- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Луд въпрос към женската част
Аз лично не бих му разрешила, но не я знам твоята приятелка каква е..
Running is my drug and I am overdosed ..
олеле, това е супер странноне знам тя как ще реагира, но примерно моята връзка в момента не е сериозна и ако той ме попита такъв въпрос ще реша че иска да ме разкара по много гаден начин
![]()
но това, което ти искаш показва че си адски близък с нея, щом си готов това да гледаш, или че си леко така откачен, зависи![]()
![]()
виж ся,казваш й : знаеш ли кво, един фр гледал приятелката си в тоалетната...
и виж как ще реагира![]()
Болни мозъци, ужасссссссссссссссссссссс сссссссссссссссс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Първоначално написано от Hilary_
ами на мен ми се е случвало
смисъъл бях с приятеля ми на село и там в тъмното е малко...страшничко жаби,паяци кфо ли не...
и след като си бяхме легнали по -късно той ме помоли да ида с него до тоалетната ,че го е страх сам Very Happy (просто не му се седеше сам)
и аз накрая след дълги моления,тъй като не ми се ставаше,отидох с него иии го изчаках вътре докато се изходи Very Happy нищо особено общо взето ...
иначе много често сме пишкали един пред друг..в банята като се къпим примерно
всъщност той вече ми е бивш![]()
ааако пък имаш толкова голямо желание...ми направи истимарската....
примерно ако сте някъде и на нея и се приходи до тоалетната питай я дали може да я придружиш и си измисли някаква причина![]()
Първоначално написано от stereoman
човеко ти тотално разби представите ми за света![]()
мм не но успех с търсенето
КогАтО лЕбеДъТ умИрА,тОй тАнЦувА пРеД СмЪртТа ,зАщОтО ЗнаЕ ,чЕ УмиРа В имЕтО нА ЛюБоВтА.
И ТИ СИ ЛУДПървоначално написано от stereoman
![]()
Внимавай само дени почнеш да ги ядеш
![]()
![]()
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
Вчера бях чела ,че някакъв льохман искал приятелката му да ссе изходи в устата му така че това никак не ме учудва .....
Мога да кажа само ЕБАТИ ГНУСНИЯ ТИП СИ ХАХА мизерник хахаха
Summer (h)
Само да кажа , че това е болест и се нарича КОПРОФИЛИЯ така , че бегай се лекувай да не минеш в по-горен етап на болеста и да не ядеш на закуска КАФЕВО![]()
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
ааааааааааааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
То не беше да се ебете в задниците и да си пикаете в устите ама това е прекалено.... да я гледаш как сере Ужасно ее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извратени изроди...
XAAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAAAAAAAAAAAAПървоначално написано от stereoman
ей, компИтентния, имаш нужда още мааалко да попрочетеш по-задълбочено.Първоначално написано от LSFC
близо си, но не съвсем
това е ФЕТИШ! НЕ е болест
и за да те улесня, ще те пренасоча към тези материали
(автора може също да погледне, за да бъде напълно спокоен за себе си, и най-вече за психичния си статус)-> link
I'll take your brain to another dimension
leleeee mn si prost ako iskash da si razvalish vrazkata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ole Bg-to se palni s IZRODI
Абе според мен по добре не я питаи .. щот има голям шанс да си отнесеш няколко шамариИ да те резне на бързо
![]()
![]()
не си единственПървоначално написано от amk933
![]()
![]()
Леле...Това направо ме разсъни много яко.. ама.. нее.. сигурно ще те отреже...
Мен са ми правили тоя номер... докато съм в тоалетната .. приятелката ми влиза и вика "Ще се къпя", е ако знаеш как ми се върна на вътре...
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
мисля,че ще ти откажеа ако не,внимаваи да не се удошиш от миризмата
![]()
на мен това ми изглежда доста шантаво
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()