.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    кво ще кажете за " Сара (Sarah) " ?

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Моето куче (Тайра) преди месец роди и понеже ще си оставим едно кученце, аз си го кръстих Рокси
    ПС: Има мн кучета кръстени Сара, така че е банално вече .
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    around the world !
    Праскай му Пухомир, на галено - Пухчо,Пухьо и си готова

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    чарли

Мега фен Аватара на Infinity
    Ако е мъжко може - Рони или Бенджи, а ако е женско може Коко / ама ударението да е като на Коко Шанел...нали се сещаш /
    И те съветвам да си вземеш мъжко
    по-лесно за отглеждане е .
    To infinity and beyond.

Женско или мъжко вие си решавате.При мъжкото трябва да сте готови да ги пазите,защото ако има разгонени женски полудяват(имам мъжко некастрирано куче и знам)
    Женските може да се предпазят,кастрация или просто да не го водите на места с много кучета когато е разгонено.Случва се на пролет и на есен .Името само ще си дойде повярвайте

хмм...

дали да е Сара

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Ако е мъжко може - Рони или Бенджи, а ако е женско може Коко / ама ударението да е като на Коко Шанел...нали се сещаш /
    ти имаш ли куче?

sunny22
    разгонването няма определен сезон
    по 1-2 пъти на година
    според зависи

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Мъжките много се бият на улицата с бездомните, за това е по-лесно да е женско. Ако го кастрира - най-лесно.

Име, първо кажи пола?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chicago
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Мъжките много се бият на улицата с бездомните, за това е по-лесно да е женско. Ако го кастрира - най-лесно.

Име, първо кажи пола?
    да, но поне мъжките няма да ти народят 2-3 парчета...
    Ако го кастрираш женското дали ще роди?

айде тези които не разбират да не пишат.Ето няколко статии,които са полезни при избора на куче.http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=1&t=300

http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=1&t=9674

Дано съм помогнала. Имала съм и женско и мъжко куче.Женската беше супер спокойна и мила.Сега съм с мъжко.Не е кастрирано,но догодина ще го кастрираме,защото не искаме поколение.Много е игрив,дружелщбен ,миличък...Не напада бездомни..Всичко е до възпиотаване.Ако се обучи правилно става отлично,но ако се изпусне сатва кощшмар.И двете ни кучета са обучавани,Първото в училище,а второто ние. Първата беше Немски дог такова куче второ нямаше Жуивяла съм с нея от бебе ...После взехме този приятел.Няма порода,но си го обичаме страшно много. Дано съм помогнала

Град
    София
    ^То твойто куче може да е добро и да не напада уличните, ама уличните може да го нападаъ. В този смисъл женското е по-лесно за гледане.

Затова аз съм си подготвена...И женско могат да нападнат...зависи изцяло от характера на кучето.Затова гледам да си връзвам моето и ако те ни нападнат с викове,хвърляне на пръчка или камък не по тях а близо,за да се сплашат и така си се разхождаме ...А и то ще е малко ще си го гушне и няма да и прави птоблеми. А и ако е мъжка нали знаете какво ще стане ако надуши разгонена...побъркват се...Моя Арчи веднъж така пуснат ,още не обучен добре и половин час си играх да го гоня,защото много"светнат" гражданин си беше довел разгонената кучка в парка където има поне 10 пуснати некастрирани мъжкари (*,) И вика ми дръжте си кучетата

Град
    София
    ^ Ми така де какво си си пуснала мъжкото куче да се разхожда, като неговата е разгонена.

Иначе, женски кучета се бият много, много, много по-рядко отколкото мъжки.

Гледал съм немска овчарка и не се беше сбивала с кучета изобщо.

Ми то и моят не се бие ,а си е момче...Как ще си обучиш е вече друг въпрос.В блока имаме ротвайлер,венска,мале като ме види с моя как спринтираме... Тя си е едра,ипълнява команди,но при нея няма повод има само метал около врата с иповете нагоре Последният път ме захапа за ръккава и добре,че бях с дебело яке и само него разкъса...Баща ми как се кара със стопанина... Наскоро пак съседите ме спасяваха,а кучето ми лежа по ветеринарни кабинети,,защото стопанина пак и каза дръж като ни видя... Първото ни куче-женски дог преди да я дадем на училище така налиташе на кучета независимо от пол и големина...Разхождаше се с верига и коже нагръдник тип като на питбул..И пак...Зависи от обучението...Всеки сам си решава...Аз твърдя ,че пола на животните е е от значение ако са кастрирани

Ми попринцип от развъдник май не даваха,защото мое да е майката на бъдещите шампиони... Не съм сигурна...нека някой ,който е на Тио с тези неща каже...Аз съм запозната с изложби,бездомни,ветеринар ни нещица,факти за грижи и здраве...

кучооо

ОМГ .. :Д:Д

Колко сте активниии

Sunny
    , amk933, мерси за всички съвети, много ми помогнахте !!

Относно кучето което ще взимам (за неразбралите ) :

порода: немски шпиц;
    цвят: чисто бяло;
    възраст при купуване: 45 дена;
    пол: засега съм решила ЖЕНСКО, защото повечето от вас ми го препоръчахте;
    име: не съм решила.. спряла съм се на Сара
    помагайте тук

ето как ще изглежда кученцето:

за връзка:

Град
    София
    Според мен добре правиш, че е женско.

Кучето изглежда супер. И породата много готина.

Да ти е живичко и здравичко като го вземеш и, ако е малко да не забравиш да го заведеш за ваксините веднага! Докторът ще ти каже кога и какви му трябват. Желателно е да му извадиш паспорт и да го регистрираш в общината (въпреки че много малко хора го правят)!

Само някакво друго име му измисли, че вече половината женски кучета се казват Сара.

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Еделвайс......
    не,не шегувам се
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Като го вземеш да се похвали и да ни кажеш името Съмнявам се,че ще е Сара,но ще видим.А и ще чакаме снимки на шушона Поздрави от мен и Арчи Който днес стана бяла мечка и естествено го наснимах хубавичко

тц ..

като не ми давате да е Сара, давайте други идеи, че на мен ми е бяло платно

давайте умни предложения!

sunny,

пиши в скайп и прати снимкиии

Ето няколко снимки на моето дребосъче Може да не е от порода,но си е моето "добиче"

Тук е като малък(само на 1 год,а сега е на цели 2 и половина )

http://storage3.album.bg/cd4/archy_c3222_17797656.jpg

И последна http://storage3.album.bg/522/%D0%98%...0_18104027.jpg
    '

Дано ви е харесал "грозника" Това от нас

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от sunny22
    Дано ви е харесал "грозника" Това от нас
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,