.
Отговор в тема
Страница 11 от 15 ПървиПърви ... 789101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 370
    Цитирай Първоначално написано от milan4eto

П.С. Защо ли имам невероятното чувство че annabelJB и elitoy11 са един и същ човек?!
    am gre6i6 dai skype i shh ti dokajem..
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    виж , до къде ти е летвата
    Ако си толкова отчаяна за гадже изобщо не си гледай летвата ами я режи и я махай. Като си грозна нямаш право на избор
    ama kato ne e kfo praim..?
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

еми,ако си на моите години,защото аз съм на 11 ,по-добре не мисли за глупости и кво като нямаш "гадже"-много ме дразни тая дума.няма да умреш,или нещо подобно.аз лично може да съм харесвала някое момче,ама не искам "гажета".ехоооооооооо на 11 съм.има момичета които вече са стигнали и до другаде,на моите години ,аз ги наричам извинявам се за думата "кучки" .ако не си на моите години,примерно на 15 вече немога да ти помогна ,питай другите,те са по-големи от мен.

П.С.-пиши на кирилица
    домито

Цитирай Първоначално написано от domi98
    еми,ако си на моите години,защото аз съм на 11 ,по-добре не мисли за глупости и кво като нямаш "гадже"-много ме дразни тая дума.няма да умреш,или нещо подобно.аз лично може да съм харесвала някое момче,ама не искам "гажета".ехоооооооооо на 11 съм.има момичета които вече са стигнали и до другаде,на моите години ,аз ги наричам извинявам се за думата "кучки" .ако не си на моите години,примерно на 15 вече немога да ти помогна ,питай другите,те са по-големи от мен.

П.С.-пиши на кирилица
    браво.. не са измрели свестните деца

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от danyrenesmee

П.С.-пиши на кирилица
    Слава богу, още ги има.
    Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    години, снимка?
    ако си от пловдив пиши .. ше те запозная с някой, неща

Цитирай Първоначално написано от Passalot

П.С.-пиши на кирилица
    Слава богу, още ги има.
    аа едно свестно дето под 13 години .. нататък до 16 са изроди

Цитирай Първоначално написано от Kajo
    Цитирай Първоначално написано от Passalot

П.С.-пиши на кирилица
    Слава богу, още ги има.
    аа едно свестно дето под 13 години .. нататък до 16 са изроди
    мерси не всички са изроди просто повечето са достатъчно тъпи да не осъзнават нещата аз съм на 15 нямал съм гадже и не ми трябва (засега)
    по темата : спри да четеш модни списания или да се водиш по идиотския начин на мислене на другите,че като нямаш гадже си задръстена или нещо подобно.а пък ако си достатъчно глупава и толкова много искаш гадже земи си 18+ педофил (не сички които ходят с по малки са но повечето) и си готова,но ще ги менкаш често и тогава сигорно ще си наи готината струва ли си ? оставям те натам ти си реши ако не можеш в търсачката има всичко

пфф баси тая тема още ли съществуваа ай вече да се маха писна ми тая дет я написала темата е баси тъпото момиче няаа си гледа дтските години с гаджета ши ми са занимаваа бахти овцата!Майкати хуу ти вика че си още малка баси на 11 години и гадже иска

Град
    Wonderland/Lazy Town
    кво снимка си е сложил на мангал там па не се учудвам тва и ти да си!
    Ауууу имаме си и Кание Уест в сайта леле по Коледа стават чудеса...ем виж ся малката първо си на 11 времето да си имаш гаджета още не е дошло второ като съдя по езика който държиш и се заяждаш не мисля,че може да ти е лесно да си намериш и трето леко така тактично мисля че имаш некфи мн силни душевни разстройства айде УСПЕХ с "ГАДЖЕТАТА"

а стига бе пааак ли..

Повече от фен
    Град
    Sofiq

Re: Как да си намеря гадже?

