Мисря че това е подходящо

Приятел е не този, който ти бърше сълзите, а този, който не ти дава да плачеш. Приятел е този, който знае всичко за теб и въпреки това те обича.Истинското приятелство идва, когато мълчанието между двама души е приятно. Обикновенните приятели никога не ме виждат да плача. Истинските приятели имат рамо, подгизнало от сълзите ми. Обикновенните приятели се сърдят, когато им звъня, след като са си легнали. Истинските приятели питат, защо ми е отнело толкова време да им позвъни .Обикновенните приятели се стремят да говорят за моите проблеми. Истинските приятели се стремят да ми помогнат да се справя с проблемите си. Обикновенните приятели гадаят за моите любовни истории. Истинските приятели знаят толкова много подробности, че ако не бяха истински, можеха да ме шантажират с това. Обикновенните приятели, когато ме посещават се държат като гости. Истинските приятели отварят хладилника и се обслужват сами. Обикновенните приятели мислят,че с приятелството ни е свършено,когато имаме разногласия. Истинските приятели знаят, че няма истинско приятелство, ако не сме имали разногласия.