.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Българска му работа

ХАХА съвсем случайно видях че са ми заключили темата понеже не е на български..брей брей..та мисълта ми беше, че имам чувстовото че повече от половинатта неща тук са пълна ебавка и ние си губим времето в четене на неверни неща..преди няколко дена седнах да прочета нещо от тук и се хванах за главата..хем се смях хем и се погнусявах от нещата, които видях..познавам няколко човека, които преди много висяха тук и се пишеха ли пишеха разни дъългии истории хах..тея хора дето пускат неверни неща си нямат друга работа..според мен секса трябва да се приема маааалко по-насериозно и не е тука мястото да се пишат тея измислици..
    това е от мен, дано да не заключат темата задари пропуснати запетайки..

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    На български вика
    Казва се кирилица бе

МалОмници
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на cookie_master
    МОМИЧЕ!

Град
    София
    Виж ето ти също пускаш една напълно ненужна тема, по-глупава дори от онези базици ;]]
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

Re: Българска му работа

Цитирай Първоначално написано от pinga
    според мен секса трябва да се приема маааалко по-насериозно и не е тука мястото да се пишат тея измислици..
    И аз съм на това мнение!
    Не ми се четът глупости от сорта на "Колко време преди секс не си режете ноктите?"
    When you dream anything can happen.

Повече от фен
    Град
    Sofiq

Цитирай Първоначално написано от Ecstasy
    според мен секса трябва да се приема маааалко по-насериозно и не е тука мястото да се пишат тея измислици..
    И аз съм на това мнение!
    Не ми се четът глупости от сорта на "Колко време преди секс не си режете ноктите?"
    Що бе? Голям е сеир. Аз така си прекарвам свободното време, ти кво знаеш? "Вагината на приятелката ми е еди-ква си" ФТЛ

ХАХА съвсем случайно видях че са ми заключили темата понеже не е на български..брей брей..та мисълта ми беше, че имам чувстовото че повече от половинатта неща тук са пълна ебавка и ние си губим времето в четене на неверни неща..преди няколко дена седнах да прочета нещо от тук и се хванах за главата..хем се смях хем и се погнусявах от нещата, които видях..познавам няколко човека, които преди много висяха тук и се пишеха ли пишеха разни дъългии истории хах..тея хора дето пускат неверни неща си нямат друга работа..според мен секса трябва да се приема маааалко по-насериозно и не е тука мястото да се пишат тея измислици..
    Най-дългото изречение което съм виждал !

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Абе вие луди ли сте-тва е най-верната тема от хилядолетия тука.Кфи сте глупави всички-ми мноо правилно че повечето теми са измислици на невръстни нечевръсти лапеншоци.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Сексът е сериозно нещо естествено ... иска се образование .. клалификация, тряя да се чете литература ,, трябват прибури , и накрая трябва работно време

и кво му е толкова сериозното на тоя секс, че някви пикли немогад да се опазят да не забременеят и са много велики да се ебат здраво по на 13-14 години ,или че има идиоти ,който не се научиха да контролират спермата си -къде да я хвърлят
    Sleda ot liubovta

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ^ a ти си оправи малко писането и има копче за отговор,не е нужно да копираш цели статии и мнения! Заболя ме пръста да въртя скролчето.
    Станислава

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Пак излезе някой с жестото умствено заключение. Не мисля, че има какво да се обсъжда, а и не се случва за първи път да има такава тема.

Слагам ключа, защото ще има и много flood.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си