- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подигравките в училище
темата е стара ама ще ти кажа ... кат ти кажат нещо им отвърни " кво да не ми завиждаш че ти вече си си пропиляла живота " пък ако щът да ти се смеят ти не им обръщай внимание ..
тея кифли някой ден ще се сещат ,че е трябвало тея годинки повече да учат отколкото да събират плюсчета в импулса![]()
колкото до теб ,бъди като нормалните деца за годините си и не им обръщай внимание![]()
Първоначално написано от daru6a1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто ги остави..Ти си нещо повече от тях!![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Я не им обръщай внимание на тея мърли![]()
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
Намери си нови приятелки.![]()
не им обръщай внимание те не го засложават . Те са много под теб макар и да се мислят за нещо повече : Който се смее последен се смее най-добре . Така, че ти ще им се смееш след време като ги срещнеш на магистралата докато минаваш с готината си кола![]()
LikeAstar
Hiph0pgirl
тва са няквu супер тъпи ку**венца,в моя клас uмаше такuа разхождат се с огромните деколтенца дет нямат нuщо в тях само тонове подплънкu.. абе просто без думu особено пък да сu срежеш венuте за някф... .. зае*u гu.. утрепкu гаднu..![]()
Какво се заблужда'аш?Жuвей ден за ден,защото може да няма утре (;
Ямайка *love*
СпонджБоб *love*
![]()
Иначе до това ,че момчетата те подкрепят и защитават е супер.. Можеш да им кажеш "То се вижда на кого се лепят момчетата .. :P " .. Като видят,че им се отваряш (се надявам че) ще те оставят намира ,, поне в нашето даскало става така ..![]()
Айде успех![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
![]()
Женска злоба.
Ти, без да полагаш каквито и да е било усилия, без да курвееш, се движиш с много момчета.Дори и да сте само приятели, дори и те да не са особено привлекателни - няма значение.Ревнуват.
Не обръщай внимание на малолетните курвички и не ставай една от тях.
all day... all night... what the fuck?!
Аз също може да се сравня с момичетата от твоя клас,които както виждам по думите ти висят само по кафетата,мислят само за момчета и гримове .. това е живота на днешните тинейджъри,но извинявай .. аз не съм 6 клас .. как може вчерашни пикли 6 клас да се държат така ? Просто е смешно не им обръщай внимание,на тези които се кефят,че имат 2ки и отсъствия .. аз също имам 200 отсъствия само за 1ви срок но е по приемливо отколкото да съм 6ти клас и да имам толкова .. тва от мен просто ги заеби щом от сега са започнали с тези неща смятай докъде ще стигнат ;]] Мога да ти кажа,че на мен не са ми се подигравали,защото ми го казваше в 7 клас бивша моя съученичка,с която се движех в даскало .. самата тя ми бръщолевеше постоянно не как мога да ходя без грим,а как мога да слагам толкова грим и да се правя на голяма .. верно,харесвах се но ми ставаше кофти и от нейните думиЯяя им го кажи това да видим те какво ще кажат пък после споделяй
![]()
![]()
Еe разбирам да са на 15-16 години е нормално да са гримираш и да излизаш с момчета ама на 12 !!! Те кво гледат от нас по-големите, още не влезли в пубертета и ша ми са гримосват.
те са малки к*рвички които утре ще тръгнат да се е*ът на ляво и на дясно .. кво ти пука че те те смятат за "детенце" .. по-добре да е така, отколкото утре да те гледаме във вбох как правиш свирки на 10 циганина (което съм сигурна, че ще се случи в скоро време с тия бъдещи к*рви) .. не им се връзвай! това че не си провалена от малка не означава че си задръстена![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
като каза 6 клас и се снимат по прашки носят къси полички и такиз работи....то ся кат са такиз курвички представям си кви ще са на 20г...ще се чукат със всеки който срещнат на улицата затова както ти казаха ходи със момчетата![]()
Тук всички се опитваме да даваме утеха, само че думите са едно, а чувствата- друго. На тази възраст човек е много податлив на критика и подигравки и това може завинаги да провали живота му- ако си помисли, че нищо не става от него, или пък че не е добър/а приятел/ка. Така че вариантът "мислете каквото искате, на мен не ми пука" не действа, просто защото не съществува при тийновете. На тези години ние винаги се сравняваме с другите.
Аз предлагам една позитивна стратегия- вместо да отричаш другите и да се конфронтираш с тях, опитай се да намериш свой пример за подражание, който е близък до теб- например някоя добра ученичка, която поддържа баланса между грижа за външния вид, любовен живот и учене. Такива има при по-големите, от 9 клас нагоре. Ако си само в ОУ и нямате горен курс, просто се старай да дружиш с повече момичета като теб, подкрепяй ги и търси тяхната подкрепа.
Да не ти пука искат да станеш като тях за да подхванат следващата като теб.Гледай си уроците, приятелите, правете забавни неща не да си режете вените по некви мухлювци и женчовци на 19![]()
айде успех и да НЕ ТИ ПУКАА
![]()
'земи остави на мира хората и не ги съди/
и не им позволявай те да те съдят заради това,което си.
Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!
http://zamunda.net/details.php?id=110287&hit=1 гледайте 1 филм за подикравките в училище . По истински случай е![]()
малее тия са много зле на теб нищо ти няма тва че не се занимаваш с гаджета и гримове те прави съвсем обикновено дете не си достатъчно голяма за тия работи![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
ще се срещнем пак,нали!?!
На това му се казва - малолетна ку*ва .. не е нормално да си 6 клас и да ходиш по зле даже и от тези по магистралите...много е грозно и смешно, когато една майка застане нагримирана с малко спирала и като видиш някое момиче 6 клас с фондютен спирала молив гадно червило и т.н. ... Остави ги да говорят каквото искат...те мислят че момчетата ще ги харесат повече като клоуни а не като нормални шестокласнички ..
Стой си с момчетата и ги остави момичетатаАз така бях в 4 клас - само с момчетата движех
![]()
Е ти очевидно си знаеш, че те не са наред. Ти си си супер, както го каза на 12 сте, оставяй ги. Ти просто продължавай в същия дух!Първоначално написано от IncHeTy
И спокойно, когато те след 1-2 години са бременни, ти ще им се подиграваш!
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Дано не те провалят. Не им го позволявай. Нека не те завличат в мръсната яма, в която потъват...
СъгласнаПървоначално написано от stealthyGirl
Няма нищо лошо в това да се движиш с момчета. Пък и до колкото съм забелязала те са по-добри приятели щото не ти говорят зад гърба и подобни
![]()
Спобед мен тва да ходиш с дънки си е съвсем нормалнои аз съм от тези дет не ходят с грим на даскало
( е освен яко няма причина, или някоя приятелка не ме накара, но се случва много рядко). Просто не се занимавай с тях
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl