.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 132

Hybrid View

Език в ануса?!?

Приятеля ми вкара езика си в ануса ми...докато правехме орална любов той ми каза да се обърна по корем за да ми покаже нещо и направи това попринцип не сме правили анален секс,не съм си правила клизми и тнт...много странно ми беше...
    Вие какво мислите за това? Правили ли са ви го и правили ли сте го на някого? Какво чувствахте?
    Когато държиш чук, всичко ти изглежда като гвоздей . . .

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Аз съм го правил на мойта проституция....откачи от кеф ама то майсторлъка е да знаеш как да го направиш,а не да го лижеш като сладолед.Иначе на мен са ми го правили и е много яко в комбинация с чекия....Свършвам отдма...за броени минути!

Мега фен Аватара на Hilary_
    бляяяяя нито бих го направила, нито искам да м иго правят ..

Здравей, маце

Аз съм правил анилингус на всички жени с които съм бил! Както и те на мен! Те миришеха прекрасно, просто на онази пот, която се получава при правенето на секс, примесена с течностите от вагината, които се стичат към ануса при възбуда! Не са се оплаквали и от моята миризма, също леко на онази сексуална пот (но аз съм все пак чистоплътен). Винаги са харесвали да ми душат тестисите, и гънката между тях и вътрешната част на бедрата ми! Както и пениса ми! Аз съм го правил, правили са ми го, и смятам и в бъдеще да го практикувам! Страхотно е! Обичам да чукам възбудени путки, да ги ближа на всякъде, дори анусчетата им!!!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Мисля,че е отвратително особено след като не си си правила клизма .Но не си ти виновна-не си го очаквала.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не ме радва мисълта да си вкарвам езика в гъза и

--------------------------------------------------------

Град
    Пред очите ти!
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    +

Град
    София
    Ама ти сериозно ли? това е отвратително! не искам да си го представям дори

Супер фен Аватара на Shia
    Не бих го пожелала и не бих гледала с добро око към това.Колкото и да съм си търкала задните части със сапун и да съм си правила клизма,пак не смятам,че е достатъчно хигиенично,за да си навре езика вътре или около ануса.
    Не смятам,че и с езика му ще ми се активира някаква чувствителна точка,която ще ме доведе по-бързо до оргазъм.
    Ако не го може с пенис или да се научи или да не го "прикрива" по този начин.

Цитирай Първоначално написано от Shia Виж мнението
    Не бих го пожелала и не бих гледала с добро око към това.Колкото и да съм си търкала задните части със сапун и да съм си правила клизма,пак не смятам,че е достатъчно хигиенично,за да си навре езика вътре или около ануса.
    Не смятам,че и с езика му ще ми се активира някаква чувствителна точка,която ще ме доведе по-бързо до оргазъм.
    Ако не го може с пенис или да се научи или да не го "прикрива" по този начин.
    Права си! Веднаж един опита по този начин да ми каже, че иска анален секс.

Град
    Paradise
    Вика му се анилингус и всъщност е често срещана практика, особено при хомосексуалистите.

Аз лично не съм пробвала.

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Вика му се анилингус и всъщност е често срещана практика, особено при хомосексуалистите.

Мда, точно анилингус беше понятието, като се замисля. На английски му викат Rimming, или Rim-job. Аз съм го правил на момиче, откача от кеф. Каза точно, че е странно, но е приятно. На мен не са ми го правили, но не бих отказал, стига да съм сигурен, че съм постигнал максимума от хигиената си там
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Цитирай Първоначално написано от hoooodyhoooooo
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix

Мда, точно анилингус беше понятието, като се замисля. На английски му викат Rimming, или Rim-job. Аз съм го правил на момиче, откача от кеф. Каза точно, че е странно, но е приятно. На мен не са ми го правили, но не бих отказал, стига да съм сигурен, че съм постигнал максимума от хигиената си там
    неса ми го правили ,но небих и карала някои да ми го прави,ако поиска може би няма да откажа ,а аз небих го правила на някой.
    hoooodyhoooooo ако ти го правиш съм почти сигурна,че ще съм много доволна
    Sleda ot liubovta

