- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой може да ми обясни малко по информатика за 8 клас
за блок-схемите
ако можете да помогнете пишете лично![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Не се научихте къде да си пускате темите
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
оффф бе където искам ще я пусна![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
прав сиПървоначално написано от joannalof
но и който иска ще ти помогне(НИКОЙ!!!)
не че никой не иска да ми помогне,просто много малко хора разбират от информатика вепък и като раздела е пълен със 13-годишни няма шанс
8-ми класПървоначално написано от joannalof
а ти къв си бе?
хаха![]()
ам аз какво казвам вееееее като всички са около мойта възраст (14) няма как да ми помогнат,някой 17-18 би свършил работа
офф не ми се обяснява вече
и съм момиче
надута курвичкаПървоначално написано от joannalof
вече носи на мама прашките...