- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Луд въпрос към женската част
само това мога да ти предложа дуде, соре
http://www.efukt.com/2046_Weird_Way_...The_Pussy.html
скатаджия
![]()
а някой не си я "изцеждат", ами си я изтръскват с пръстчетаПървоначално написано от ShiZo
![]()
I'll take your brain to another dimension
Първоначално написано от stereoman
![]()
![]()
Ами питай и ще разбереш![]()
Но иначе = аз не бих позволила![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
дано пирамидите не миришат по същия начинПървоначално написано от stereoman
![]()
ОМГ![]()
![]()
![]()
вие нещо не сте добре майна ако моя ме попита такова нещо .....
ще му завъртя главата
Извинявам се, че реагирам така,но просто не знам как по друг начин- ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ ?????
Малко ще ти спамна темата, за което извинявай: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=308603
Да обичаш значи да страдаш!
Много са малко момичетата,които биха позволили това на гаджетата си.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Трябва да я напиеш много добре и ще го направи...какви лоши спомени имам от това.Първоначално написано от stereoman
На един купон се бях напила адски много и приятеля ми ме изпрати до тоалетната, помогна ми там да издрайфам текилата ама на мен ми се доходи по голяма нужда та го карах се крие зад завесата на ваната докато аз си върша работата
Изобщо не искаше да ме остави сама в стаята, понеже ми беше адски зле и малко ми оставаше до припадак (некви 10 милилитра алкохол повече).
Виж ти - любител на скат.Тъ по темата - не знам момиче което би се навило.
![]()
Ти наред ли си...?!?!?!?!Първоначално написано от stereoman
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
1. Скат е леко по-другоПървоначално написано от thrashaholic
2. За всеки влак си има пътници!
Ако търси, ще намери![]()
I'll take your brain to another dimension
Сериозно ти казвам - отиди на лекар... Това си е психарско- от любопитство да гледащ как приятелката ти сереПървоначално написано от stereoman
![]()
![]()
И аз съм на това мнение!Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
ми да ама има по възбуждащо1.представи си момичето да има разтройство и тогава само мъчи са мъчи са и накрая само чуваш БУУУУУУУУУУУУММММПървоначално написано от amk933
и насякъде по гъза им и по кенефа им некфо лайно охра ...![]()
или да има запек и само МЪКА МЪКА и накрая излиза некфо лайно като франзела![]()
и ти гледаш така
![]()
или момичето да е по разкрепостено и само чуваш търрр търррр и нещо плочките са пукат ....![]()
супер яко
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Доста сте извратени
Аз не бих.![]()
Ако го искаш толкова силно - опитай, но бъди готов да понесеш всеки един ритник след това.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ти си напълно умопомрачен ..![]()
как си мислиш че някои ще ти позволи да гледаш такова нещо![]()
аз ако видя приятеля си как дриска няма да искам да го погледна повече![]()
Аз ако бях на мястото на приятелката ти бих те зарязала ..
по темата: питай я!! може пък и да се навие![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Първоначално написано от stereoman
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бахти изрода, аве ти не си добре с главата ве брат, чак такива извратени ли има, ама питай я, може да ти позвали и докат пръцка да я миришеш.