- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фетиш чорапи, крака - при момичета
Като тази Хилари ли?Първоначално написано от iLovePussyJuice
Яла душни моите след тренировка и ще си отфетиш фетиша![]()
![]()
![]()
Temet Nosce
벨야카
Аз също имам фетип към женските крачета,към хубави елегантни чорапи и обувки на висок остър ток.Обожавам да масажирам,да смуча токчетата,да душа чорапите и крачетата,да осмуквам пръстите и да лижа ходилата на някоя красива мацка с хубави и нежни крачета![]()
Аз също имам фетиш към хубавите женски крачета.Обожавам елегантните обувки на висок ток,хубавите прозрачни или мрежести чорапки и нежни крачета с хубав педикюр.Обожавам да смуча токчетата,да душа чорапките,да правя масаж на крачетата,да облизвам ходилата и да осмуквам пръстите на краката на някоя готина мацка![]()
От къде знаеш?Първоначално написано от NaOH
Има различни хора..
Всеки има различен вкус и фетиши и т.н.
![]()
примерно, не е само тяПървоначално написано от Eligagged
![]()
възродихте една фамозна тема от близкото минало![]()
Щом ви харесва правете го.Аз лично не бих но и аз си падам по лудите неща.
Забавлявайте се.
Сега лятото е просто супер като гледам босите крачета на красивите момичета![]()
хаха 60% се хванаха , сигурно автора пред монитора си умира от смях![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Голема дрога са т'ва чорапите!!!![]()
We will strike without warning and
without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
We will shatter their dreams and haunt
their nightmares, drenching our ancestors' graves with
their blood.
блогчето е много добро
харесва ми когато едно момиче въже друго и и запуши устата с чорапите си
Айде стига сте отваряли стари теми...
аз лично доста се посмях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Стига, де... Добра си е темата :P
Why care?
za mastrobiraneto ok ama za 4orapite ne e nogo normalko dane nikak normalno ..![]()
Първоначално написано от NaOH
Дам.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Аз съм мом4е но също искам да си кажа нещо (макар 4е ако го кажа ше завалят подигравки , се ено) Аз ли4ни се възбуждам от краката по-то4но стъпалата (не само от това де). Не знам....
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Браво мацка!Няма нищо лошо или още по-малко срамно в това,което ти харесва от толкова много време,този твой фетиш.Има страшно много такива хора,със същите наклонности.Радвам се,че сподели.
Не прочетох всичките страници,защото знам,че повечето са обиди,подигравки,разни изрази,емотиконки от този тип ->![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,така че...Не мисля,че нещо съм пропуснала съществено.
А сега отоворите:
Тези от вас,които са написали глупости от сорта на "тва е ебавка" или "бахти откачената" могат пре-спокойно да се засилят с глава към най-близката стена и да се ударят с всичка силаПричината да го направите ,е че 99.9% от вас дори не знаят защо са против това.Ако питам дори един от вас ,то няма да може да ми отговори адекватно
"Било гнусТно" ще ми отговорите?ХАХАХАХААХХХ...З аблудени до безкрай...
На теб,авторке,ти пожелавам още много и все така приятни преживяванияЖивота е достатъчно кратък,за да се съобразяваме с останалите.Не си заслужава.Аз също имам разни фетиши,но не бих ги описала никъде.Тръгна ли да пиша и ще излезе повече от 2 страници
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
И аз съм на същото мнение!
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Първоначално написано от lifelesscorpse
Опиши си фетишите де :] На фона на 200 флуудъра твоето мнение ще е интересно :]