()
Ебаси калето дето има в този град.Lettuce го държи вече пети ден....
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Ааа в селото на тоя има амфети или този доказан селски ретард е ходил в гората за гъбки.Смятам че скоро ще се събират родните ти да раздават жито.Първоначално написано от Lettuce
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
марулята расте на село!
а и кво толко ако родителите ни са живели на село! да не са умрели? моите родители и двамата са от село, но са решили че когато имат деца трябва да ги отгледат в града и с добро образование и затова са се преместили. а и това каде живеем не е определящо за нас като хора! мога да ти изброя поне 20 селянчета дето са по-образовани и свестни от тебе маруло гнила!
пп: аз и clockworkorange неаме нищо общо! недей се филмира!
И тийнейджърите в Ямбол вече ще имат права. Ще могат да се оплачат, когато родителите ги отпратят с думите "отивай си в обора"
Млъкнете и тримата, щото накрая аз ще дойда и до София, и до Ямбол и ще ви напрая на стрелички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
няма как да станееееМлъкнете и тримата, щото накрая аз ще дойда и до София, и до Ямбол и ще ви напрая на стрелички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!![]()
Утре хващам стопа и съм при теб.
Аз съм безстрашна, нали знаеш.
Между другото мен ме е било момиче. Не се ебавам. Удари ме с чанта и ме болеше.
Ми не те познавам, ама щом казваш...Аз съм безстрашна, нали знаеш.
ела и до димитровград на по кафенце![]()
а за марулчо-- мене не ми пука от каде са ми родителите . и жестоко бъркаш ако си мислиш че си ми вдигнал нервичките! треа много хляб да изядеш докато успееш да ме изнервиштва по-скоро би го постигнал кандис например
![]()
Хора що не разберете - в боя някъде 20 процента са умение и опит, останалото е чист късмет.
![]()
Всеки може да бие всеки при нужните обстоятелства.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Зависи от умението и опитаима хора които ако ще с тръба в гръб да ги изненадаш ще те нагазят пак ^
ПП: Елемента на изненадата е супер важен
не съм чел темата ще си коментирам само последното мнение, пък.![]()
Мисълта ми е че всичко е субективно и зависи от ситуацията и обстановката и така нататък. Може да не можеш да го изненадаш и в гръб щото е нинджа примерно ама може от 10 метра да му разбиеш кратуната с прашка и метална сачма примерно нали ?
![]()
Но иначе психологическото предимство си е the key....
Fightin' irish !Първоначално написано от ClockworkOrange
![]()
Първоначално написано от Lettuce
Здравей, Lettuce.
Виждам, че афектиран от всички тези словесни атаки си само и единствено ти. Акценираш колко 'глупави' и долни са останалите хора, но не акцентираш на себе си. Сякаш твоето 'АЗ' е заобиколено от псевдо-аморалните ти нападки към другите, а това не е никак хубаво. Дори не е мъжествено.
Афронтираш останалата част от обществото като визираш определен град и слагаш всички под един много лош общ знаменател.
Освен, че е грешно, е и глупав стратегически ход.
Предполагам знаеш колко е населението в София? Можеш да предположиш колко от хората тук във форума са от столицата, нали?
До тук сметката е добре. Ето, че идва момента в който ти бъркаш хода стратегически...
Думите ти "всички сте насрани шопи", могат да провокират човек, който няма нищо общо с твоите безсмислени вярвания, че си Батман.
Човек, който случайно може да се обиди, без дори да е писал в този форум...
Този човек може да реши да го сподели с друг човек, а верига като тази е много опасна...
След като акцентираш колко кухи и деградирали са останалите, ти трябва да си пример за тях.
С думи като 'насран' и 'бит педал' слизаш мноооооооооооого надолу по стълбичката на интелигентността, а това не е типичен пример за един умен човек.
Повече от 80% от тези, които те хранят са ботове, но има едни 20%, които са малко по - различни от останалите.
Дано си ме разбрал правилно.![]()
Джийпърс Крийпърс.
Ще помоля зеленчука да не ми 'сере' в темата.Първоначално написано от Lettuce
Благодаря.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!