.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 107
    Повече от фен Аватара на crazybebe
    темата е стара ама ще ти кажа ... кат ти кажат нещо им отвърни " кво да не ми завиждаш че ти вече си си пропиляла живота " пък ако щът да ти се смеят ти не им обръщай внимание ..

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    тея кифли някой ден ще се сещат ,че е трябвало тея годинки повече да учат отколкото да събират плюсчета в импулса
    колкото до теб ,бъди като нормалните деца за годините си и не им обръщай внимание

Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    А тей как е ?! Като се прая на кифла по-добре ли изглеждам?!

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Просто ги остави..Ти си нещо повече от тях!
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Я не им обръщай внимание на тея мърли
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Намери си нови приятелки.

Град
    село София
    не им обръщай внимание те не го засложават . Те са много под теб макар и да се мислят за нещо повече : Който се смее последен се смее най-добре . Така, че ти ще им се смееш след време като ги срещнеш на магистралата докато минаваш с готината си кола
    LikeAstar
    Hiph0pgirl

тва са няквu супер тъпи ку**венца,в моя клас uмаше такuа разхождат се с огромните деколтенца дет нямат нuщо в тях само тонове подплънкu.. абе просто без думu особено пък да сu срежеш венuте за някф... .. зае*u гu.. утрепкu гаднu..
    Какво се заблужда'аш?Жuвей ден за ден,защото може да няма утре (;

Ямайка *love*
    СпонджБоб *love*

Град
    Ивагакуре
    Казваш им следващия път : "Дамм .. ако ви слушам ето докъде ще стигна."
    После вулгарно им се засмиваш и готоо
    Иначе до това ,че момчетата те подкрепят и защитават е супер.. Можеш да им кажеш "То се вижда на кого се лепят момчетата .. :P " .. Като видят,че им се отваряш (се надявам че) ще те оставят намира ,, поне в нашето даскало става така ..
    Айде успех
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Супер фен Аватара на ScarletBite

Женска злоба.
    Ти, без да полагаш каквито и да е било усилия, без да курвееш, се движиш с много момчета.Дори и да сте само приятели, дори и те да не са особено привлекателни - няма значение.Ревнуват.

Не обръщай внимание на малолетните курвички и не ставай една от тях.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Аз също може да се сравня с момичетата от твоя клас,които както виждам по думите ти висят само по кафетата,мислят само за момчета и гримове .. това е живота на днешните тинейджъри,но извинявай .. аз не съм 6 клас .. как може вчерашни пикли 6 клас да се държат така ? Просто е смешно не им обръщай внимание,на тези които се кефят,че имат 2ки и отсъствия .. аз също имам 200 отсъствия само за 1ви срок но е по приемливо отколкото да съм 6ти клас и да имам толкова .. тва от мен просто ги заеби щом от сега са започнали с тези неща смятай докъде ще стигнат ;]] Мога да ти кажа,че на мен не са ми се подигравали,защото ми го казваше в 7 клас бивша моя съученичка,с която се движех в даскало .. самата тя ми бръщолевеше постоянно не как мога да ходя без грим,а как мога да слагам толкова грим и да се правя на голяма .. верно,харесвах се но ми ставаше кофти и от нейните думи Яяя им го кажи това да видим те какво ще кажат пък после споделяй

Град
    plovidv
    Еe разбирам да са на 15-16 години е нормално да са гримираш и да излизаш с момчета ама на 12 !!! Те кво гледат от нас по-големите, още не влезли в пубертета и ша ми са гримосват.

те са малки к*рвички които утре ще тръгнат да се е*ът на ляво и на дясно .. кво ти пука че те те смятат за "детенце" .. по-добре да е така, отколкото утре да те гледаме във вбох как правиш свирки на 10 циганина (което съм сигурна, че ще се случи в скоро време с тия бъдещи к*рви) .. не им се връзвай! това че не си провалена от малка не означава че си задръстена
    FUCK-тически не ме интересувате..

