.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 155
    Повече от фен Аватара на LDto
    НАЙ-много да пише във ВЕСТНИЦИТЕ "Момче уби гаджето си с смръдливи чорапки"

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Мда! Ти си яко тъпа! Изчезнаха всякъкви съмнения..
    мдааа...а за някой хора сексът в живота ще остане само елементарна механика
    и така цял живот ще си останат ощетени откъм удоволствието да усетят нещо различно, но не по-малко въздействащо

мноо жалко, че еволюцията в сексуалните отношения при някой, е спряла на ниво "източноарабско село през 19-ти век", баси...

Относно темата за този фетиш, правил съм го само веднъж, но на момиче. (сори, на момче не бих рискувал, а и не съм хомо/би). Толкова много я харесвах, че исках да я усетя по всички възможни начини - миризма, физически допир и визуален контакт навсякъде, където е възможно. След нея на друга не съм имал желание, но не го смятам нито за супер извратено, нито за просташко. Напротив, моето виждане е, че е много по-просташко само някво постно чукане, отколкото изживяването и усещането на всякакви "странни и извратени перверзии" с любимия човек.
    I'll take your brain to another dimension

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от TheReaper90
    Казвам ви, че не сте пробвали достатъчно неща за да знаете кое действа възбуждащо и кое не. Не ви казвам да харесвате точно този фетиш, а, че може и вие да имате, но да не го знаете, защото не сте пробвали. После ще ви бъде ли приятно да ви нарече приятеля/приятелката ви, примерно, "изруд"?
    Аман от деца, дето се правят на много разбиращи от всичко.
    А ти от къде знаеш аз какво съм пробвала? Много обичате да преценявате хората без да ги познавате .. А и няма как да ме нарече така след като знам, че нямам разни странни фетиши просто, защото всичко във възприятието ми към предметите и не само, мозъка ми е наред .. аз не казвам, че на авторката не е, НО казвам за себе си ..

Аман от отворенгяси ..

Град
    На изток от рая
    +18

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Цитирай Първоначално написано от LDto
    Абе ти кво си мислиш за някъв умик или не. Не обиждай хората без да ги познаваш.
    И никога не Казвай никога. Кой знае кви си ги вършил с нечия СНИМКА. И сега те е срам. Пък не се знае утрешния ден дали няма да лижеш на ШЕВА си и "ЗАДНИТЕ ЧАСТИ"
    Я ми кажи сега, къде съм обиждал хората, че аз съм простак и не можах да разбера.

И нее, не лижа задните части на "шева" ми. Напротив - винаги гледам да става моето

P.S.: А към поста на wilks нямам какво да добавя =D>

ляля Laughing Laughing reaper пич тва че сме девствени кво аххаа и да съм правил секс НИКОГА АМА НИКОГА нема да лапам чорапи и ближа крака за тва си трай извратено К*пеле такова Laughing Laughing Laughing

Ето къде. Не искам да те обиждам. и се извинявам ако съм те обидила,но се пак не е много мило да казваш "За тва си Трай извратево К*пеле такова" Кво толкова е станало като е близало кракато на гаджето си или там е душкал чорапките и. Все едно няма такива дет пък душкат Женски гащи.

Цитирай Първоначално написано от LDto
    ляля Laughing Laughing reaper пич тва че сме девствени кво аххаа и да съм правил секс НИКОГА АМА НИКОГА нема да лапам чорапи и ближа крака за тва си трай извратено К*пеле такова Laughing Laughing Laughing

Ето къде. Не искам да те обиждам. и се извинявам ако съм те обидила,но се пак не е много мило да казваш "За тва си Трай извратево К*пеле такова" Кво толкова е станало като е близало кракато на гаджето си или там е душкал чорапките и. Все едно няма такива дет пък душкат Женски гащи.
    Само дето, не аз използвах думите "извратено к*пеле". И от самото начало защитавам авторката, а не я нападам.

Какво четете, не знам

Оооо ми сорри то да ти кажа стана голяма каша. Да не знаеш кой кво пише. То и аз я защитавам. И пак се извинявам

Re: Фетиш чорапи, крака - при момичета

Цитирай Първоначално написано от anika17
    Здравейте.
    Ще ви разкажа за мой фетиш, който може да ви се стори малко странен.
    Още от малка 11-12 (сега съм на 17) харесвам миризмата на чорапите си. От един случай преди година започнах да харесвам и чужда миризма (само женска), като заниманието ми прерастна в нещо по-различно.
    Всичко започна един ден, когато бяхме с моя приятелка в тях. Тя си събу чорапите и ги хвърли на леглото пред мен, където лежахме. Тя знае за моето хоби и ми каза да и ги помириша. В началото отказах, но после се съгласих. Неочаквано за мен миризмата и ми хареса, тогава тя ми каза да помириша краката и. Направих го, това някак ме възбуди и аз я близнах по пръстите. Тя каза, че и е харесало и аз започнах да я хапя и ближа, ходилата, пръстите и между тях. Тя каза, че това е страхотно удоволствие и започнахме да го правим двете една на друга. На мен също ми хареса изключително много и оттогава до днес го правим много често 1-2 пъти на седмица, дори и сме снимали клипчета с камера. Така стигаме и до оргазъм. Маструрбираме една срещу друга, миришейки си чорапите и ближейки си краката.
    Някои сега ще кажат, че е гнусно ще имат право за себе си, но не и за нас. Това ни харесва и не смятаме да плащаме данък обществено мнение.
    Просто исках да питам голяма рядкост ли сме двете, или има и други foot-sock фетишистки, представителки на нежният пол?
    Благодаря за вниманието
    И аз съм нещо такова само ,че с момичета само
    Da da

