.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 165
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    аре спрете бе боклуци смотани, к'во ви правят че ги мразите толкова, ей това искам да знам!

земете прочетете някоя книга преди да почнете да викате че не било биологично това, как може да сте толкова ограничени и смотани. и на мен не ми е кеф да гледам момчета да се натискат но не са под път и над път, преспокойно може да се прояви човещина
    +++++ offtopic ...много ме радва новото подписче
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

сиг ще изляза бая прост, ама какво е тва "shemale"..за 1ви път го чувам.. нещо като травестит или..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Цитирай Първоначално написано от wali00
    сиг ще изляза бая прост, ама какво е тва "shemale"..за 1ви път го чувам.. нещо като травестит или..
    нещо като хермафродит
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

нещо като хермафродит

she - тя , male - мъж - Shemale - жена с к*р
    <3

Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    нещо като хермафродит
    Да ти го обясня на бързо...
    Жена с чеп

т.е. мъж, който се прави на жена..

=> травестит = shemale

по тая логика ;д

=> травестит = shemale

по тая логика ;д
    не защо не ми прочете поста... жена ,която си е сложила к*р това е
    <3

Цитирай Първоначално написано от vankatawe

=> травестит = shemale

по тая логика ;д
    не защо не ми прочете поста... жена ,която си е сложила к*р това е
    да ...буквално си е жена с "чеп"...от кога почнахте и така да му викате ве

=> травестит = shemale

по тая логика ;д
    Shemale е английски неологизъм, без установен превод на български, с който се означава човешко същество родено от женски или мъжки пол, което с хормонална и/или хирургическа интервенция придобива вторични полови белези на другия пол (женски гърди, намалено окосмяване, женско телосложение в единия случай, и съответно, мъжко телосложение, обилно окосмяване включително по лицето). Гениталиите могат да се запазят или да бъдат коригирани хирургически.

Известни са още като третият пол.

йо

Повече от фен
    нз какво ги кара ама на някои определено им липсва мозАк

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    vankatawe ето ти идентифицирани гени свързани с хомосексуалността

http://www.bio.davidson.edu/courses/...ce/gaygene.htm

ето ти изследвания корелацията между хомосексуалност и генетична връзка (на прост език какъв е шанса ако брат ти е педал и ти да си такъв дори да сте разделени след раждане)

http://home.messiah.edu/~chase/h/art...nera/twins.htm

ето ти снимки на двата типа мозъци и разликата в тях

има и разлики в самото устройство на мозъка, има разлика в начина, по който взприемта миризмите на човек от другия пол

ето ти и снимки на педерастия в природата

ако не вярваш че са такива можеш просто да напишеш в гугъл "гей анимълс" и глей ко стаа

а сега, много важно ти имаш ли златен ретривър?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

аз не разбирам що се филмирате толкова?
    кво ви пука кой с кого спи?
    наистина не разбирам?!
    собствен живот- собствен избор!
    щом човек намира щастието си с друг от същия пол- не виждам къде е проблема?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    За да има повече гротеска на този свят ,защото иначе щеше да е прекалено хубаво ...

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    гандалфепич аз имам златен ретривър, зaщо??
    ПС:хетеросексуален съм!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    не бе! питам щото мисля че познавам "ванката" да не мислиш че има изследване според което си педал ако имаш такова куче
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

познаваш ме? и на тези линкове дето си постнал изобщо не им вярвам... всеки знае ,че преди пак се е случвало да има тук там някой педал а сега всеки 10ти е такъв
    <3

Просто досега е било много по-трудно да признаеш, че си гей. Това не означава, че не ги е имало тайно. Уж днес имаме повече толерантност, та затова ти се струват повече.
    И още нещо - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%...80%D0%B8%D1%8F
    прочети за древните гърци и римляни...
    ~ Luv ya!

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    не бе! питам щото мисля че познавам "ванката" да не мислиш че има изследване според което си педал ако имаш такова куче
    пфф откъде да знам, но съм забелязал, че при кучетата педерастията е доста разпространена особено между лабрадорите!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Цитирай Първоначално написано от m1nik
    болни мозъци..
    прекалено болни бих казал

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Гледам качествата на човека, отношението му към другите, начина му на мислене, а не дали се възбужда от мъж или жена.
    Всеки десети човек е гей, на бас, че много мои и ваши познати и приятели са хомосексуални, просто ги е страх да си признаят.

Всеки заслужава да бъде щастлив, независимо дали спи с мъже или жени.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    И между другото, в пубертета доста често момчетата проявяват хомофобия и нетърпимост към хомосексуалните мъже.

Чел съм, че според някои психолози това се дължи на факта, че подсъзнателно се опитват да потиснат и отблъснат собствените си наклонности към хора от същия пол (впрочем според изследвания в Русия (ако не се лъжа) е установено, че само 10% от хората в света са твърдо хомосексуални, 7% са твърдо хетеросексуални и останалите са малко или много бисексуални).

По принцип нека всеки има каквото си иска мнение, всеки има право на различна гледна точка, но когато гледната точка е определено само от предразсъдъци и от това какво е казал татко ви, без да е направено никакво усилие да се информирате по дадения въпрос е доста неетично и глупаво.
    Срамота е, че младите хора сте толкова ограничени и не се стараете да се информирате за дадено нещо преди да го съдите без основателна причина.
    Голяма част от вас не могат да общуват нормално, изпадате в някакви смешни истерийки и почвате да псувате, да обиждате и ругаете, само защото не можете да се изказвате като хората, потиснати сте и т.н.

Град
    Burgas
    аз пък гледах по дискавари ще когато една майка е родила 3-4 деца последното има мн голяма възможност да е гей или ако има и 5 дете защото в утробата се развиват някви глупости (забраих точно какво беше) и колкото повече раждаш толкова повече от тия глупости а ако жената е родила 3 момичета ако 4 е момче 90% ще стане гей

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    Цитирай Първоначално написано от Fifooooo
    аз пък гледах по дискавари ще когато една майка е родила 3-4 деца последното има мн голяма възможност да е гей или ако има и 5 дете защото в утробата се развиват някви глупости (забраих точно какво беше) и колкото повече раждаш толкова повече от тия глупости а ако жената е родила 3 момичета ако 4 е момче 90% ще стане гей

жените развивате глупости ?!? в утробата си ???!!?
    малък прочети някой книга е ... има и гогле ....
    имате мн развинтена фантазия ....
    гей не гей туй сии чист късмет, щом не е нормален не заслужава да живее поред мене ама ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си