- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фетиш чорапи, крака - при момичета
НАЙ-много да пише във ВЕСТНИЦИТЕ "Момче уби гаджето си с смръдливи чорапки"![]()
![]()
мдааа...а за някой хора сексът в живота ще остане само елементарна механикаПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
и така цял живот ще си останат ощетени откъм удоволствието да усетят нещо различно, но не по-малко въздействащо![]()
мноо жалко, че еволюцията в сексуалните отношения при някой, е спряла на ниво "източноарабско село през 19-ти век", баси...![]()
Относно темата за този фетиш, правил съм го само веднъж, но на момиче. (сори, на момче не бих рискувал, а и не съм хомо/би). Толкова много я харесвах, че исках да я усетя по всички възможни начини - миризма, физически допир и визуален контакт навсякъде, където е възможно. След нея на друга не съм имал желание, но не го смятам нито за супер извратено, нито за просташко. Напротив, моето виждане е, че е много по-просташко само някво постно чукане, отколкото изживяването и усещането на всякакви "странни и извратени перверзии" с любимия човек.![]()
I'll take your brain to another dimension
А ти от къде знаеш аз какво съм пробвала?Първоначално написано от TheReaper90
![]()
Много обичате да преценявате хората без да ги познавате ..
А и няма как да ме нарече така след като знам, че нямам разни странни фетиши просто, защото всичко във възприятието ми към предметите и не само, мозъка ми е наред .. аз не казвам, че на авторката не е, НО казвам за себе си ..
![]()
Аман от отворенгяси ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Я ми кажи сега, къде съм обиждал хората, че аз съм простак и не можах да разбера.Първоначално написано от LDto
И нее, не лижа задните части на "шева" ми. Напротив - винаги гледам да става моето![]()
P.S.: А към поста на wilks нямам какво да добавя =D>
ляля Laughing Laughing reaper пич тва че сме девствени кво аххаа и да съм правил секс НИКОГА АМА НИКОГА нема да лапам чорапи и ближа крака за тва си трай извратено К*пеле такова Laughing Laughing Laughing
Ето къде. Не искам да те обиждам. и се извинявам ако съм те обидила,но се пак не е много мило да казваш "За тва си Трай извратево К*пеле такова" Кво толкова е станало като е близало кракато на гаджето си или там е душкал чорапките и. Все едно няма такива дет пък душкат Женски гащи.
Само дето, не аз използвах думите "извратено к*пеле". И от самото начало защитавам авторката, а не я нападам.Първоначално написано от LDto
Какво четете, не знам![]()
Оооо ми сорри то да ти кажа стана голяма каша. Да не знаеш кой кво пише. То и аз я защитавам. И пак се извинявам![]()
И аз съм нещо такова само ,че с момичета самоПървоначално написано от anika17
![]()
Da da
Виж сега,като тръгнете да се е.бете с някое момиче и се възбудиш,може да направиш такива неща,които даже може и да не ти минат през ума.Като я ръгаш и си качи крака на рамото,може да не мислиш много,много и да близнеш тук-там.Просто когато много се възбудиш няма да мислиш за миризмата на крака и на чорапите,а ще действаш импулсивно!Първоначално написано от Farbat
няква кофти тенденция - индивиди и от двата пола в стремежа си да демонстрират псевдо измислен супер морал, квалифицират нормални и обикновени за днешни дни фетиши и мании като "тъпи", "болни", "малоумни", "извратени" и т.н....леко смешно !?липса на въображение и импровизация също
заблуден кифлаж и елементарно мислене, братле...![]()
Първоначално написано от wilks
аз затова спрях да коментирам по темата,
не виждам смисъл да споря с пубери.
ясно е, че всеки си има различно мнение и разбирания,
но да се заяждаш и обиждаш ....![]()
разумен диалог така не може да се постигне
Като за 17 годишна доста добре общуваш ,евалата :P и не им обръщай вниамание (не че им обръщаш де)Първоначално написано от anika17
![]()
Da da
тва е такаПървоначално написано от anika17
недоразумението идва от там, че един ден като почнат да "правят любов", а не само да лющят чушкопека за бройка, сами ще осъзнаят (който успее), иронията, в която са живяли
...всъщност дреме ми шушлека, всеки който както...![]()
Фактът, че има хора като теб, дава оптимизъм![]()
Най-вървежни са постовете на 14-15 годишни лапета, които нямат понятие, нито опит, а обиждат и правят жалки квалификации.
аах мноого злее ..![]()
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
За пореден път показа колко си ентелегентнаПървоначално написано от Hilary_
![]()
.. няма нужда да го показвам то си личи кой се заяжда от чисто злорадстване към чуждото мнение и на кой му минава централно ..Първоначално написано от TheReaper90
![]()
Priceless .. <3
Зле си ти с този селски манталитет да се подигравашПървоначално написано от Hilary_
Аре хващай пътя
![]()
Da da
Ами аз лично не си падам хич по "foot-fetish" и не би ме възбудило по никакъв начин,но това си е лично мое мнение,щом на теб ти доставя удоволствие,прави гоНикой няма право да ти държи сметка.
Деми тоя Земич!!!Първоначално написано от anika17
Няма как да не те призная,супер яката злобна кучка си! Чак е възбуждащо!
Да се подигравам?Първоначално написано от FuReRa
![]()
На мен ми е жал за авторката ..
Половината от вас дори не знаят защо спорят с мен, а другата половина изобщо не знаят какво да ми кажат .. извод просто млъкнете ..
Priceless .. <3
Е що да е злобна?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Отстоява позицията си.
И е права.
Иначе и ти си падаш по лоши момичета, а?![]()
В случая "злобна" беше комплимент. Точно защото отстоява перфектно позицията си и защото затапва много точноПървоначално написано от iLovePussyJuice
А иначе.. аз си падам по всичко..лошо
момчета..момичета.. ;д
МАХНИ СЕ ОТ МЕН!
Заеби ебавката, ама съм заобиколен от бисексуални...
все на вас случвам...
свикнах да ми изневеряват с жени.![]()