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от Farbat
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Не, просто не сте правили секс, а какво да говорим за неща, като от темата? Как ще знаете дали нещо е възбуждащо, като не сте го опитали?
    тц много зле .. Дали ще сме девствени или не съм убедена, че НЯМА никога да ми хареса миризмата на чорапи .. ама никога бее!!! Тук не става въпрос за секс .. а за фетиш!! Виее праите ли разлика ебаси .. И какво мен ме възбуждат големи гърбове .. но не съм правила секс? Е?! К'во не се зачита ли?! Ебаси тъпата логика вадите честно ..
    ляля reaper пич тва че сме девствени кво аххаа и да съм правил секс НИКОГА АМА НИКОГА нема да лапам чорапи и ближа крака за тва си трай извратено К*пеле такова
    Виж сега,като тръгнете да се е.бете с някое момиче и се възбудиш,може да направиш такива неща,които даже може и да не ти минат през ума.Като я ръгаш и си качи крака на рамото,може да не мислиш много,много и да близнеш тук-там.Просто когато много се възбудиш няма да мислиш за миризмата на крака и на чорапите,а ще действаш импулсивно!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    SF
    няква кофти тенденция - индивиди и от двата пола в стремежа си да демонстрират псевдо измислен супер морал, квалифицират нормални и обикновени за днешни дни фетиши и мании като "тъпи", "болни", "малоумни", "извратени" и т.н....леко смешно !? липса на въображение и импровизация също

заблуден кифлаж и елементарно мислене, братле...

Цитирай Първоначално написано от wilks
    няква кофти тенденция - индивиди и от двата пола в стремежа си да демонстрират псевдо измислен супер морал, квалифицират нормални и обикновени за днешни дни фетиши и мании като "тъпи", "болни", "малоумни", "извратени" и т.н....леко смешно !? липса на въображение и импровизация също

аз затова спрях да коментирам по темата,
    не виждам смисъл да споря с пубери.
    ясно е, че всеки си има различно мнение и разбирания,
    но да се заяждаш и обиждаш ....
    разумен диалог така не може да се постигне

Цитирай Първоначално написано от wilks

разумен диалог така не може да се постигне
    Като за 17 годишна доста добре общуваш ,евалата :P и не им обръщай вниамание (не че им обръщаш де)
    Da da

Град
    SF
    разумен диалог така не може да се постигне[/b]
    тва е така
    недоразумението идва от там, че един ден като почнат да "правят любов", а не само да лющят чушкопека за бройка, сами ще осъзнаят (който успее), иронията, в която са живяли

...всъщност дреме ми шушлека, всеки който както...
    Фактът, че има хора като теб, дава оптимизъм

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Най-вървежни са постовете на 14-15 годишни лапета, които нямат понятие, нито опит, а обиждат и правят жалки квалификации.

аах мноого злее ..

аах мноого злее ..
    За пореден път показа колко си ентелегентна

аах мноого злее ..
    .. няма нужда да го показвам то си личи кой се заяжда от чисто злорадстване към чуждото мнение и на кой му минава централно ..

аах мноого злее ..
    .. няма нужда да го показвам то си личи кой се заяжда от чисто злорадстване към чуждото мнение и на кой му минава централно ..
    Зле си ти с този селски манталитет да се подиграваш Аре хващай пътя
    Da da

Ами аз лично не си падам хич по "foot-fetish" и не би ме възбудило по никакъв начин,но това си е лично мое мнение,щом на теб ти доставя удоволствие,прави го Никой няма право да ти държи сметка.

ясни сте ми като бял ден.
    комплексирани злобарки, форумът ви е втори дом. тук се чувствате сигурни, защото в нормалния живот сте пълни нули, в секса още повече.
    не ме впечатлявате особено с това поведение, а обидите ви са повече от инфантилни.
    честно казано - съжалявам ви

GET A REAL LIFE, BITCHES !
    Деми тоя Земич!!! Няма как да не те призная,супер яката злобна кучка си! Чак е възбуждащо!

Цитирай Първоначално написано от FuReRa
    Зле си ти с този селски манталитет да се подиграваш Аре хващай пътя
    Да се подигравам? На мен ми е жал за авторката ..

Половината от вас дори не знаят защо спорят с мен, а другата половина изобщо не знаят какво да ми кажат .. извод просто млъкнете ..

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    комплексирани злобарки, форумът ви е втори дом. тук се чувствате сигурни, защото в нормалния живот сте пълни нули, в секса още повече.
    не ме впечатлявате особено с това поведение, а обидите ви са повече от инфантилни.

Деми тоя Земич!!! Няма как да не те призная,супер яката злобна кучка си! Чак е възбуждащо!
    Е що да е злобна?
    Отстоява позицията си.
    И е права.

Иначе и ти си падаш по лоши момичета, а?

Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka

Е що да е злобна?
    Отстоява позицията си.
    И е права.

Иначе и ти си падаш по лоши момичета, а?
    В случая "злобна" беше комплимент. Точно защото отстоява перфектно позицията си и защото затапва много точно А иначе.. аз си падам по всичко..лошо момчета..момичета.. ;д

Град
    Sofia
    МАХНИ СЕ ОТ МЕН!
    Заеби ебавката, ама съм заобиколен от бисексуални...
    все на вас случвам...
    свикнах да ми изневеряват с жени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си