- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблемни пъпчици..
Здравейте!Искам да ви попитам,момчетата.Значи имам някакви пъпчици всеедно пубертетски.Намират се в лявата страна на началото на пениса.не в/у него еми до него и като ги изтискам излиза някакво воднисто.Не съм имал преди такива проблеми и се чудя дали вие не може да ми дадете някакъв съвет?!
най-добре ще е да отидеш на лекар малко срамно е да ,но по добре да си здрав
Първоначално написано от t0d1t0
Pain is inevitable. Suffering is optional.
idi na lekar daje i da te e sram 6te ti e stranno ama naistina samo toi moje da ti kaje sus sig kakvo ti e
Бръснеш ли се там около това място ... ако да ... от тва е![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
да бръсна се на това място и биех контра навсякаде,но защо сее получило и дали ще се махне от самосебеси![]()
повече хигиена му дай и внимавай с бръсненето гледай да няма ранички.А пъпчиците не ги стискай защото може и да не ги изтискваш до край и така по този начин се разнасят...
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Ако са по главичката (в долната и част) не ги барай,доколкото съм запознат те са нормални иии стискането им може да доведе до преее*ване на сексуалния ти живот.. :Д . А ако не става въпрос за това.. нека другите да те съветват.
те изобщо не са по пениса,а до него и по въпроса за хигиената се къпя по 2 пъти дневно и ме съмнява да е от това