като каза 6 клас и се снимат по прашки носят къси полички и такиз работи....то ся кат са такиз курвички представям си кви ще са на 20г...ще се чукат със всеки който срещнат на улицата затова както ти казаха ходи със момчетата

Тук всички се опитваме да даваме утеха, само че думите са едно, а чувствата- друго. На тази възраст човек е много податлив на критика и подигравки и това може завинаги да провали живота му- ако си помисли, че нищо не става от него, или пък че не е добър/а приятел/ка. Така че вариантът "мислете каквото искате, на мен не ми пука" не действа, просто защото не съществува при тийновете. На тези години ние винаги се сравняваме с другите.
    Аз предлагам една позитивна стратегия- вместо да отричаш другите и да се конфронтираш с тях, опитай се да намериш свой пример за подражание, който е близък до теб- например някоя добра ученичка, която поддържа баланса между грижа за външния вид, любовен живот и учене. Такива има при по-големите, от 9 клас нагоре. Ако си само в ОУ и нямате горен курс, просто се старай да дружиш с повече момичета като теб, подкрепяй ги и търси тяхната подкрепа.

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Да не ти пука искат да станеш като тях за да подхванат следващата като теб.Гледай си уроците, приятелите, правете забавни неща не да си режете вените по некви мухлювци и женчовци на 19 айде успех и да НЕ ТИ ПУКАА

Град
    Wonderland
    'земи остави на мира хората и не ги съди/
    и не им позволявай те да те съдят заради това,което си.

Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!

Град
    Varna
    http://zamunda.net/details.php?id=110287&hit=1 гледайте 1 филм за подикравките в училище . По истински случай е

малее тия са много зле на теб нищо ти няма тва че не се занимаваш с гаджета и гримове те прави съвсем обикновено дете не си достатъчно голяма за тия работи
    Ти на север,аз на юг,
    тъй далеч един от друг,
    но Земята се върти
    ще се срещнем пак,нали!?!

Град
    Bulgaria, Sofia
    На това му се казва - малолетна ку*ва .. не е нормално да си 6 клас и да ходиш по зле даже и от тези по магистралите...много е грозно и смешно, когато една майка застане нагримирана с малко спирала и като видиш някое момиче 6 клас с фондютен спирала молив гадно червило и т.н. ... Остави ги да говорят каквото искат...те мислят че момчетата ще ги харесат повече като клоуни а не като нормални шестокласнички ..

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Стой си с момчетата и ги остави момичетата Аз така бях в 4 клас - само с момчетата движех

Град
    Разград

Re: Подигравките в училище

Цитирай Първоначално написано от IncHeTy
    Здравейте,на 12 съм,момиче и имам проблем.Пуснах-3-4 теми,бях наистина объркана аз ли не съм нормална или момичетата около мен с всичките си гаджета,разголени снимки,надувки.Добре,не се занимавам с тях,не ми пречеха,но ето,че се започна.Имам буквално 2 приятелки,по простата причина,че са различни от всички тези кифли,дружа си с момчета. Проблемът е,че ми се подиграват,викат ми "детенце",била съм още недорасла и не съм се занимавала с момчета,гримове,кафета и гаджета,като им кажа,че всичко с времето си те ми се смеят. Подиграват ми се и за външния ми вид,как можело да идвам с дънки примерно,защото те идват с ужасно къси поли,половината са емота,с огромни очила,по прашки се снимали в импулс... 6 клас сме за Бога... Момчетата естествено ме защитават,обиждат ги,те казват ок спираме и на следващия ден се започва-ей я мърлата дето не се гримира и не заглежда момчетата. Вчера едната си нарязала вените,чух случайно разговор между нея и едната и приятелка,заради 19 годишен.. Пълни с неизвинени отсъствия,двойки,ама много се трогват.. Та,това беше,просто исках да споделя,а ако имате мнение или съвет-кажете..
    Е ти очевидно си знаеш, че те не са наред. Ти си си супер, както го каза на 12 сте, оставяй ги. Ти просто продължавай в същия дух! И спокойно, когато те след 1-2 години са бременни, ти ще им се подиграваш!
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Дано не те провалят. Не им го позволявай. Нека не те завличат в мръсната яма, в която потъват...

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Дано не те провалят. Не им го позволявай. Нека не те завличат в мръсната яма, в която потъват...
    Съгласна Няма нищо лошо в това да се движиш с момчета. Пък и до колкото съм забелязала те са по-добри приятели щото не ти говорят зад гърба и подобни
    Спобед мен тва да ходиш с дънки си е съвсем нормално и аз съм от тези дет не ходят с грим на даскало ( е освен яко няма причина, или някоя приятелка не ме накара, но се случва много рядко). Просто не се занимавай с тях
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си