- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фетиш чорапи, крака - при момичета
Има ,ама май процента на по странните хора е по-голям от нормалнитеПървоначално написано от revolver
![]()
Sleda ot liubovta
Споко Аничке, с тебе сме, 100 процентова подкрепа. Аз "ще ти пазя гърба"Първоначално написано от anichka12345678
А иначе фетишът е странен, да, но кво пък :P
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
хм ощенявам го това ''Аз ще ти пазя гърба'', и аз също ако ми е по възможноститеПървоначално написано от hoooodyhoooooo
![]()
Sleda ot liubovta
Аз многоо обичам да ми смучат пръстчетата на крачетата![]()
:P
с удоволствие бих се запознал с теб. а ти обичаш ли да го правиш на друго момиче?Първоначално написано от malkatarusalkaa
em az mislq che po st1palata i pr1schetata na krakata ima mn nervni okonchaniq i tochki t1ka che nishto chudno da e hubavo ...az nes1m go probvala zashtoto imam mn g1del po st1palata
![]()
![]()
![]()
темата не е ебавка. колкото повече чета разбирам все повече че мнението на единици от тук има стойност...
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
всички се правят на интересни просто :]Първоначално написано от revolver
1 към 1 с факта, че на всички тук куровете им са над 19 сантима, ебат по 4 часа и прочие неща :>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
По "опитните" немогат да се изкажат защото имат чорапи в устатаПървоначално написано от anichka12345678
![]()
![]()
![]()
![]()
а и тва наистина е тъпо крака чорапи ако ще и най -чистите на света да са кво много ли ще е приятно
![]()
![]()
аре яжте си лижете си краката там и тихичко ;] а пък това за тея дето не са правили секс и не знаели кво е фетиш
ЛОЛ като не е правил някой секс не стаа за нищо така ли и аз съм девстен и съм на мнение че сте изрУди
![]()
![]()
ДеТствените да са по-умерени с критиките си. Нищо чудно като започнете да водите полов живот, да правите 98% от нещата който сте отричали.
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
силно се съмнявам (за себе си) ..Първоначално написано от niquetamere
А и критиките са ми достатъчно прилични .. все още не съм започнала да ви псувам като някои други нали .. ?!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Farbat
Новак
Пуснато на: Вто Дек 22, 2009 3:04 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
anichka12345678 написа:
Hilary_ написа:
anichka12345678 написа:
само спамиш ....
добре ..
ари млък и по опитните да се изкажат
По "опитните" немогат да се изкажат защото имат чорапи в устата а и тва наистина е тъпо крака чорапи ако ще и най -чистите на света да са кво много ли ще е приятно аре яжте си лижете си краката там и тихичко ;] а пък това за тея дето не са правили секс и не знаели кво е фетиш ЛОЛ като не е правил някой секс не стаа за нищо така ли и аз съм девстен и съм на мнение че сте изрУди
+1
Моля те прати клипа с камерата, че много съм се възбудил и искам да си набия една много яка злобарка![]()
![]()
![]()
Че кво лошо има в това да се възбуждаш от чорапки и крака.Първоначално написано от anika17
Аз на пример Се бъзбуждам когато с една приятелка се къпем заедно и тя ми мие гръбчето с сапунчесто се е случвало да го завършем в леглото
не ми пречи това дали е момиче или момче аз съм открита за нови неща. дори много искам момиче за гадже. Даже имах случай с една моя колежка барманка тя много ме вазбуждаше и искаше да пробва с мен и аз не и отказах
![]()
![]()
![]()
Аз много обичам момчето ми да слава дълги вълнени чорапи и да ми нищят езика,ама и от тези дет са с пръстчета
Не, просто не сте правили секс, а какво да говорим за неща, като от темата? Как ще знаете дали нещо е възбуждащо, като не сте го опитали? Аз също съм имал доста предразсъдъци за някои неща, но в последствие почти винаги се оказваше, че ми харесва. И щом едно нещо се харесва на някои и му достава удоволствие, то това не го прави "изрУд", мойто момче.Първоначално написано от Farbat
Аз съм момче и дамските найлонови чорапи+жартиери и токчета направо ме влудяват!
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Имам една приятелка...Първоначално написано от anika17
да бяха само това фетишите![]()
е...обаче пък е много сладка
edit: пиши ЛС за координати xD
тц много зле ..Първоначално написано от TheReaper90
![]()
Дали ще сме девствени или не съм убедена, че НЯМА никога да ми хареса миризмата на чорапи .. ама никога бее!!!
Тук не става въпрос за секс .. а за фетиш!! Виее праите ли разлика ебаси ..
![]()
И какво мен ме възбуждат големи гърбове .. но не съм правила секс? Е?! К'во не се зачита ли?! Ебаси тъпата логика вадите честно ..
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ляляПървоначално написано от Hilary_
![]()
reaper пич тва че сме девствени кво аххаа и да съм правил секс НИКОГА АМА НИКОГА нема да лапам чорапи и ближа крака за тва си трай извратено К*пеле такова
![]()
![]()
![]()
Казвам ви, че не сте пробвали достатъчно неща за да знаете кое действа възбуждащо и кое не. Не ви казвам да харесвате точно този фетиш, а, че може и вие да имате, но да не го знаете, защото не сте пробвали. После ще ви бъде ли приятно да ви нарече приятеля/приятелката ви, примерно, "изруд"?Първоначално написано от Hilary_
![]()
Аман от деца, дето се правят на много разбиращи от всичко.
А тоя пореден задкомпютърен отворко няма да го коментирам хич...за тва си трай извратено К*пеле такова
Първоначално написано от TheReaper90
Абе ти кво си мислиш за някъв умик или не. Не обиждай хората без да ги познаваш.
И никога не Казвай никога. Кой знае кви си ги вършил с нечия СНИМКА. И сега те е срам. Пък не се знае утрешния ден дали няма да лижеш на ШЕВА си и "ЗАДНИТЕ ЧАСТИ"![]()
![]()
![]()
![]()
Много ми е чудно, ако някое момче си обуе кубинки и му се изпотат краката..... След това да ги даде на гаджето си да ги мирише и тя припадне какво ще стане след това![]()
![]()
![]()
![]()