- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 11/
Ямболски, моите парфюми струват повече отколкото БВП-то на западналото ви село.Първоначално написано от Lettuce
Оригинално плейбой. То това струва великте 15 евро. Качествено. Закривай се! Веднага!
Grumpy old madman
Първоначално написано от go71n
![]()
браво, бе, село
а и голям разбирач си станал на тема тениски
да не ги продават на пазара?
Ти църкаш приятел. Твоите обещания висят във въздуха. Нищо не видяхме. Нито се обади нито дойде. Да не би да се наака а гномче ? :Д
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
о боже..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
о боже х 2
скоро ще трябва производителите да слагат специален етикет-сертификат на продуктите си за невярващите потребители на Тийнпроблем.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
На мен защо не ми дадохте телефон?Първоначално написано от Lettuce
А?
Толкова исках да ми помьекатье ...![]()
Grumpy old madman
Мене верно ми писна, да си купя тениска от магазина, той да ми разправя как е ментак, щото емблемата по-надолу, а то ЯВНО да си личи, че на снимката тениската е сгъната.Накрая да му дам снимка и пак да не верва, еби му майката, няма цял ден с тва да се занимавам.Първоначално написано от ScionOfStorm
Остави гоПървоначално написано от Wildchildd
Влезнал е в сайта, видял е мястото на логото и вече това е оригинална тениска
Ако имаш мерак, изтипосай една снимка на твоята велика парфюмерия, пък аз ще сложа една на моята.Първоначално написано от Lettuce
Проблема е нулев.
Grumpy old madman
Защо да е изцепка, то си е напълно вярно и определено не е в твоя полза..Първоначално написано от Lettuce
![]()
казвал съм и преди... да си от Ямбол не е работа..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
В Ямбол в ХоРеМаг-а леля Гинка продава оригинални парфюми на плейбой. Оторизиран дилър за цял свят.!
Grumpy old madman
Тва сиг ми е един от най-антипатичните потребители на този форум.Ужасна мишка с ужасен инстинкт за самосъхранение(слабо развит),супер смешна защита си прави.Жалко,че си изтрих личните да се посмеете малко![]()
няма нужда да си играя с фотошопа. Дадох ти линк с един от техните парфюми. В амазон всички са на такава цена.Първоначално написано от Lettuce
Или твърдиш, че в амазон продават ментаци?
Но хайде пак:
http://www.amazon.com/gp/search/ref=sr_nr_n_0?rh=n%3A3760901%2Ck%3Aplayboy%2Cn%3A! 3760931%2Cn%3A3777891%2Cn%3A3783021%2Cn%3A4050901& bbn=3783021&keywords=playboy&ie=UTF8&qid=126287944 6&rnid=3783021
И тук има едно, което е на невероятната цена от тр паунда и половина. Колкото един сандвич
http://www.worldclassfragrances.co.u...ray-p-347.html
Grumpy old madman
Жалко, че ще изтрият тези страници сега... хубаво е да почетеш като си в кофти настроение белким се развеселиш..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Тоя явно няма пишка да мери и е тръгнал с парфюма да се ежи дето е събирал пари от 2 коледи да си го вземе![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Неее не... тва е новия свастика, не глобал...
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Отдавна ги подмина. Ония се хвалеха с више в харвард и концерти на мадона в Париж, тоя се хвали с парфюм за 30 лева.Първоначално написано от Disrespect
Grumpy old madman
![]()
Не ви е лесно, Ямбол... ич..![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Е баш за парфюми да се карате.
аз ползвам от 2 лева.
Ти си невъзможен,бе как може си такъв селяк не,не.Ти излизал ли си от ямбол,ебати като минат през мен тея от влака от ямбол(нарочно е с малка буква) ми спира дихателната дейност от тежкия мирис,сиг и те ползват оригинален плейбой.![]()
Реално и с на баба ми килотите изглеждам по-добре от теб.Вероятно това се отнася и за парфюма ми.Първоначално написано от Lettuce
Рекламни мостри в Амазон.![]()
Не не не.
Това просто не може да бъде! Природата не може да позволи на толкова тъпо създание да съществува...
Бати деевоюлуиралия селтак.
Grumpy old madman
Нямаш привилегията да онанираш на мои подобни снимки.Първоначално написано от Lettuce
А аз от София не излизам,аз влизам.