.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 138
    Цитирай Първоначално написано от stereoman
    Цитирай Първоначално написано от qn1to0o1
    тва което искаш да направиш е ужасно гнусно
    що бе бебче, що да е чак толкова гнусно?
    Човека е консервативен, щом му се струва гнусно
    Пич няма нищо лошо питай я, ако може снимай с камера изражението и

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитирай Първоначално написано от Didou
    Ako i mirishi Akoto zverki gadno oshti poicheli she sa vazbudish e bahta u gnusniq klei

ти май не четеш.
    няколко пъти споменах, че не става въпрос за възбуда, а за любопитство.
    имам един приятел който е гледал момиче докато ака. снимал го е с телефона, аз съм гледал филмчето, ама качеството е гадно.
    затова реших и аз да експериментирам.
    това е нещо, което се вижда веднъж в живота!
    както Айфеловата кула или Пирамидите

и както вече казах, съвсем скоро очаквайте финалния епизод и развръзката !
    "Отровата, погубваща слабите натури, е храна за силния и той дори не я нарича отрова" - Ф.Ницше

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от damatavzeleno
    Глеи го дивия, ем питай я и ще разбереш. Аз лично, ако ме попита това моя бих му обърнала главата на 180 градуса, ама ако е изрод като тебе сигорно ще се навие

Давай смело няма как да откаже

Според мен тука въпроса е по скоро на близост отколкото на "възбуждане". Аз съм гледал моята докато пикае, не съм се дървил или нео подобно, но създава някаква близост, доверие и премахва част от срама между двамата. На мене тя ми го е държала докато пикая . Малко тъпо е, и ми беше трудно ама почна, че и тя го насочи напред,а не надолу и отиди малко извън тоалетната .

..Като го прочетох това и седях половин минута зяпнала с опулени очи ..Малко вероятно , но може да ти се навие..Ако е закръглена и никой не я харесва само и само да ходите може да се навие .. не шегувам се ,просто не знам какво да кажа ..май даже не трябваше да пиша ..

ti naistina 4uva6 li se kvo govori6

Re: Луд въпрос към женската част

Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    Хелоу
    имам един малко луд въпрос към вас момичета.
    Бих искал да гледам приятелката си докато ака в тоалетната. Дали ще ми разреши, ако я попитам?
    Намирам го за много вълнуващо.... само наблюдаването, без контакт със....
    Как мислите, има ли момичета, които биха се навили да покажат това пред приятеля си, отговорете ми честно моля.
    Само сериозни мнения и коментари, плийз
    Best regards
    ти си PRO!!!
    Peace & Love

Ми аз лично не бих позволила ако бях на нейно място.
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Извратеняк!!

ама защо питаш нас,питай си нея.

Град
    на Звездата =)
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    готова съм да заплатя само за да видя изражението на приятелката ти като я питаш
    BrainPants

-Пух-Каза Прасчо.
    -Да-отговори Пух.
    -Нищо, просто исках да бъда
    сигурен, че те има (:

I'm a

аахахахаха братт ти си болен ве най мн да ти откажее

оо0 категорично НЕ..
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от SoulOfJustice
    но за сране
    и лАйна е нечовешко
    напротив, човешко е
    ти познаваш ли човек, който не ака?

Тук сигурно няма човек, който да не е виждал куче, което ака - пред блока, в градинката, или без значение където и да е. Значи да гледате куче да ака е нещо нормално, а да гледате себеподобен не е нормално ?! И кво излиза, че повечето имат зоофилски наколонности ли ?
    Де да знам, на мен нито ми се вижда странно, нито срамно, нито неприемливо. Ако и двамата са съгласни, всичко е ок.
    Към автора - ако си фиксиран на темата, по-добре я питай. Иначе само за това ще мислиш, ще се подтискаш, а ако не се съгласи, най-вероятно ще търсиш субект, с който да го направиш.
    Така или иначе, ако те отсвири, има и други момичета. Но поне ще си спокоен, че си осъществил желанието си.
    I'll take your brain to another dimension

Град
    София
    Хрумна ми една идея..като отиде в тоалетната и видиш че се забави малко повече изтичаи нахълтаи кажи нещо че си си пръснал парфюм в окото като само едното го държиш затворено па ако имаш късмет ще гледаш лайна
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Само аз ли не намирам романтика в звука от цамбуркащи лайна?

Re: Луд въпрос към женската част

Хелоу
    имам един малко луд въпрос към вас момичета.
    Бих искал да гледам приятелката си докато ака в тоалетната. Дали ще ми разреши, ако я попитам?
    Намирам го за много вълнуващо.... само наблюдаването, без контакт със....
    Как мислите, има ли момичета, които биха се навили да покажат това пред приятеля си, отговорете ми честно моля.
    Само сериозни мнения и коментари, плийз
    Best regards

ти ок ли си ве?? аз нз ако има такова момиче жалко за него

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    за предпочитане уринирането
    GTA Stunting

Искаш ли да ме гледаш аз как сера, ама от долу? идиот...

Ама, кво го нападнахте момчето... Личи си кой колко е ограничен

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Проблема е, че сега въпроса стана още по-странен! "Ще ми позволиш ли да те закарам в безлюдна горичка и да те гледам как акаш?"
    не мога..... не не не
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Проблема е, че сега въпроса стана още по-странен! "Ще ми позволиш ли да те закарам в безлюдна горичка и да те гледам как акаш?"
    не мога..... не не не
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

И аз не намирам нищо срамно, момчето да го кефи това. Затова са тези форуми да се задават въпроси, които на живо звучат неудобно. Аз например си падам, страшно много по пикаенето - да гледам, без контакт с урината. Така, че разбирам и другите, които имат подобни "странности". А за аканатео не съм виждал на живо и честно казано, предпочитам да гледам само как пишка. Даже силно го предпочитам. Обикновено повечето момичета се притесняват дори да споменат, когато имат зор за голямата работа. Виж за пикаенето са по-откровени и от нас. И все пак си има изключения. Преди 5-6 години се прибирахме с едно момиче от заведение и по пътя ми каза леко смутено, че имала проблем и малко трябвало да побързаме. Питам я какво има предид, като си мислех, че и се пикае, а тя: "Ами... ака ми се". Тя не беше някоя задръстена за да се притеснява да го каже, но малко се изненадах. А пък и готино си изглеждаше. Беше леко притеснена от ситуацията, но го обръщаше на майтап. Майтап, майтап, обаче, зора и става все по-голям и тя през цялото врме повтаря: "Ох, ще се наакам. Няма да издържа до вкъщи." Викам и дай да потърсим тоалетна, в някое заведение. Тя обаче не можела да се отпусме там, не ставало, можела само в къщи. Като я гледах, колко е на зор, си представях как дупенцето и ще започне да се издува всеки момент. Или може би като усети, че вече процеса започва, щеше да се скрие в някой ъгъл и да се разтовари на открито. Но в крайна сметка, на бърз ход, препускайки, стигнахме до тях, безаварийно!!! Честно казано, не знам как щях да се чувствам, ако се беше наакала или пък беше клекнала да ака. Сигурно и на мен щеше да ми стане кофти за нея.
    След време се бяхме сетили на майтап за този случай и тя сподели, че тогава просто е била на косъм да напълни гащите, едва се въздържала.
    Така, че не бързай директно да я питаш приятеката ти, може просто в даден момент тя по естествън път да стигне до подобна ситуация. И тогава ще имаш шанс да се пробваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си