Цитирай Първоначално написано от elitoy11
    Имам сериозен проблем! (е не чак толкова) Нямам гадже!Всички момичета от нашия клас си имат гаджета или поне бивши,но аз и мойта най-добра приятелка нямаме!Аз се оплаквах на мама,че никой не ме харесва и че нямам гадже,а тя ми вика че съм била малка! Ми тя така кат говори аз и баба да стана пак ще съм малка.Момчетата са твърде срамежливи за да си признаят че ме харесват (като гадже).Аз немога да направя 1-вата стъпка,защото ме е сттрах да не ме отблъснат.Когато харесвам момче гледам да разговарям повече с него и да му обръщам доста голямо внимание.Понякога се опитвам да му покажа,че ако ме харесва съм готова за връзка ама к'вот баба си знае т'ва си бае! Вече си мисля ,че съм най-грозното момиче на планетата,а за едно момиче загубата на самочувсвие е много лошо.Немога да си го върна като ми казват,че съм много хубаво момиче.И познайте кой ми го казва-мама,тате,баба и др. роднини!Вече изтерясах.Почнах да се регистрирам в какви ли не сайтове за запознанства и пак няма човек който да ме хареса.Писна ми!!! Бихте ли ми дали съвети как да ловя момчета от езерото на любовта и как да го впечатля? Благодаря предварително!
    По начина по който пишеш виждам че наистина си малка. "Всички момичета от нашия клас си имат гаджета или поне бивши,но аз и мойта най-добра приятелка нямаме!"И кво ше ги праите тез момци? Ще се гушите в някоя градинка. То да си имаш гадже не е до това да си модерна и да не изоставаш със съученичките си. Аман от лапешки простотии. Вземи порасни!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Еййй,стига се заяждахте с детето И ние сме били такива на 11г.

С времето и тя ще си намери!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от elitoy11
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    когато си търсиш гадже, няма под дърво и камък,а когато си заета ти се лепят като мухи на мед,това е по закона на гадостите...
    е да ама аз кат нямам гадже как да ми се лепят момчета?
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    като имаш гадже тогава ли ши се лепят всички???

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    като имаш гадже тогава ли ши се лепят всички???

Както казах,трябва да се съблече гола и така да отиде на училище Няма как да не се залепят и не само те

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    значи ето решението !
    ем помоли някой твой фр само да се прави, че ти е гадже и така кат почнат да ти се лепят всички кажи че скасвате и готооо ще имаш голям избор по твойта си логика

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    върви с един нож,кат харесаш момче,допри ножа до гърлото му,и му кажи да избира между смъртта и теб за гадже../ако бях момче щях да ибера смъртта/
    АМАН ОТ ТЪПИ ТЕМИ!

Impulse.bg ,беееееее...то това е единствения начин
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

земи си някой призрак, от отвъдното

и аз ли съм била така

nee nee tova detence me razbii
    tii ne si yredd zemii xodi y nekoq psixqtriq tyii ynyii
    verno nadyta nekva 13 godi6na pikla lelee

Цитирай Първоначално написано от dandan
    пфф баси тая тема още ли съществуваа ай вече да се маха писна ми тая дет я написала темата е баси тъпото момиче няаа си гледа дтските години с гаджета ши ми са занимаваа бахти овцата!Майкати хуу ти вика че си още малка баси на 11 години и гадже иска
    ne e na 11 be ti tup li si ili da?!
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    дай ми линк за пиц нали ве4е зн 4е си на 13 и 6ти кажа ко тряя пр зна4и първо трябва да си като курва сега те са на мода ако си толкова на зор това е един вариант нали обли4а6 се хубаво поли грим такова с голямо само4увствие и опаа си4ко е готово а др вариант е стой си мирно и някой ден си4ко 6се опрай ама дай и пиц ако иска6 по то4но

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    офф .. Фуцк ъоу ... авторке на 13 си .. порасни още малко

Град
    Враца
    Вземи си куче
    еlsy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове