- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- само за най-опитните от нас в секса над 18 :d
Aвторке, нали знаеш, че си ми слабостТа относно темата - браво, чуваш ги нещата, определено имаш усет. За тройката - чудесно, не си ми споделяла, но съм любопитен да изслушам и най-мръсните детайли.
За дискотеката съм мега потресен, чак пък така да се духа на публични места за бутилка алкохол...не че го отричам, но е примитивно малко, но пък хора всякакви. Ако бях там, щеше да си дууууха девойката, на 5+ уискита познай как ще свърша в дискотека пред 200 крещящи изрода...
Та - мечтата ми - аз съм я споделял, но...
Малка уличница. Ама девствена. Нищо да не знае, дори представа да си няма. Да си я хвана от малка, да си я науча на всичко. Искам да е възприемчива и открита към нови идеи и да правим неща, които, ако споделя, може да се сторят меко казано гнусниИли всъщност напълно приемливи. Малко ми е педо мечтата
![]()
За мястото, от което се побърквам...вратът точно накрая, откъдето започва гръдния кош, ушите също са ми развита ерогенна зона. Няма да пренебрегна гениталите, скротумите и тази част, която е между тях и ствола. И ануса. Той много стимулира ерекцията.
От позите май всяка ми харесва, зависи от обстановката, но обожавам да го мушкам смело на кучешка, а и 69 много ме радва. Особено изгледът![]()
Както каза Белатрис (или Белатриче, ще ме извиниш) - и BDSM може би ще ми хареса, да доминирам над момичето и да го правим грубо и първично.
И иначе - темата е за на 18, но пък не можеш да спреш децата да пишат, АниИнтересно им е. И извинете, че ви наричам деца...със сигурност знаете за секса повече, отколкото аз на вашите години. Само се пазете
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."