- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фетиш чорапи, крака - при момичета
Здравейте.
Ще ви разкажа за мой фетиш, който може да ви се стори малко странен.
Още от малка 11-12 (сега съм на 17) харесвам миризмата на чорапите си. От един случай преди година започнах да харесвам и чужда миризма (само женска), като заниманието ми прерастна в нещо по-различно.
Всичко започна един ден, когато бяхме с моя приятелка в тях. Тя си събу чорапите и ги хвърли на леглото пред мен, където лежахме. Тя знае за моето хоби и ми каза да и ги помириша. В началото отказах, но после се съгласих. Неочаквано за мен миризмата и ми хареса, тогава тя ми каза да помириша краката и. Направих го, това някак ме възбуди и аз я близнах по пръстите. Тя каза, че и е харесало и аз започнах да я хапя и ближа, ходилата, пръстите и между тях. Тя каза, че това е страхотно удоволствие и започнахме да го правим двете една на друга. На мен също ми хареса изключително много и оттогава до днес го правим много често 1-2 пъти на седмица, дори и сме снимали клипчета с камера. Така стигаме и до оргазъм. Маструрбираме една срещу друга, миришейки си чорапите и ближейки си краката.
Някои сега ще кажат, че е гнусно ще имат право за себе си, но не и за нас. Това ни харесва и не смятаме да плащаме данък обществено мнение.
Просто исках да питам голяма рядкост ли сме двете, или има и други foot-sock фетишистки, представителки на нежният пол?
Благодаря за вниманието
омг![]()
аз лично не го приемам за много нормално това![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
Браво, че си признавашТова е голяма смелост, тук, точно в този форум, където до 20 минути ще има 300 мнения от типа "Ти луда ли си?". Ами защо да не ви харесва, интересна миризма е. Не съм пробвал лично, и не знам какво е, но съм така устроен, че не отричам нищо, преди да съм го пробвал. Има различни възбуждащи миризми. Аз се кефя на приятелката ми като и помириша бельото понякога, както и миризмата на бензин или на горящи клечки кибрит много ме възбуждат (но не по едно и също време
- да не ми помислите за подпалвач ей
)
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Несъм го правила и едва ли ще го направя ,но щом на вас ви е кеф ,си го правете,най-вероятно много от хората тук ще кажат,че сте рядкост.Сигурна съм,че има и други като вас.. но няма да си го признаят.Първоначално написано от anika17
Sleda ot liubovta
Ее пак тея правилаПървоначално написано от t0d1t0
Какво става тука, човеко ?
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Първоначално написано от NaOH
Много здраво..ма гледай другите се хващат..
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Офф ти си нов,а бе... ВИЖ ТОЧКА 11!!! ВСЯКА 2ра тема е ебавка!!!Първоначално написано от hoooodyhoooooo
Станислава
блах .. не си оригЕнална ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Щом ви харесва , правете го.
Аз не познавам хора , които ги възбуждат чорапи и крака ама...всякакви ги има.
За мен е гнусно , но това си е мое мнение...![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
пфф аз един път както си бях легнал вечерта да спя в леглото съм си и само си сабух чорапите, щото бях забравил и аз ги бях носил цял ден в тез маратонки и само за малко ги помирисах и направо заспах на секундата простоза всички хора с инсомниа моите чорапи са насреща - ше ви успа !
:P
Пробвай да си навирате чорапите във вагините![]()
ако бях "тоя", щях просто да задам въпроса, дали има момичета, които се кефят на такива фетиши.Първоначално написано от NaOH
за момчетата знам че са много...
не се опитвам да бъда оригинална с това, което пиша.Първоначално написано от Hilary_
просто казвам истината.
бих искала да чуя и други мнения, затова задавам въпроса
благодаря за отговорите
звучи ми малко фалшива тази тема (не се обиждаи) иначе попринцип има някои които го харесват ,но повечето от тях са обратни може и ти да си не се притесняваи ако е така може и само да е миризмата както някои ги привличат много миризми (има случаи и със течности) трябваше да обесниш малко повече как ти деиства миризмата възбуждащо,приятно или каквото и да е тогава може би ще получиш конкретен отговор
Първоначално написано от kolio94
така да е. не разбирам защо мислиш, че темата е фалшива, но ще обясня, без да се притеснявам
не съм обратна, но съм би. спала съм с момиче не веднъж. харесвам преди всичко обаче момчета, имам си и приятел дори. въпреки това не ми пречи да се забавлявам с мои приятелки, без гаджето ми да знае (все още)![]()
относно миризмата: не е приятна, както миризмата на парфюм напр. това е друг вид миризма и тя ми действа по-скоро възбуждащо, по точно ме разпалва, защото е много лична. това може би е същото, както някои мъже миришат женско бельо. миризмата на бельо м-у другото също ми харесва малко но..стига да не става въпрос за някаква висока степен на нечистоплътност.
ако е силна миризмата, във всички случаи е неприятно разбира се. тук не говоря за крайности
отг. 1 мислех че е фалшива заради ранната възраст на харесване на този фетиш отг.2 сподели с приятеля си може да го направиш наи щасливия човек на света но ако се случи това (говора ест за 3каПървоначално написано от anika17
) гледаи да не го изолираш защото ще провалиш сичко явно миризмата ти деиства като "наркотично" вещество или като екстази отг.3 това че ти харесва защото е много лична те прави доста рядак тип човек вече няма толкова много като теб които вярват в интимността може би си 1 вид душебен човек
п.с не се плаши от думата "фетиш" фетиш е отклонение в сексуалния контакт анално също е вид фетиш
п.с може да нямам опит в секуалния контакт но знам много повече от "пичовете" които е*ат наред ако имаш други въпроси попитаи не се срамуваи и успех надявам се да съм ти помогнал![]()
доста точно обяснение. миризмата наистина ми действа наркотично или може би......като афродизиак. както моята собствена, така и чуждата
благодаря ти за отговора![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мааааайко.. паднах от столЯ братче
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
anika17 Мила! Ти си по-проста и от попа в църквата дет се напива всяка сутрин и на кръщенетата вместо да цъмбурка дечицата във свещената вода си завира главата да се посвести малко от алкохола... К`во да ти кажа.. Ти викаш,че не си обратна,ама същевременно си Би .. ка става т`ва?![]()
ти поредния(та) умник(ца) ли си?Първоначално написано от elito0o0o0
не съм искала мнение на некомпетентни по темата заядливци.
ако няма да казваш нищо разумно, по добре не си отваряй устата въобще !
никой няма нужда от аматьорското ти мнение
Мда! Ти си яко тъпа! Изчезнаха всякъкви съмнения..![]()