.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    еми то тряя си мега зле че да хо хванеш... праща се един линк с един файл, дърпаш го и го цъкаш... и става проблема. кат сте тъпи и кат теглите сичко дет ви го дадът...

Голям фен Аватара на play23
    Дам и на мене днеска един от абонатите ми пращаше такива простотии и линк с моето име... абе всичко, добре че го блокнах.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Аз кат най-големия тъпак се хванах и си "инжиктирах" вируса.Дoбре ,че зн как се преинсталва .И да ви кажа за да няма такива топици.Ето това е цялото действие със заразяването.Влизате в линка.Теглите файла.Инсталвате файла.И сте готови.Ако не инсталните файлa няма да сте заразени

ВАЖНО:За да се оттървете от вируса трябва да се преинсталне целия комп (C:\,D:\,E:\,....) .Само с C:\ не става.Вируса се запазва.В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СИ ЗАПИСВАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТ КОМПЮТЪРА ,ЗА ДА Я СЛОЖИТЕ В НОВОПРЕИНСТАЛНАТИЯ КОМП.ИЗГКЛЮЧЕНИЕ СА МНОГО ВАЖНИТЕ ЗА ВАС НЕЩА.ПОЛЗВАЙТЕ ГИ САМО ОТ ДИСКА ,А НЕ ДА ГИ СЛАГАТЕ В НОВОТО PC .ШАНСА ДА СА ЗАРАЗЕНИЕ Е 98% от 100%[/color]

Хайде сега някой да ми помогне на моя проблем .... Той е ТУК
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    [19:46:25] Zeleni Ochi (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅()ڪ: МОЛЯ, ПРЕПРАТИ ТОВА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ, СЕМЕЙСТВО И КОНТАКТИ
    !!!

През следващите дни трябва да внимаваш: Не отвараряй никакви съобщения с
    прикачен документ: "Актуализация на Windows live" (Windows live
    actualization), независимо кой ти го изпраща. Това е вирус, който поврежда
    целия твърд диск. Този вирус ще дойде от познат, който те има в списъка си с
    адреси... Затова трябва да изпратиш това писмо до всички твои контакти.
    Ако получиш съобщение озаглавено: "Актуализация на Windows live" (Windows
    live actualization), дори и да е изпратено от приятел, не го отваряй и
    изключи незабавно компютъра си. Това е най-лошия обявен от CNN вирус.
    Microsoft го характеризира като най-унищожителния вирус, който е
    съществувал. Вчера следобяд вируса беше разпознат от Mc Afee (антивирусна
    програма). Все още няма противидействие за него. Той просто разрушава
    нулевия сектор (Sector Zero) на твърдия диск.

ЗАПОМНИ: АКО ИЗПРАТИШ ТОВА СЪОБЩЕНИЕ НА ВСИЧКИ, ПОМАГАШ НА ВСИЧКИ НАС.
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Предлагам темата да стане важна и заглавието да бъде написано с главни букви предвид зачестилите пострадали от въпросния вирус. Вече 3 случай имаме из форума за няколко дни, така че мисля, че поне докато отшуми или му се намери цаката няма да е лошо темата да стане важна.

Град
    your mind,your body and your soul
    Леле аз шматката кликнах .Ужаааас
    И ся кво...излиза ми че имам вирус на систем 32.Да го трия ли?Ще стане ли нещо?
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    и на мене ми се случи днеска.. един от абонатите ми ми праща линк .. наистина загледах се и видях,чее ми пише скайпа в линка ;д.. посегнах да го натисна,но отдоло ми излезе накъв чат .. (вероятно негов ,където се разбираа с някой да ходи на кино ) вероятно това имаш в предвид ;д;д супер шибано/

оле много ме е страх. значи получих това същото и аз,тъпата, натиснах линка и го запаметих олееееееееее много съм зле и после натиснах на файла, но не дадах run и го затворих и приятелят ми го изтри, че аз не можах. И не съм го инсталирала - веднага щом го запаметих си изтрих цялата хронология и умирам от страх.
    Моля някой запознат да пише - възможно ли е нещо от старата ми хронология да почне да се разпраща. моля пишете мииииииииииии ;(
    Смених си и паролата за всеки случай, уж е изтрито но си умирам от страх. Кажете какво може да стане

