- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ИМЕ НА КУЧЕНЦЕ
Моето куче (Тайра) преди месец роди и понеже ще си оставим едно кученце, аз си го кръстих Рокси![]()
ПС: Има мн кучета кръстени Сара, така че е банално вече.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Праскай му Пухомир, на галено - Пухчо,Пухьо и си готова![]()
Ако е мъжко може - Рони или Бенджи, а ако е женско може Коко / ама ударението да е като на Коко Шанел...нали се сещаш/
И те съветвам да си вземеш мъжко
по-лесно за отглеждане е .![]()
To infinity and beyond.
Женско или мъжко вие си решавате.При мъжкото трябва да сте готови да ги пазите,защото ако има разгонени женски полудяват(имам мъжко некастрирано куче и знам)
Женските може да се предпазят,кастрация или просто да не го водите на места с много кучета когато е разгонено.Случва се на пролет и на есен .Името само ще си дойде повярвайте![]()
ти имаш ли куче?Първоначално написано от Infinity
sunny22
разгонването няма определен сезон
по 1-2 пъти на година
според зависи
Мъжките много се бият на улицата с бездомните, за това е по-лесно да е женско. Ако го кастрира - най-лесно.Първоначално написано от Infinity
Име, първо кажи пола?![]()
Ако го кастрираш женското дали ще роди?Първоначално написано от Chicago
![]()
айде тези които не разбират да не пишат.Ето няколко статии,които са полезни при избора на куче.http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=1&t=300
http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=1&t=9674
Дано съм помогнала.Имала съм и женско и мъжко куче.Женската беше супер спокойна и мила.Сега съм с мъжко.Не е кастрирано,но догодина ще го кастрираме,защото не искаме поколение.Много е игрив,дружелщбен ,миличък...Не напада бездомни..Всичко е до възпиотаване.Ако се обучи правилно става отлично,но ако се изпусне сатва кощшмар.И двете ни кучета са обучавани,Първото в училище,а второто ние.
Първата беше Немски дог такова куче второ нямаше
Жуивяла съм с нея от бебе ...После взехме този приятел.Няма порода,но си го обичаме страшно много.
Дано съм помогнала
^То твойто куче може да е добро и да не напада уличните, ама уличните може да го нападаъ. В този смисъл женското е по-лесно за гледане.![]()
Затова аз съм си подготвена...И женско могат да нападнат...зависи изцяло от характера на кучето.Затова гледам да си връзвам моето и ако те ни нападнат с викове,хвърляне на пръчка или камък не по тях а близо,за да се сплашат и така си се разхождаме ...А и то ще е малко ще си го гушне и няма да и прави птоблеми.А и ако е мъжка нали знаете какво ще стане ако надуши разгонена...побъркват се...Моя Арчи веднъж така пуснат ,още не обучен добре и половин час си играх да го гоня,защото много"светнат" гражданин си беше довел разгонената кучка в парка където има поне 10 пуснати некастрирани мъжкари (*,) И вика ми дръжте си кучетата
![]()
^Ми така де какво си си пуснала мъжкото куче да се разхожда, като неговата е разгонена.
![]()
Иначе, женски кучета се бият много, много, много по-рядко отколкото мъжки.
Гледал съм немска овчарка и не се беше сбивала с кучета изобщо.![]()
Ми то и моят не се бие ,а си е момче...Как ще си обучиш е вече друг въпрос.В блока имаме ротвайлер,венска,мале като ме види с моя как спринтираме...Тя си е едра,ипълнява команди,но при нея няма повод има само метал около врата с иповете нагоре
Последният път ме захапа за ръккава и добре,че бях с дебело яке и само него разкъса...Баща ми как се кара със стопанина...
Наскоро пак съседите ме спасяваха,а кучето ми лежа по ветеринарни кабинети,,защото стопанина пак и каза дръж като ни видя... Първото ни куче-женски дог преди да я дадем на училище така налиташе на кучета независимо от пол и големина...Разхождаше се с верига и коже нагръдник тип като на питбул..И пак...Зависи от обучението...Всеки сам си решава...Аз твърдя ,че пола на животните е е от значение ако са кастрирани
![]()
Ми попринцип от развъдник май не даваха,защото мое да е майката на бъдещите шампиони...Не съм сигурна...нека някой ,който е на Тио с тези неща каже...Аз съм запозната с изложби,бездомни,ветеринар ни нещица,факти за грижи и здраве...
![]()
ОМГ .. :Д:Д
Колко сте активниии![]()
Sunny, amk933, мерси за всички съвети, много ми помогнахте !!
Относно кучето което ще взимам (за неразбралите) :
порода: немски шпиц;
цвят: чисто бяло;
възраст при купуване: 45 дена;
пол: засега съм решила ЖЕНСКО, защото повечето от вас ми го препоръчахте;
име: не съм решила.. спряла съм се на Сара
помагайте тук
ето как ще изглежда кученцето:
за връзка:
Според мен добре правиш, че е женско.![]()
Кучето изглежда супер. И породата много готина.
Да ти е живичко и здравичко като го вземеш и, ако е малко да не забравиш да го заведеш за ваксините веднага! Докторът ще ти каже кога и какви му трябват. Желателно е да му извадиш паспорт и да го регистрираш в общината (въпреки че много малко хора го правят)!
Само някакво друго име му измисли, че вече половината женски кучета се казват Сара.![]()
Еделвайс......![]()
![]()
![]()
![]()
не,не шегувам се![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Като го вземеш да се похвали и да ни кажеш иметоСъмнявам се,че ще е Сара,но ще видим.А и ще чакаме снимки на шушона
Поздрави от мен и Арчи
Който днес стана бяла мечка и естествено го наснимах хубавичко
![]()
тц ..![]()
като не ми давате да е Сара, давайте други идеи, че на мен ми е бяло платно![]()
давайте умни предложения!
sunny,
пиши в скайп и прати снимкиии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ето няколко снимки на моето дребосъчеМоже да не е от порода,но си е моето "добиче"
![]()
Тук е като малък(само на 1 год,а сега е на цели 2 и половина)
http://storage3.album.bg/cd4/archy_c3222_17797656.jpg
И последна http://storage3.album.bg/522/%D0%98%...0_18104027.jpg
'
Дано ви е харесал "грозника"Това от нас
Първоначално написано от sunny22
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele