- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Българска му работа
ХАХА съвсем случайно видях че са ми заключили темата понеже не е на български..брей брей..та мисълта ми беше, че имам чувстовото че повече от половинатта неща тук са пълна ебавка и ние си губим времето в четене на неверни неща..преди няколко дена седнах да прочета нещо от тук и се хванах за главата..хем се смях хем и се погнусявах от нещата, които видях..познавам няколко човека, които преди много висяха тук и се пишеха ли пишеха разни дъългии истории хах..тея хора дето пускат неверни неща си нямат друга работа..според мен секса трябва да се приема маааалко по-насериозно и не е тука мястото да се пишат тея измислици..
това е от мен, дано да не заключат темата задари пропуснати запетайки..
На български вика![]()
Казва се кирилица бе![]()
МалОмници![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Виж ето ти също пускаш една напълно ненужна тема, по-глупава дори от онези базици ;]]
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
И аз съм на това мнение!Първоначално написано от pinga
![]()
Не ми се четът глупости от сорта на "Колко време преди секс не си режете ноктите?"
When you dream anything can happen.
Що бе? Голям е сеир.Първоначално написано от Ecstasy
Аз така си прекарвам свободното време, ти кво знаеш? "Вагината на приятелката ми е еди-ква си" ФТЛ
![]()
![]()
![]()
Най-дългото изречение което съм виждал !Първоначално написано от pinga
![]()
![]()
Абе вие луди ли сте-тва е най-верната тема от хилядолетия тука.Кфи сте глупави всички-ми мноо правилно че повечето теми са измислици на невръстни нечевръсти лапеншоци.
Сексът е сериозно нещо естествено ... иска се образование .. клалификация, тряя да се чете литература ,, трябват прибури , и накрая трябва работно време![]()
и кво му е толкова сериозното на тоя секс, че някви пикли немогад да се опазят да не забременеят и са много велики да се ебат здраво по на 13-14 годиниПървоначално написано от pinga
![]()
![]()
,или че има идиоти ,който не се научиха да контролират спермата си -къде да я хвърлят
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
^ a ти си оправи малко писането и има копче за отговор,не е нужно да копираш цели статии и мнения! Заболя ме пръста да въртя скролчето.
Станислава
Пак излезе някой с жестото умствено заключение. Не мисля, че има какво да се обсъжда, а и не се случва за първи път да има такава тема.
Слагам ключа, защото ще има и много flood.