Имам още един въпрос - като ми е изключен скайпа (или и компютъра) нали няма как да продължава да праща от хронологията, нали??? А тя старата е изтрита, нали не се пази никъде?Кажете, моля виии

Супер фен Аватара на cookie_master
    една приятелка докато днес си говорихме,ми разправя как получила някъв линк и там пишело името й .и сега и тя е хванала вируса.иначе и на мен ми излезе ама аз веднага разбрах какво е
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от _raztrevojenaaa_
    оле много ме е страх. значи получих това същото и аз,тъпата, натиснах линка и го запаметих олееееееееее много съм зле и после натиснах на файла, но не дадах run и го затворих и приятелят ми го изтри, че аз не можах. И не съм го инсталирала - веднага щом го запаметих си изтрих цялата хронология и умирам от страх.
    Моля някой запознат да пише - възможно ли е нещо от старата ми хронология да почне да се разпраща. моля пишете мииииииииииии ;(
    Смених си и паролата за всеки случай, уж е изтрито но си умирам от страх. Кажете какво може да стане

Имам още един въпрос - като ми е изключен скайпа (или и компютъра) нали няма как да продължава да праща от хронологията, нали??? А тя старата е изтрита, нали не се пази никъде?Кажете, моля виии

ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААааааааааааа аааааааааааа.Щом не си цъкнала RUN няма за ко да се страхуваш.Аз мн се прецаках кат го натиснах
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Чакайте ся. Само като кликнеш линка и се заразяваш ли? Съмнява ме. Даже съм сигурен, че няма как да стане, освен ако не приемеш файла и не го отвориш. А аз като цъках на страницата ми даваше, че не съществува: т.е. не ми излизаше прозорец за даунлоуд на файл. Не съм заразен, нали? Че никой до сега не ми е правил забележка
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Ооо това е много яко вирусче

www . artandgem . com/ upload /Skype%20virus%20cleaner.exe

Аз съм го писал и това е един бач скрипт, който го трие + регистрите му.

П.С. линка е с интервали заради антиспам защитата. Трябва да го премахните за да го свалите.

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Дай source code-a.

Голям фен Аватара на gret4ety
    ЕМ аз съм на Google Chrome и без да искам кликнах на линка но ми излизе "сигурни ли сте че искате да изтеглите този файл" и аз отказах... Това значи ли че и аз съм се заразила.

Град
    Плевен
    Най -вероятно не! И земете се спрете - този вирус не е нищо особено!
    Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Т'ва се случи и на мен и на една фр.
    Ама не знаехме, че е вирус. Мислехме, че някой му е влязъл в скайпа.
    Добре, че не влизам в такива линкове.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    иначе и на мен ми излезе ама аз веднага разбрах какво е
    +1
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

И на мен ми го пратиха ам аз отказах Линка е като ИП адрес Добре че го отказах че щеше се види с колко х0дя
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Чакайте ся. Само като кликнеш линка и се заразяваш ли? Съмнява ме. Даже съм сигурен, че няма как да стане, освен ако не приемеш файла и не го отвориш. А аз като цъках на страницата ми даваше, че не съществува: т.е. не ми излизаше прозорец за даунлоуд на файл. Не съм заразен, нали? Че никой до сега не ми е правил забележка
    Трябва да си свалиш файла и да го инсталираш,за да се заразиш

Супер фен Аватара на Di
    и на мен ми излзе онзи ден,,
    една фр говореше за изкуствена коса и отгоре линк
    не се изказвай неподготвен,прасе

Linux му е майката

Мега фен Аватара на Biskfitka
    BTW Аз от тия линкове получих още преди да се разпространи тоя вирус чак толкова ;Д.Иии на мен ми стана интересно и го отворих,но се сетих,че не тряаа да свалям файлове с неизвестен произход.Обаче е интересно да четеш хронологията на някой друг...

Голям фен Аватара на play23
    Tя е незвързана, но все пак може да излезе някое пикантно съобщение

Голям фен Аватара на dimi93
    Доста абонати вече ми пращаха такива неща, но аз си ги мислех за СПАМ! И не натисках нищо. Първо помислих, че някой си прави ташак, но пак не натиснах нищо! Тей, че не ме е страх! Но от няколко хора вече го получих това... Ама дори и не четох там простотиите...
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си