.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 155
    Цитирай Първоначално написано от revolver
    Побъркахте се с тия фетиши ! Вече няма ли нормални хора ?
    Има ,ама май процента на по странните хора е по-голям от нормалните
    Sleda ot liubovta

Супер фен Аватара на cookie_master
    МОМИЧЕ!

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Споко Аничке, с тебе сме, 100 процентова подкрепа. Аз "ще ти пазя гърба" А иначе фетишът е странен, да, но кво пък :P
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Цитирай Първоначално написано от hoooodyhoooooo
    Споко Аничке, с тебе сме, 100 процентова подкрепа. Аз "ще ти пазя гърба" А иначе фетишът е странен, да, но кво пък :P
    хм ощенявам го това ''Аз ще ти пазя гърба'', и аз също ако ми е по възможностите
    Sleda ot liubovta

Аз многоо обичам да ми смучат пръстчетата на крачетата :P

Цитирай Първоначално написано от malkatarusalkaa
    Аз многоо обичам да ми смучат пръстчетата на крачетата :P
    с удоволствие бих се запознал с теб. а ти обичаш ли да го правиш на друго момиче?

em az mislq che po st1palata i pr1schetata na krakata ima mn nervni okonchaniq i tochki t1ka che nishto chudno da e hubavo ... az nes1m go probvala zashtoto imam mn g1del po st1palata

темата не е ебавка. колкото повече чета разбирам все повече че мнението на единици от тук има стойност...
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

всички се правят на интересни просто :]

1 към 1 с факта, че на всички тук куровете им са над 19 сантима, ебат по 4 часа и прочие неща :>
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Миришеееееееееееее

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    само спамиш ....
    добре ..
    ари млък и по опитните да се изкажат
    По "опитните" немогат да се изкажат защото имат чорапи в устата а и тва наистина е тъпо крака чорапи ако ще и най -чистите на света да са кво много ли ще е приятно аре яжте си лижете си краката там и тихичко ;] а пък това за тея дето не са правили секс и не знаели кво е фетиш ЛОЛ като не е правил някой секс не стаа за нищо така ли и аз съм девстен и съм на мнение че сте изрУди

Фен
    Град
    the world is mine ~
    ДеТствените да са по-умерени с критиките си. Нищо чудно като започнете да водите полов живот, да правите 98% от нещата който сте отричали.
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от niquetamere
    ДеТствените да са по-умерени с критиките си. Нищо чудно като започнете да водите полов живот, да правите 98% от нещата който сте отричали.
    силно се съмнявам (за себе си) .. А и критиките са ми достатъчно прилични .. все още не съм започнала да ви псувам като някои други нали .. ?!

Град
    pLeVen
    Farbat
    Новак

Пуснато на: Вто Дек 22, 2009 3:04 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

anichka12345678 написа:
    Hilary_ написа:
    anichka12345678 написа:
    само спамиш ....

добре ..
    ари млък и по опитните да се изкажат
    По "опитните" немогат да се изкажат защото имат чорапи в устата а и тва наистина е тъпо крака чорапи ако ще и най -чистите на света да са кво много ли ще е приятно аре яжте си лижете си краката там и тихичко ;] а пък това за тея дето не са правили секс и не знаели кво е фетиш ЛОЛ като не е правил някой секс не стаа за нищо така ли и аз съм девстен и съм на мнение че сте изрУди

+1

Моля те прати клипа с камерата, че много съм се възбудил и искам да си набия една много яка злобарка

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от anika17
    Цитирай Първоначално написано от NaOH
    тоя яко ви ебава
    ако бях "тоя", щях просто да задам въпроса, дали има момичета, които се кефят на такива фетиши.
    за момчетата знам че са много...

