.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107
    Стой си с момчетата и изобщо да не ти пука какво говорят.Успех!

да, остави ги .. подкрепям всички мнения твоятя работа е да учиш, после кАТО пораснеш ще им владееш умувете и никой няма да ги пита колко тона грим си слагали, колко вени са си нарязали, така че ...

Цитирай Първоначално написано от Nikolaybg
    Тук всички се опитваме да даваме утеха, само че думите са едно, а чувствата- друго. На тази възраст човек е много податлив на критика и подигравки и това може завинаги да провали живота му- ако си помисли, че нищо не става от него, или пък че не е добър/а приятел/ка. Така че вариантът "мислете каквото искате, на мен не ми пука" не действа, просто защото не съществува при тийновете. На тези години ние винаги се сравняваме с другите.
    Аз предлагам една позитивна стратегия- вместо да отричаш другите и да се конфронтираш с тях, опитай се да намериш свой пример за подражание, който е близък до теб- например някоя добра ученичка, която поддържа баланса между грижа за външния вид, любовен живот и учене. Такива има при по-големите, от 9 клас нагоре. Ако си само в ОУ и нямате горен курс, просто се старай да дружиш с повече момичета като теб, подкрепяй ги и търси тяхната подкрепа.
    Направих точно това,в момента имам много добра приятелка от 10кл която наистина поддържа баланса между нещата,които ти изреди-грижа за външнич вид,любовен живот и учене Благодара ти,както и на всички останали!
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Re: Подигравките в училище

Цитирай Първоначално написано от IncHeTy
    Здравейте,на 12 съм,момиче и имам проблем.Пуснах-3-4 теми,бях наистина объркана аз ли не съм нормална или момичетата около мен с всичките си гаджета,разголени снимки,надувки.Добре,не се занимавам с тях,не ми пречеха,но ето,че се започна.Имам буквално 2 приятелки,по простата причина,че са различни от всички тези кифли,дружа си с момчета. Проблемът е,че ми се подиграват,викат ми "детенце",била съм още недорасла и не съм се занимавала с момчета,гримове,кафета и гаджета,като им кажа,че всичко с времето си те ми се смеят. Подиграват ми се и за външния ми вид,как можело да идвам с дънки примерно,защото те идват с ужасно къси поли,половината са емота,с огромни очила,по прашки се снимали в импулс... 6 клас сме за Бога... Момчетата естествено ме защитават,обиждат ги,те казват ок спираме и на следващия ден се започва-ей я мърлата дето не се гримира и не заглежда момчетата. Вчера едната си нарязала вените,чух случайно разговор между нея и едната и приятелка,заради 19 годишен.. Пълни с неизвинени отсъствия,двойки,ама много се трогват.. Та,това беше,просто исках да споделя,а ако имате мнение или съвет-кажете..
    интересно ми е кой забога ги пуска в тоя вид на училище като курви в 6 клас ? Къде са им родителите? Според мен ти си перфекна и си точно така на 12 трябва да си живееш живота и девтвтово няма за къде да бързаш.А колкото до тея двете след време ако продължават с тоя начин на живот след време за нищо няма да стават.Колкото по далеко си от тях толкова по-добре .Изощо не им се връзвай.Игнорирай ги напълно
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    http://zamunda.net/details.php?id=110287&hit=1 гледайте 1 филм за подикравките в училище . По истински случай е
    Това е страшно все едно е станало и в моето училище .Не беше по различно чак се радвам ,че тая години завърших и няма да се върна там. Замислете се бе как ще живеете за наред това ли е начина ?? ?
    sleda ot lubovta

Всъщност другата година ще съм в ново уч-ще и съще се притеснявам леко от това,защото и аз не съм привържаник на гримовете и късите поли а се очаква момичетата в моя клас да са точно такива,но вина ги си казвам ,че не трябва да им обръщам внимание направи същото
    Don't worry be crazy [sun]
    http://vbox7.com/play:f0a2e014

Предполагам ще си в някоя гимназия? Нали за това измислиха униформите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си