- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Луд въпрос към женската част
Човека е консервативен, щом му се струва гнусноПървоначално написано от stereoman
![]()
Пич няма нищо лошо питай я, ако може снимай с камера изражението и![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от Didou
ти май не четеш.
няколко пъти споменах, че не става въпрос за възбуда, а за любопитство.
имам един приятел който е гледал момиче докато ака. снимал го е с телефона, аз съм гледал филмчето, ама качеството е гадно.
затова реших и аз да експериментирам.
това е нещо, което се вижда веднъж в живота!
както Айфеловата кула или Пирамидите
![]()
и както вече казах, съвсем скоро очаквайте финалния епизод и развръзката !
"Отровата, погубваща слабите натури, е храна за силния и той дори не я нарича отрова" - Ф.Ницше
Давай смело няма как да откаже![]()
Според мен тука въпроса е по скоро на близост отколкото на "възбуждане". Аз съм гледал моята докато пикае, не съм се дървил или нео подобно, но създава някаква близост, доверие и премахва част от срама между двамата. На мене тя ми го е държала докато пикая. Малко тъпо е, и ми беше трудно ама почна, че и тя го насочи напред,а не надолу и отиди малко извън тоалетната
.
..Като го прочетох това и седях половин минута зяпнала с опулени очи
..Малко вероятно , но може да ти се навие..Ако е закръглена и никой не я харесва само и само да ходите може да се навие
.. не шегувам се ,просто не знам какво да кажа ..май даже не трябваше да пиша ..
![]()
ti naistina 4uva6 li se kvo govori6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от LittleDude
![]()
![]()
![]()
Peace & Love
Ми аз лично не бих позволила ако бях на нейно място.![]()
![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
ама защо питаш нас,питай си нея.![]()
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
BrainPants
![]()
-Пух-Каза Прасчо.
-Да-отговори Пух.
-Нищо, просто исках да бъда
сигурен, че те има (:
I'm a
оо0 категорично НЕ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
напротив, човешко еПървоначално написано от SoulOfJustice
ти познаваш ли човек, който не ака?![]()
Тук сигурно няма човек, който да не е виждал куче, което ака - пред блока, в градинката, или без значение където и да е. Значи да гледате куче да ака е нещо нормално, а да гледате себеподобен не е нормално ?! И кво излиза, че повечето имат зоофилски наколонности ли ?![]()
Де да знам, на мен нито ми се вижда странно, нито срамно, нито неприемливо. Ако и двамата са съгласни, всичко е ок.
Към автора - ако си фиксиран на темата, по-добре я питай. Иначе само за това ще мислиш, ще се подтискаш, а ако не се съгласи, най-вероятно ще търсиш субект, с който да го направиш.
Така или иначе, ако те отсвири, има и други момичета. Но поне ще си спокоен, че си осъществил желанието си.
I'll take your brain to another dimension
Хрумна ми една идея..като отиде в тоалетната и видиш че се забави малко повече изтичаи нахълтаи кажи нещо че си си пръснал парфюм в окото като само едното го държиш затворенопа ако имаш късмет ще гледаш лайна
![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Първоначално написано от stereoman
![]()
ти ок ли си ве?? аз нз ако има такова момиче жалко за него
![]()
![]()
за предпочитане уринирането
GTA Stunting
изрод![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aLL SaM Ve eBaL
Искаш ли да ме гледаш аз как сера, ама от долу?идиот...
Ама, кво го нападнахте момчето... Личи си кой колко е ограничен![]()
![]()
![]()
не мога..... не не неПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от BigFakeSmile
![]()
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
И аз не намирам нищо срамно, момчето да го кефи това. Затова са тези форуми да се задават въпроси, които на живо звучат неудобно. Аз например си падам, страшно много по пикаенето - да гледам, без контакт с урината. Така, че разбирам и другите, които имат подобни "странности". А за аканатео не съм виждал на живо и честно казано, предпочитам да гледам само как пишка. Даже силно го предпочитам. Обикновено повечето момичета се притесняват дори да споменат, когато имат зор за голямата работа. Виж за пикаенето са по-откровени и от нас. И все пак си има изключения. Преди 5-6 години се прибирахме с едно момиче от заведение и по пътя ми каза леко смутено, че имала проблем и малко трябвало да побързаме. Питам я какво има предид, като си мислех, че и се пикае, а тя: "Ами... ака ми се". Тя не беше някоя задръстена за да се притеснява да го каже, но малко се изненадах. А пък и готино си изглеждаше. Беше леко притеснена от ситуацията, но го обръщаше на майтап. Майтап, майтап, обаче, зора и става все по-голям и тя през цялото врме повтаря: "Ох, ще се наакам. Няма да издържа до вкъщи." Викам и дай да потърсим тоалетна, в някое заведение. Тя обаче не можела да се отпусме там, не ставало, можела само в къщи. Като я гледах, колко е на зор, си представях как дупенцето и ще започне да се издува всеки момент. Или може би като усети, че вече процеса започва, щеше да се скрие в някой ъгъл и да се разтовари на открито. Но в крайна сметка, на бърз ход, препускайки, стигнахме до тях, безаварийно!!! Честно казано, не знам как щях да се чувствам, ако се беше наакала или пък беше клекнала да ака. Сигурно и на мен щеше да ми стане кофти за нея.
След време се бяхме сетили на майтап за този случай и тя сподели, че тогава просто е била на косъм да напълни гащите, едва се въздържала.
Така, че не бързай директно да я питаш приятеката ти, може просто в даден момент тя по естествън път да стигне до подобна ситуация. И тогава ще имаш шанс да се пробваш.