блах .. не си оригЕнална .. Sad
    не се опитвам да бъда оригинална с това, което пиша.
    просто казвам истината.
    бих искала да чуя и други мнения, затова задавам въпроса

благодаря за отговорите
    Че кво лошо има в това да се възбуждаш от чорапки и крака.
    Аз на пример Се бъзбуждам когато с една приятелка се къпем заедно и тя ми мие гръбчето с сапун често се е случвало да го завършем в леглото не ми пречи това дали е момиче или момче аз съм открита за нови неща. дори много искам момиче за гадже. Даже имах случай с една моя колежка барманка тя много ме вазбуждаше и искаше да пробва с мен и аз не и отказах

Супер фен Аватара на Shia
    Аз много обичам момчето ми да слава дълги вълнени чорапи и да ми нищят езика,ама и от тези дет са с пръстчета

Цитирай Първоначално написано от Farbat
    а пък това за тея дето не са правили секс и не знаели кво е фетиш ЛОЛ като не е правил някой секс не стаа за нищо така ли и аз съм девстен и съм на мнение че сте изрУди
    Не, просто не сте правили секс, а какво да говорим за неща, като от темата? Как ще знаете дали нещо е възбуждащо, като не сте го опитали? Аз също съм имал доста предразсъдъци за някои неща, но в последствие почти винаги се оказваше, че ми харесва. И щом едно нещо се харесва на някои и му достава удоволствие, то това не го прави "изрУд", мойто момче.

Аз съм момче и дамските найлонови чорапи+жартиери и токчета направо ме влудяват!
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от anika17
    Цитирай Първоначално написано от NaOH
    тоя яко ви ебава
    ако бях "тоя", щях просто да задам въпроса, дали има момичета, които се кефят на такива фетиши.
    за момчетата знам че са много...
    Имам една приятелка...
    да бяха само това фетишите
    е...обаче пък е много сладка

edit: пиши ЛС за координати xD

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от TheReaper90
    Не, просто не сте правили секс, а какво да говорим за неща, като от темата? Как ще знаете дали нещо е възбуждащо, като не сте го опитали?
    тц много зле .. Дали ще сме девствени или не съм убедена, че НЯМА никога да ми хареса миризмата на чорапи .. ама никога бее!!! Тук не става въпрос за секс .. а за фетиш!! Виее праите ли разлика ебаси .. И какво мен ме възбуждат големи гърбове .. но не съм правила секс? Е?! К'во не се зачита ли?! Ебаси тъпата логика вадите честно ..

Не, просто не сте правили секс, а какво да говорим за неща, като от темата? Как ще знаете дали нещо е възбуждащо, като не сте го опитали?
    тц много зле .. Дали ще сме девствени или не съм убедена, че НЯМА никога да ми хареса миризмата на чорапи .. ама никога бее!!! Тук не става въпрос за секс .. а за фетиш!! Виее праите ли разлика ебаси .. И какво мен ме възбуждат големи гърбове .. но не съм правила секс? Е?! К'во не се зачита ли?! Ебаси тъпата логика вадите честно ..
    ляля reaper пич тва че сме девствени кво аххаа и да съм правил секс НИКОГА АМА НИКОГА нема да лапам чорапи и ближа крака за тва си трай извратено К*пеле такова

Казвам ви, че не сте пробвали достатъчно неща за да знаете кое действа възбуждащо и кое не. Не ви казвам да харесвате точно този фетиш, а, че може и вие да имате, но да не го знаете, защото не сте пробвали. После ще ви бъде ли приятно да ви нарече приятеля/приятелката ви, примерно, "изруд"?
    Аман от деца, дето се правят на много разбиращи от всичко.

за тва си трай извратено К*пеле такова
    А тоя пореден задкомпютърен отворко няма да го коментирам хич...

Повече от фен Аватара на LDto
    Казвам ви, че не сте пробвали достатъчно неща за да знаете кое действа възбуждащо и кое не. Не ви казвам да харесвате точно този фетиш, а, че може и вие да имате, но да не го знаете, защото не сте пробвали. После ще ви бъде ли приятно да ви нарече приятеля/приятелката ви, примерно, "изруд"?
    Аман от деца, дето се правят на много разбиращи от всичко.

за тва си трай извратено К*пеле такова
    А тоя пореден задкомпютърен отворко няма да го коментирам хич...

Абе ти кво си мислиш за някъв умик или не. Не обиждай хората без да ги познаваш.
    И никога не Казвай никога. Кой знае кви си ги вършил с нечия СНИМКА. И сега те е срам. Пък не се знае утрешния ден дали няма да лижеш на ШЕВА си и "ЗАДНИТЕ ЧАСТИ"

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Много ми е чудно, ако някое момче си обуе кубинки и му се изпотат краката..... След това да ги даде на гаджето си да ги мирише и тя припадне какво ще стане след това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си