.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 155
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    МАХНИ СЕ ОТ МЕН!
    Заеби ебавката, ама съм заобиколен от бисексуални...
    все на вас случвам...
    свикнах да ми изневеряват с жени.
    Погледни го от положителната страна Уилли ;д Бъди позитивно настроен към всичко,дори то да мяза на лайна Де д абеше само ти заобиколен..от бисексуални..аз имам чувството,че целият свят е заобиколен от нас

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    МАХНИ СЕ ОТ МЕН!
    Заеби ебавката, ама съм заобиколен от бисексуални...
    все на вас случвам...
    свикнах да ми изневеряват с жени.
    Погледни го от положителната страна Уилли ;д Бъди позитивно настроен към всичко,дори то да мяза на лайна Де д абеше само ти заобиколен..от бисексуални..аз имам чувството,че целият свят е заобиколен от нас
    АЗ НЕ СЪМ!

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    Не знам, братле, ама според мен живота без фетиш (поне един...някакъв), ше е некъв маса скучен...
    Плюс... не познавам интелигентен човек без фетиш, или фиксаж, както и обратното - обикновено ограничените и посредствени хора са ощетени, затова при тях липсва някакъв индивидуално изразен афенитет към нещо "необикновено и странно".
    Определено съществува вид пропорционална зависимост в тва отношение
    That's that!
    I'll take your brain to another dimension

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от wilks
    Не знам, братле, ама според мен живота без фетиш (поне един...някакъв), ше е некъв маса скучен...
    Плюс... не познавам интелигентен човек без фетиш, или фиксаж, както и обратното - обикновено ограничените и посредствени хора са ощетени, затова при тях липсва някакъв индивидуално изразен афенитет към нещо "необикновено и странно".
    That's that!
    Съгласявам се.
    Айде да не е живота, но за секса е на 110% вярно.
    Без фетиши и каквато и да е импровизация секса е по-скоро механичен акт, от колкото изживяване.

Цитирай Първоначално написано от wilks
    That's that!
    Съгласявам се.
    Айде да не е живота, но за секса е на 110% вярно.
    Без фетиши и каквато и да е импровизация секса е по-скоро механичен акт, от колкото изживяване.
    +1 Всеки има правото,да си рпави удоволствие,по какъвто начин си иска,това че на някой не му изнася си е негов проблем

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от FuReRa
    Зле си ти с този селски манталитет да се подиграваш Аре хващай пътя
    Да се подигравам? На мен ми е жал за авторката ..

Половината от вас дори не знаят защо спорят с мен, а другата половина изобщо не знаят какво да ми кажат .. извод просто млъкнете ..
    хилари не си ли забелязала,че почти на която и да е тема си писала ти някои е почнал да спори с теб ? маи проблема не е в всички други а в теб.аз лично съм спорил с теб ,но въпреки това не ми пречиш само когато се изцепиш много злобно не се сдържам.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от kolio94
    хилари не си ли забелязала,че почти на която и да е тема си писала ти някои е почнал да спори с теб ? маи проблема не е в всички други а в теб.аз лично съм спорил с теб ,но въпреки това не ми пречиш само когато се изцепиш много злобно не се сдържам.
    Половината от вас дори не знаят защо спорят с мен, а другата половина изобщо не знаят какво да ми кажат .. извод просто млъкнете ..

Хилари е адската, няма да я закачате... да не раздам правосъдие хахаха

Щом ви харесва си го правете на мен лично не ми звучи добре, но едва ли сте рядкост сигорно има стотици като вас просто не си го признават.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Няма лошо в това. Но на мен лично не ми допада.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от kolio94
    Аз, пък смятам, че не си ти човека, който да казва дали да мълчим или не

Абе, ееееееееееей, я се успокойте малко и излезте от secondlife.com за момент.
    Нещо ме домързя да изчета всички коментари, но стойностно се похилих на това, което прочетох.
    Първо темата, ебавка или не - кво ми пука? 2 тона ферман, и накрая - па нормално ли е? Ми не е рядкост, луди - много.
    Толкова ли ти е постен животът, че се чудиш с какви простотии да го разчупиш?

Към почитателите на философията и тия дето цитираха Фройд и Сократ, Кирил и Методий и пр. - Вие с някакъв наръчник по рационално мислене ли ходите, да не объркате някой ход?

А оная, малкатаДрусалка ли е, Ариел ли е, Бонукс ли е - вземи си окачи едно паве на врата и се цамбурни в морето, пача.

Айде, со здраве по празниците. Пък после - квото сабЛя покаже.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от TheReaper90
    Аз, пък смятам, че не си ти човека, който да казва дали да мълчим или не
    Недей да смяташ тогава ..

Предпочитам да лижа две путки едновременно отколкото да ви мириша чорапчетата и краченцата ви, които не се знае кога са мити за последно .

