- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Език в ануса?!?
Приятеля ми вкара езика си в ануса ми...докато правехме орална любов той ми каза да се обърна по корем за да ми покаже нещо и направи товапопринцип не сме правили анален секс,не съм си правила клизми и тнт...много странно ми беше...
Вие какво мислите за това? Правили ли са ви го и правили ли сте го на някого? Какво чувствахте?
Когато държиш чук, всичко ти изглежда като гвоздей . . .
Аз съм го правил на мойта проституция....откачи от кеф ама то майсторлъка е да знаеш как да го направиш,а не да го лижеш като сладолед.Иначе на мен са ми го правили и е много яко в комбинация с чекия....Свършвам отдма...за броени минути!
бляяяяя нито бих го направила, нито искам да м иго правят ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз съм правил анилингус на всички жени с които съм бил! Както и те на мен! Те миришеха прекрасно, просто на онази пот, която се получава при правенето на секс, примесена с течностите от вагината, които се стичат към ануса при възбуда! Не са се оплаквали и от моята миризма, също леко на онази сексуална пот (но аз съм все пак чистоплътен). Винаги са харесвали да ми душат тестисите, и гънката между тях и вътрешната част на бедрата ми! Както и пениса ми! Аз съм го правил, правили са ми го, и смятам и в бъдеще да го практикувам! Страхотно е! Обичам да чукам възбудени путки, да ги ближа на всякъде, дори анусчетата им!!!
Мисля,че е отвратителноособено след като не си си правила клизма
.Но не си ти виновна-не си го очаквала.
Не ме радва мисълта да си вкарвам езика в гъза и![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Ама ти сериозно ли? това е отвратително! не искам да си го представям дори![]()
Не бих го пожелала и не бих гледала с добро око към това.Колкото и да съм си търкала задните части със сапун и да съм си правила клизма,пак не смятам,че е достатъчно хигиенично,за да си навре езика вътре или около ануса.
Не смятам,че и с езика му ще ми се активира някаква чувствителна точка,която ще ме доведе по-бързо до оргазъм.
Ако не го може с пенис или да се научи или да не го "прикрива" по този начин.
Вика му се анилингус и всъщност е често срещана практика, особено при хомосексуалистите.
Аз лично не съм пробвала.
Мда, точно анилингус беше понятието, като се замисля. На английски му викат Rimming, или Rim-job. Аз съм го правил на момиче, откача от кеф. Каза точно, че е странно, но е приятно. На мен не са ми го правили, но не бих отказал, стига да съм сигурен, че съм постигнал максимума от хигиената си тамПървоначално написано от Bellatrix
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
неса ми го правили ,но небих и карала някои да ми го прави,ако поиска може би няма да откажа ,а аз небих го правила на някой.Първоначално написано от hoooodyhoooooo
hoooodyhoooooo ако ти го правиш съм почти сигурна,че ще съм много доволна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
+ Ужасна работа...Или аз да го правя-никога..Първоначално написано от BlueFace
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Аз за себе си не мисля ,че е толкова гадно напротив искам го правил см го и ми доставя мн голямо удоволсвтие ,а що се отнася до хигиена и вагиналните части не са никак хигиенични ,нито мъжкия полов орган дори и да е хигиенизиран ,но що се отнася до удоволсвтието на човек мисля ,че това не биха били никакви граници . Все пак тук говорим за удоволствие никоя жена според мен не би накарала приятеля си да го направи се пак жените понякога са супер повече съобразителни ..повечето не си го биха представяли ,защото това са недомлъвки някои е чул нещо и айде юрук дайте всички да сме такива..![]()
Е добре, ако мацката не се е промила/подмила и ти си лижеш и после устата ти мирише на лайна и ти хрущят разни фекалии между зъбите. Кое му е възбуждащото?Първоначално написано от Jitomir
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Първоначално написано от amk933
Е ся ако не ги откажеш от тая гадория,не знам кога друг път...
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Мацките, които познаваш, не се ли бършат след акане?Първоначално написано от amk933
Или като турците, само подмиване признавате? Пък и те да не са мъже, да серат некви пацули
![]()
Първоначално написано от seduction1mplex
![]()
![]()
![]()
![]()
+++
Разбирам да правите анален секс, но да си вкарвате езиците в гъзоветеОсобено пък момиче на момче
тва вече е черешката на сладоледа
![]()
"Не,миличко, не си прави клизма, дай аз ще те почистя!"
Ама не става въпрос за лизане на ануса, а за ПЪХАНЕ на езика ВЪТРЕ в него.. като се бършеш след изхождане с хартия ме съмнява да си бъркаш с пръст вътре да се почистишПървоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
Щом мислиш, че тоалетна хартия е достатъчна да тушира екскрементите на 5 см дълбочина твой си е проблема...Аз не го считам за хигиенично. Въпрос на разбиране за хигиена явно. Аз не правя компромис с това...Първоначално написано от ImmortalTechnique
Ами не знам, не съм експерт по консистенциалността на лайната при мъжете и жените, но се съмнявам да има огромна разлика. Но това всъщност няма значение. Все минават от едно място и все цапат еднакво. Не ме кефи идеята да зачиствам въпросната дупка с езика си. Линдът е по-вкусен.Първоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
А ти ако си мислиш, че езикът ти може да стигне на 5 см дълбочина, жестоко се лъжеш. Езикът, колкото и да се опитваш, въобще не може да мине през сфинктера (мускула демек).Първоначално написано от amk933
А пък за мъжете и жените - обикновено мъжете серат по-големи пацули, които цапат повече.
Офффф, грубо казано беше. Идеята ми е, че с езикът си ще стигнеш по-дълбоко отколкото с тоалетната хартия и няма да останеш приятно изненаден от реликвите там. Да не говорим, че самата тоалетна хартия не чисти като хората. Но това пак е въпрос на разборане.Първоначално написано от ImmortalTechnique