Здравейте,на 12 съм,момиче и имам проблем.Пуснах-3-4 теми,бях наистина объркана аз ли не съм нормална или момичетата около мен с всичките си гаджета,разголени снимки,надувки.Добре,не се занимавам с тях,не ми пречеха,но ето,че се започна.Имам буквално 2 приятелки,по простата причина,че са различни от всички тези кифли,дружа си с момчета. Проблемът е,че ми се подиграват,викат ми "детенце",била съм още недорасла и не съм се занимавала с момчета,гримове,кафета и гаджета,като им кажа,че всичко с времето си те ми се смеят. Подиграват ми се и за външния ми вид,как можело да идвам с дънки примерно,защото те идват с ужасно къси поли,половината са емота,с огромни очила,по прашки се снимали в импулс... 6 клас сме за Бога...

Момчетата естествено ме защитават,обиждат ги,те казват ок спираме и на следващия ден се започва-ей я мърлата дето не се гримира и не заглежда момчетата. Вчера едната си нарязала вените,чух случайно разговор между нея и едната и приятелка,заради 19 годишен.. Пълни с неизвинени отсъствия,двойки,ама много се трогват.. Та,това беше,просто исках да споделя,а ако имате мнение или съвет-кажете..