- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 11/
добре извинвай значка е.Първоначално написано от ClockworkOrange
относно софиА уест ебал съм ги в наркоманите
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Много е.еш нещо. Сопри се. Уземи се малко. Не е здравословно.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
добре бе майна,на какво база ги хвалите,че са силни на бой,едно-друго?!Това,че познават мутри,а пък нЕмат и един уговорен бой ли?!
![]()
Първо, не ми говори на майна, не съм от Пловдив.
Второ, да.. знам, че на 14 живота е труден, спокойно нещата ще се оправят.
Трето, най.. ама най-тъпото нещо на земята е да говориш без да знаеш, без да си запознат или по-точно наизуст.
Четвърто, но не на последно място никой не те кара да обичаш няк'ва група хора, нито да ги тачиш и уважаваш, но когато си псевдо-хулиган от на майка си п.чката сигурно е доста лесно да говориш тъй. За това отново - съвет ... 'фани се в ръце![]()
аз те питам защо ги хвалите,а ти обръщаш на друга страна![]()
![]()
Някъде да си видял да хваля нещо или някого ? Аз не виждам някъде да съм написал нещо подобно. Съвсем различно нещо ти казах. А ти защо говориш глупости ?
Може на гостуването тая пролет да се пробваш, СЗ не си водят мутри от София, нема страшно.Първоначално написано от term0t0
GSH кви щети ти е причинил... не е истина.
СЗ не се водят мутри,тук таме познават някой друг мутряга.Стига сме говорили за мутри,че ще го обърнете на ТИМ![]()
СЗ къде бяха миналата година,като бихме фенове на Левски пред сектора ви![]()
![]()
Ти освен чикии не вярвам нещо друго да си си бил. Ако не съм прав мога да поканя теб и твоите приятелчета да докажете обратното, но тъй като това никога няма да стане извън интернет пространството ти предлагам да запазиш и малкото си останало достойнство и да се оттеглиш преди да си разбунил неприятни моменти в живота си.
ДжимиГестапо май веднъж те питаше къде бяхте вие пичовете от Варна на финала за купата на България преди години ? О, да извинявай забравих... ПРАСЕТАТА ВИ ПРЪСНАХА П.ТКИТЕ ОТ БОЙ![]()
И тъй като това са мега тъпотии достойни за хулиганс.бг ти предлагам да се оттеглиш там и да оставиш нас, малко по-големите от теб да се занимаваме с по стойностни неща от чешене на езици![]()
не мога да ти схвана смисъла,истини ли говориш или го раздаваш на клоунПървоначално написано от JimmyGestapo
![]()
term0t0, аре успокой се малко и спри да си измисляш някви работи, сам се виждаш че за нищо не ставаш, но на пук и на себе си продължаваш..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
^ахахаха, ти с тоя подпис усещаш ли как само се унижаваш още повече![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ами емблемата не е на мястото си трябва да е малко по нависокоПървоначално написано от Wildchildd
на снимката немога да видя хубаво венеца, и там има детайли чрез който се познава оригинал от ментак, и все пак мястото на емблемата е там ако си дал 45 лири за тази фанелка значи някой много ама много яко те е преебал
http://prikachi.com/files/1267430f.jpg - ментак
http://www.fredperry.com/men/shirts/...rry-shirt.html
изберете цвят в който си личът 2та вертикални шева под кочпетата и забележете, че емблемата е малко над горния шев, а фанелката на момчето, емблемата е на нивото на шевовете
дано да ме разбрахте ...
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Термото така и не разбрах ква му беше целта...видя ми значката за СЗ и тръгна да говори глупости за хора, които нито познава, нито нищо... даже не е тука мястото да ги обсъждаме.
Човек като казва нещо в интернет, трябва да може да го каже и на живо, иначе е смешно.
едит : на снимката тениската е сгъната и за тва изглежда така.Ще пусна още една снимка, за да се увериш, макар че не знам защо се занимавам![]()
СЗ ако не са типични мутри, то кой са мутри направо незнам, всички от СЗ са охранители на големите в тази държава ( не говоря за президенти , примиери и т.н ), но съм забелязал, че софия запад от доста време спряха да ходят на мачове, или поне на гостувания.
п.с давайте ся ме нападнете всички![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Когато едно момиче в древна Гърция ритало едно куче, философ, вярващ в прераждането й казал, внимавай, защото може да риташ баща си.
Летюс, турчин бесен. Майка ти СПИН да хване, ако не се обадиш да се разбереме като мъже в крайна сметка![]()
http://prikachi.com/files/1270890k.jpg
go71n, така добре ли е. С тва може ли да спрем спора, относно произхода на тениската ми?
http://prikachi.com/files/1270894J.jpg
И самодоволният ми фейс.
ся ше ме обеждаваш ли, че жълтата фанелка е оригинална понеже имаш бяла оригинална ?!
както виждам на снимката е снимана бяла фанелка
п.с нищо лично : )
women are people too
sometimes
О неПървоначално написано от go71n
. Тва е същата жълта, снимана с малоумната ми Нокия, защото нямам апарат в момента.
Правилно Clock-a ми каза да не се занимавам![]()
Айде млъкни вече, бе, турчинПървоначално написано от go71n
Как може, мамка му, да дъвчете едно и също ДЕСЕТ страници, аз съм измумена![]()
.!.
турчин ще викаш на баща ти който е заврял ' мъжкия си полов орган ' в косматата п*тка на майка ти ОКЕЙ?Първоначално написано от PiruBloodz
п.с до този с жълто бялата фанелка постави фанелката на леглото снимай я с хубаво качество и тогава ще коментирам 'фанелката', но на първата снимка с водката и уйскито си личи, че емблемата не е на място PEACE!
women are people too
sometimes
Първоначално написано от Lettuce
![]()
Умирам! В Ямбл май малиция и плейбой са качествени аромати.
Вероятно фирмата плейбой ако им покажа снимка на клиентелата им:
а) Ще се закрият
б) Ще забранят вноса и продажбата на продуктите си в Ямбол
Grumpy old madman
Lettuce, иииибаси търпението дето имаш чееесно!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Аре уе, покажи си снимка е Cloooock... ама и лицето да е на нея и да е АКТУАААЛНА!
Щот само говориш(пишеш) ... дай да видим доказателства е!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527