.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от hoooodyhoooooo
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Приятеля ми предпочита да съм с интимна прическа защото е по-женствено (все пак сме над 20). По принцип се чувствам най-комфортно с бразилска лентичка. Според мен важното е по срамните устни да няма косми иначе дали ще има косми по венериния хълм или не е без значение стига да са поддържани.
    Много добра обосновка. За устните просто драска понякога. А аз съм се замислял - момичета, не ви ли пречи като примерно започват да набучват, от самото търкане с прашки/бикини/превръзки? Аз гледам да се поддържам долу, но като започне разтежа, от боксерките все пак се набиват против посоката си косъмчетата и малко боли или сърби. Как е при вас ? И трябва ли да пусна отделна тема за това?
    и при мен е така като земат малко да се появяват е някак неприятно.За това чи почиствам почти всеки ден
    Sleda ot liubovta

Мен ме възбужда да има леко окосмяване (т.е. подстригано), но от друга страна обожавам да лижа, а това най-добре се прави на гладко Тъй че, общо взето все тая, но наистина, чисто голо коте стои... бебешко. Не е толкова възуждащо, колкото другото

Или без нито един косъм (като бебешко дупе) или с определена прческа. За не просветените да кажа, относно прическите, че от няколко години дори има такива конкурси. Много харесвам прическа при която окосмяването е над 3 см дължина и изтънено, не гъсто. За предпочита не и да е оформено.
    Мразя само две неща на света- расизмът и негрите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си