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    + Ужасна работа...Или аз да го правя-никога..
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Аз за себе си не мисля ,че е толкова гадно напротив искам го правил см го и ми доставя мн голямо удоволсвтие ,а що се отнася до хигиена и вагиналните части не са никак хигиенични ,нито мъжкия полов орган дори и да е хигиенизиран ,но що се отнася до удоволсвтието на човек мисля ,че това не биха били никакви граници . Все пак тук говорим за удоволствие никоя жена според мен не би накарала приятеля си да го направи се пак жените понякога са супер повече съобразителни ..повечето не си го биха представяли ,защото това са недомлъвки някои е чул нещо и айде юрук дайте всички да сме такива..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jitomir
    Аз за себе си не мисля ,че е толкова гадно напротив искам го правил см го и ми доставя мн голямо удоволсвтие ,а що се отнася до хигиена и вагиналните части не са никак хигиенични ,нито мъжкия полов орган дори и да е хигиенизиран ,но що се отнася до удоволсвтието на човек мисля ,че това не биха били никакви граници . Все пак тук говорим за удоволствие никоя жена според мен не би накарала приятеля си да го направи се пак жените понякога са супер повече съобразителни ..повечето не си го биха представяли ,защото това са недомлъвки някои е чул нещо и айде юрук дайте всички да сме такива..
    Е добре, ако мацката не се е промила/подмила и ти си лижеш и после устата ти мирише на лайна и ти хрущят разни фекалии между зъбите. Кое му е възбуждащото?

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Е добре, ако мацката не се е промила/подмила и ти си лижеш и после устата ти мирише на лайна и ти хрущят разни фекалии между зъбите. Кое му е възбуждащото?
    Е ся ако не ги откажеш от тая гадория,не знам кога друг път...
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Мацките, които познаваш, не се ли бършат след акане? Или като турците, само подмиване признавате? Пък и те да не са мъже, да серат некви пацули

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от seduction1mplex
    Е ся ако не ги откажеш от тая гадория,не знам кога друг път...
    +++

Разбирам да правите анален секс, но да си вкарвате езиците в гъзовете Особено пък момиче на момче тва вече е черешката на сладоледа

"Не,миличко, не си прави клизма, дай аз ще те почистя!"

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Мацките, които познаваш, не се ли бършат след акане? Или като турците, само подмиване признавате? Пък и те да не са мъже, да серат некви пацули
    Ама не става въпрос за лизане на ануса, а за ПЪХАНЕ на езика ВЪТРЕ в него.. като се бършеш след изхождане с хартия ме съмнява да си бъркаш с пръст вътре да се почистиш

Град
    София
    Мацките, които познаваш, не се ли бършат след акане? Или като турците, само подмиване признавате?
    Щом мислиш, че тоалетна хартия е достатъчна да тушира екскрементите на 5 см дълбочина твой си е проблема...Аз не го считам за хигиенично. Въпрос на разбиране за хигиена явно. Аз не правя компромис с това...

Град
    София
    Пък и те да не са мъже, да серат некви пацули
    Ами не знам, не съм експерт по консистенциалността на лайната при мъжете и жените, но се съмнявам да има огромна разлика. Но това всъщност няма значение. Все минават от едно място и все цапат еднакво. Не ме кефи идеята да зачиствам въпросната дупка с езика си. Линдът е по-вкусен.

Щом мислиш, че тоалетна хартия е достатъчна да тушира екскрементите на 5 см дълбочина твой си е проблема...
    А ти ако си мислиш, че езикът ти може да стигне на 5 см дълбочина, жестоко се лъжеш. Езикът, колкото и да се опитваш, въобще не може да мине през сфинктера (мускула демек).

А пък за мъжете и жените - обикновено мъжете серат по-големи пацули, които цапат повече.

Град
    София

Щом мислиш, че тоалетна хартия е достатъчна да тушира екскрементите на 5 см дълбочина твой си е проблема...
    А ти ако си мислиш, че езикът ти може да стигне на 5 см дълбочина, жестоко се лъжеш. Езикът, колкото и да се опитваш, въобще не може да мине през сфинктера (мускула демек).
    Офффф, грубо казано беше. Идеята ми е, че с езикът си ще стигнеш по-дълбоко отколкото с тоалетната хартия и няма да останеш приятно изненаден от реликвите там. Да не говорим, че самата тоалетна хартия не чисти като хората. Но това пак е въпрос на разборане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си