(Ние с приятеля ми си миришем дупетата.... Като ми пръдне на нуса много се възбуждам... много е яко, дори ако има и разстроиство се получава супер яко.... Лицето ми става толкова нежно... обвито цялото в Диария.... НО какво да се прави... това е моя слабост... :P )

Цитирай Първоначално написано от teo0zZz
    Предпочитам да лижа две п**** едновременно отколкото да ви мириша чорапчетата и краченцата ви, които не се знае кога са мити за последно .

(Ние с приятеля ми си миришем дупетата.... Като ми пръдне на нуса много се възбуждам... много е яко, дори ако има и разстроиство се получава супер яко.... Лицето ми става толкова нежно... обвито цялото в Диария.... НО какво да се прави... това е моя слабост... :P )
    Ебаваш се ти ама скоро като има тема с приятелката ми се акаме и ни е много кеф, ще те използват за морална подкрепа сигурно

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Хора не е ебавка това,защото имам 1 приятелка тя също обича миризмата на чорапиии ии доста често като се събуе седи пред компа и ги мачка мирише ги сериозно ви говоря
    Summer (h)

Голям фен Аватара на crazymm
    Не мога да разбера какво толкова нападате момичето...
    Колкото хора, толкова и интереси.

Щом ти харесва, не виждам нищо лошо.
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Гнусно..Но е въпрос на вкус..На мен лично не ми харесва

Хайде..Приятно ви "мастурбиране"
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от VilleBaby
    Щом ви харесва , правете го.
    Аз не познавам хора , които ги възбуждат чорапи и крака ама...всякакви ги има.
    За мен е гнусно , но това си е мое мнение...
    Евала

Супер фен Аватара на psych0
    не мЪ кефи не!

Ами то и с приятелката ми се удрискваме е майна... Тя много си пада по миризмата на не мити дупета..... Много я възбужда... Смятай докато сме на кафе дори само да си пръцна и я гледам цялата червена... Оргазъъъмммм.... :P
    Рядкото правене на секс води до.... Късогледство

Град
    София

Re: Фетиш чорапи, крака - при момичета

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Цитирай Първоначално написано от anika17
    Здравейте.
    Ще ви разкажа за мой фетиш, който може да ви се стори малко странен.
    Още от малка 11-12 (сега съм на 17) харесвам миризмата на чорапите си. От един случай преди година започнах да харесвам и чужда миризма (само женска), като заниманието ми прерастна в нещо по-различно.
    Всичко започна един ден, когато бяхме с моя приятелка в тях. Тя си събу чорапите и ги хвърли на леглото пред мен, където лежахме. Тя знае за моето хоби и ми каза да и ги помириша. В началото отказах, но после се съгласих. Неочаквано за мен миризмата и ми хареса, тогава тя ми каза да помириша краката и. Направих го, това някак ме възбуди и аз я близнах по пръстите. Тя каза, че и е харесало и аз започнах да я хапя и ближа, ходилата, пръстите и между тях. Тя каза, че това е страхотно удоволствие и започнахме да го правим двете една на друга. На мен също ми хареса изключително много и оттогава до днес го правим много често 1-2 пъти на седмица, дори и сме снимали клипчета с камера. Така стигаме и до оргазъм. Маструрбираме една срещу друга, миришейки си чорапите и ближейки си краката.
    Някои сега ще кажат, че е гнусно ще имат право за себе си, но не и за нас. Това ни харесва и не смятаме да плащаме данък обществено мнение.
    Просто исках да питам голяма рядкост ли сме двете, или има и други foot-sock фетишистки, представителки на нежният пол?
    Благодаря за вниманието
    Несъм го правила и едва ли ще го направя ,но щом на вас ви е кеф ,си го правете,най-вероятно много от хората тук ще кажат,че сте рядкост.Сигурна съм,че има и други като вас.. но няма да си го признаят.
    \/
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Аз също съм момиче на 17 съм и когато видях темата реших да се регистрирам и да напиша нещо.
    1.Браво за смелоста да си признеш
    2.Не се притеснявай има и много други хора с такъв фетиш аз съм една от тях
    Аз също като теб сигурно от 13 годишна започна да ми харесва също така и снимки на момичета по чорапи много ми харесват.

Аз много се кефя когато момичето е с някви по дълги чорапки или жартиери ама да тръгна да и душа краката или журапето та дет няма да е !

Сигурна съм, че страшно много хора тук имат същият фетиш, но заради мисълта че са в форум и общото мнение за фетишите сега отричат и се правят на интересни с фрази от рода на вие луди ли сте, ако нямате какво да коментирате не пишете тук по-добре и се замислете иска се смелост да се признае не нападайте момичето все едно е убило човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си