- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фетиш чорапи, крака - при момичета
Първоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
Погледни го от положителната страна Уилли ;д Бъди позитивно настроен към всичко,дори то да мяза на лайна
Де д абеше само ти заобиколен..от бисексуални..аз имам чувството,че целият свят е заобиколен от нас
![]()
АЗ НЕ СЪМ!Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Не знам, братле, ама според мен живота без фетиш (поне един...някакъв), ше е некъв маса скучен...![]()
Плюс... не познавам интелигентен човек без фетиш, или фиксаж, както и обратното - обикновено ограничените и посредствени хора са ощетени, затова при тях липсва някакъв индивидуално изразен афенитет към нещо "необикновено и странно".
Определено съществува вид пропорционална зависимост в тва отношение![]()
That's that!
I'll take your brain to another dimension
Съгласявам се.Първоначално написано от wilks
Айде да не е живота, но за секса е на 110% вярно.
Без фетиши и каквато и да е импровизация секса е по-скоро механичен акт, от колкото изживяване.![]()
+1 Всеки има правото,да си рпави удоволствие,по какъвто начин си иска,това че на някой не му изнася си е негов проблемПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
хилари не си ли забелязала,че почти на която и да е тема си писала ти някои е почнал да спори с теб ? маи проблема не е в всички други а в теб.аз лично съм спорил с теб ,но въпреки това не ми пречиш само когато се изцепиш много злобно не се сдържам.Първоначално написано от Hilary_
Първоначално написано от kolio94
Първоначално написано от Hilary_
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хилари е адската, няма да я закачате... да не раздам правосъдие хахаха![]()
Щом ви харесва си го правете на мен лично не ми звучи добре, но едва ли сте рядкост сигорно има стотици като вас просто не си го признават.![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Няма лошо в това. Но на мен лично не ми допада.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Аз, пък смятам, че не си ти човека, който да казва дали да мълчим или неПървоначално написано от Hilary_
![]()
Абе, ееееееееееей, я се успокойте малко и излезте от secondlife.com за момент.
Нещо ме домързя да изчета всички коментари, но стойностно се похилих на това, което прочетох.
Първо темата, ебавка или не - кво ми пука? 2 тона ферман, и накрая - па нормално ли е? Ми не е рядкост, луди - много.
Толкова ли ти е постен животът, че се чудиш с какви простотии да го разчупиш?
Към почитателите на философията и тия дето цитираха Фройд и Сократ, Кирил и Методий и пр. - Вие с някакъв наръчник по рационално мислене ли ходите, да не объркате някой ход?
А оная, малкатаДрусалка ли е, Ариел ли е, Бонукс ли е - вземи си окачи едно паве на врата и се цамбурни в морето, пача.
Айде, со здраве по празниците. Пък после - квото сабЛя покаже.
Недей да смяташ тогава ..Първоначално написано от TheReaper90
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Предпочитам да лижа две путки едновременно отколкото да ви мириша чорапчетата и краченцата ви, които не се знае кога са мити за последно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
(Ние с приятеля ми си миришем дупетата.... Като ми пръдне на нуса много се възбуждам... много е яко, дори ако има и разстроиство се получава супер яко.... Лицето ми става толкова нежно... обвито цялото в Диария....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НО какво да се прави... това е моя слабост...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Ебаваш се ти ама скоро като има тема с приятелката ми се акаме и ни е много кеф, ще те използват за морална подкрепа сигурноПървоначално написано от teo0zZz
![]()
Хора не е ебавка това,защото имам 1 приятелка тя също обича миризмата на чорапиии ии доста често като се събуе седи пред компа и ги мачка мирише ги сериозно ви говоря
Summer (h)
Не мога да разбера какво толкова нападате момичето...
Колкото хора, толкова и интереси.![]()
Щом ти харесва, не виждам нищо лошо.![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Гнусно..Но е въпрос на вкус..На мен лично не ми харесва![]()
Хайде..Приятно ви "мастурбиране"
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ЕвалаПървоначално написано от VilleBaby
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами то и с приятелката ми се удрискваме е майна... Тя много си пада по миризмата на не мити дупета..... Много я възбужда... Смятай докато сме на кафе дори само да си пръцна и я гледам цялата червена... Оргазъъъмммм....![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
Рядкото правене на секс води до.... Късогледство
\Първоначално написано от anichka12345678
/
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Аз също съм момиче на 17 съм и когато видях темата реших да се регистрирам и да напиша нещо.
1.Браво за смелоста да си признеш
2.Не се притеснявай има и много други хора с такъв фетиш аз съм една от тях
Аз също като теб сигурно от 13 годишна започна да ми харесва също така и снимки на момичета по чорапи много ми харесват.
Аз много се кефя когато момичето е с някви по дълги чорапки или жартиериама да тръгна да и душа краката или журапето та дет няма да е !
Сигурна съм, че страшно много хора тук имат същият фетиш, но заради мисълта че са в форум и общото мнение за фетишите сега отричат и се правят на интересни с фрази от рода на вие луди ли сте, ако нямате какво да коментирате не пишете тук по-добре и се замислете иска се смелост да се признае не нападайте момичето все едно е убило човек.