- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо някой хора стават :лесбийки,гей,травестит,Shemal e пород
+++++ offtopic ...много ме радва новото подписчеПървоначално написано от gandalfepi4
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
сиг ще изляза бая прост, ама какво е тва "shemale"..за 1ви път го чувам.. нещо като травестит или..![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
нещо като хермафродитПървоначално написано от wali00
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
нещо като хермафродитПървоначално написано от wali00
![]()
she - тя , male - мъж - Shemale - жена с к*рПървоначално написано от wali00
![]()
![]()
![]()
![]()
<3
Да ти го обясня на бързо...Първоначално написано от krokkrok
Жена с чеп![]()
![]()
т.е. мъж, който се прави на жена..
=> травестит = shemale
по тая логика ;д
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
не защо не ми прочете поста... жена ,която си е сложила к*р това еПървоначално написано от wali00
<3
да ...буквално си е жена с "чеп"...от кога почнахте и така да му викате веПървоначално написано от vankatawe
![]()
Shemale е английски неологизъм, без установен превод на български, с който се означава човешко същество родено от женски или мъжки пол, което с хормонална и/или хирургическа интервенция придобива вторични полови белези на другия пол (женски гърди, намалено окосмяване, женско телосложение в единия случай, и съответно, мъжко телосложение, обилно окосмяване включително по лицето). Гениталиите могат да се запазят или да бъдат коригирани хирургически.Първоначално написано от wali00
Известни са още като третият пол.
йо;д
нз какво ги кара ама на някои определено им липсва мозАк
vankatawe ето ти идентифицирани гени свързани с хомосексуалността
http://www.bio.davidson.edu/courses/...ce/gaygene.htm
ето ти изследвания корелацията между хомосексуалност и генетична връзка (на прост език какъв е шанса ако брат ти е педал и ти да си такъв дори да сте разделени след раждане)
http://home.messiah.edu/~chase/h/art...nera/twins.htm
ето ти снимки на двата типа мозъци и разликата в тях
има и разлики в самото устройство на мозъка, има разлика в начина, по който взприемта миризмите на човек от другия пол
ето ти и снимки на педерастия в природата
ако не вярваш че са такива можеш просто да напишеш в гугъл "гей анимълс" и глей ко стаа
а сега, много важно ти имаш ли златен ретривър?
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
аз не разбирам що се филмирате толкова?
кво ви пука кой с кого спи?
наистина не разбирам?!
собствен живот- собствен избор!
щом човек намира щастието си с друг от същия пол- не виждам къде е проблема?
![]()
За да има повече гротеска на този свят ,защото иначе щеше да е прекалено хубаво ...![]()
--------------------------------------------------------
гандалфепич аз имам златен ретривър, зaщо??
ПС:хетеросексуален съм!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
не бе!питам щото мисля че познавам "ванката"
да не мислиш че има изследване според което си педал ако имаш такова куче
![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
познаваш ме?и на тези линкове дето си постнал изобщо не им вярвам... всеки знае ,че преди пак се е случвало да има тук там някой педал а сега всеки 10ти е такъв
![]()
<3
Просто досега е било много по-трудно да признаеш, че си гей. Това не означава, че не ги е имало тайно. Уж днес имаме повече толерантност, та затова ти се струват повече.
И още нещо - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%...80%D0%B8%D1%8F
прочети за древните гърци и римляни...
~ Luv ya!
пфф откъде да знам, но съм забелязал, че при кучетата педерастията е доста разпространена особено между лабрадорите!Първоначално написано от gandalfepi4
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
прекалено болни бих казалПървоначално написано от m1nik
Гледам качествата на човека, отношението му към другите, начина му на мислене, а не дали се възбужда от мъж или жена.
Всеки десети човек е гей, на бас, че много мои и ваши познати и приятели са хомосексуални, просто ги е страх да си признаят.
Всеки заслужава да бъде щастлив, независимо дали спи с мъже или жени.![]()
И между другото, в пубертета доста често момчетата проявяват хомофобия и нетърпимост към хомосексуалните мъже.
Чел съм, че според някои психолози това се дължи на факта, че подсъзнателно се опитват да потиснат и отблъснат собствените си наклонности към хора от същия пол (впрочем според изследвания в Русия (ако не се лъжа) е установено, че само 10% от хората в света са твърдо хомосексуални, 7% са твърдо хетеросексуални и останалите са малко или много бисексуални).
По принцип нека всеки има каквото си иска мнение, всеки има право на различна гледна точка, но когато гледната точка е определено само от предразсъдъци и от това какво е казал татко ви, без да е направено никакво усилие да се информирате по дадения въпрос е доста неетично и глупаво.
Срамота е, че младите хора сте толкова ограничени и не се стараете да се информирате за дадено нещо преди да го съдите без основателна причина.
Голяма част от вас не могат да общуват нормално, изпадате в някакви смешни истерийки и почвате да псувате, да обиждате и ругаете, само защото не можете да се изказвате като хората, потиснати сте и т.н.
аз пък гледах по дискавари ще когато една майка е родила 3-4 деца последното има мн голяма възможност да е гей или ако има и 5 дете защото в утробата се развиват някви глупости (забраих точно какво беше) и колкото повече раждаш толкова повече от тия глупости а ако жената е родила 3 момичета ако 4 е момче 90% ще стане гей