.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Hybrid View

За спермата (предимно за момичета)

Въпросът е кратък и ясен:
    Харесва (възбужда) ли ви миризмата не спермата, какво мислите за вкуса и ?

Град
    Знам ли и аз,майна
    Продавам 1 бурканче замразена сперма,подходяща за пържене,готвене,печене,сла киши.Предлага се с аромат на ягода,мушмула и ванилия.За количества - отстъпки.Имаме редовни доставки,щото братчедите от Столипиново са бая дащни.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ни лук ял, ни лук мирисал, както се казваше !

golqmumnik - евала просто за коментара .

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Продавам 1 бурканче замразена сперма,подходяща за пържене,готвене,печене,сла киши.Предлага се с аромат на ягода,мушмула и ванилия.За количества - отстъпки.Имаме редовни доставки,щото братчедите от Столипиново са бая дащни.
    аха, доставки имате....
    и сигурно вие самите стимулирате ръчно тези "братчеди"....

Re: За спермата (предимно за момичета)

Цитирай Първоначално написано от anika17
    незнам за миризмата, но със сигурност има дами, които се възбуждат от гълтането. аз поне, имах такава приятелка, беше маниачка на тази тема. винаги ми казваше : "недей да свършваш на корема, а в устата ми"
    и аз разбира се винаги го правех, свършвах в устата и
    "Отровата, погубваща слабите натури, е храна за силния и той дори не я нарича отрова" - Ф.Ницше

Цитирай Първоначално написано от stereoman
    незнам за миризмата, но със сигурност има дами, които се възбуждат от гълтането. аз поне, имах такава приятелка, беше маниачка на тази тема. винаги ми казваше : "недей да свършваш на корема, а в устата ми"
    за гълтенето е ясно, в днешно време това е станало задължително едва ли не. Интересува ме за миризмата и вкуса, дали на другите момичета им харесва или го правят само за да впечатлят партньора си. Специално на мен ми допада, заявявам го най-смело!
    Има ли и други освободени и палави мацки в тоя форум ?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аз лично правя каквото си поискам, имам си личен избор и няма да ме кефи да опитват вкуса на спермата, тези които ги кефи окей .

самата сперма не ме възбужда ,но момента на свършване да ,а за вкуса всеки мъж е различен и съответно и вкуса на сперма е различен.
    Sleda ot liubovta

Спермата не ми харесва като вкус (1н път опитах и повече не повторих..) а за миризмата.. средна работа..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    излезте на свеж въздух.
    Станислава

Попаднах на тази статия с интересна информация, относно феромоните и значението им в сексуалния живот:

Наука : Доказаха връзката между обонянието и еротичните емоции

източник zdrave.bg

Взаимовръзката между обонянието и еротичните емоции, независимо дали става дума за възприемането на миризмите или тяхното отделяне, има различно значение за отделните хора. Тези способности са по-развити при жените, отколкото при мъжете.....

Природната заложеност към възприемането на миризмите силно се различава при всеки човек. Някои са слабо възприемчиви към тях и дори не подозират за тяхното значение за половия живот, а ако имат обонятелно възприемане, то действа единствено на подсъзнателно ниво....

При други обонянието е силно развито. Тях учените отнасят към т.н. "обонятелен тип", при който от сексуална гледна точка миризмата властва над зрението....

"обонятелният тип" винаги ще открие индивидуалните миризми, не само половите секрети, но и тези при менструация, които действат на инстинкта за сближаване. Първоначално миризмата може да бъде отблъскваща, но постепенно да стане привлекателна, ако вече е достигната определената степен на възбуждане. Миризмата на половите органи е специфична както при мъжете, така и при жените. Тя има личностен характер по своите нюанси и интензивност. Естествената полова миризма, ако не е твърде силна, действа възбуждащо на противоположния пол с нормална чувствителност и то тогава, когато между партньорите вече е установена степен на близост....

Половата миризма е повече изразена при жените, отколкото при мъжете. Тя се засилва под влияние на желанието, което се проявява в по-обилното отделяне на жлезите в половите органи. При някои жени в този процес участват жлезите на цялото тяло и тогава миризмата е особено привлекателна и възбуждаща....

Миризмата на спермата също се отнася към сексуалните миризми и има цяла гама оттенъци....

Оттенъците на миризмата на спермата удивително наподобява аромата на цветовете на кестена, който зависи от качеството на дървото и времето и бива ту чист и благовонен, ту силен, рязък и дори отблъскващ. Наблюденията показват, че миризмата на един и същ мъж в определени условия може да се различава. След психическа възбуда спермата има остра миризма, след физическия акт - ароматна, а след няколко акта, извършени в кратък промеждутък от време - по-прясна и неприятна. Един лабораторен анализ на спермата не би открил разлика, а ако открие, то тя ще е в интензивността на миризмата. Но опитните жени нито за миг няма да се усъмнят в съществуването на специфични различия.....

Доста връзки се разпадат, защото жената не може да понесе миризмата на спермата. Аромата на любимия мъж може да бъде източник на по-голяма наслада и да доведе до ново възбуждане, а на нелюбимия - да предизвика отвращение. Все пак, като цяло може да се каже, че тази миризма привлича жените и потиска мъжете. Голяма част от спермата, попаднала във влагалището, изтича навън, а останалата вътре губи своята типична миризма. Женските и мъжките секрети се смесват и спермата придобива особена миризма, която веднага ще се улови от "обонятелния тип" дори през дрехите.....

Има случаи, макар и редки, когато мъжете усещат лекия аромат на сперма от устата на жените 1-2 часа след акта и това ги възбужда отново. При тези случаи възбуждащият ефект е постигнат чрез съчетаването на образи и психически усещания, а миризмата само предизвиква тези асоциации. Миризмата е тясно свързана със сексуалните емоции както при цивилизования, така и при по-примитивния човек. У първия половите миризми при началните опити за сближаване предизвикват основно негативни чувства, създавайки или засилвайки сексуалната апатия. Но когато първите крачки към доближаването са намерени, се наблюдава обратното действие - същите миризми предизвикват или засилват еротичната възбуда.....

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ами аз не съм забелязала самата сперма да мирише... Тоест ок интимните му части си имат специфична миризма което е нормално и на мен ми харесва но спремата не съм усетила да ми мирише на нещо
    На бившият спермата имаше много приятен солен вкус! Въпреки това не изгарях от желание да му правя свирки и се случваше от дъжд на вятър...
    На сегашния ми приятел вкуса е адски горчив и неприятен.. Понякога чак ми изтръпва устата когато свършва там.. Все едно съм на зъболекар и ми слагат упойка Супер странно е защото е абсолютно здрав, спортува, не взима лекарства, не пуши, не пие... Нямам идея защо е така..
    Обаче ме възбужда адски много да го задоволявам орално и винаги искам да ми свършва в устата...
    Та вкуса и миризмата не мога да кажа че играят кой знае каква роля... Просто ТОЙ ме възбужда. И умирам да го усещам като свършва и да виждам сперамта му...

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Ти направо ме разби

Има момичета които ги взбужда вида, миризмата, че дори и мисълта за сперма. Правил съм анкета за курсова работа по- подобен въпрос и от отговорите на доста жени знам, че повечето не обичат нито едно от тези неща, камоли да се цапат с нея.
    Мразя само две неща на света- расизмът и негрите

според учените от магадан, вкуса на спермата се променя според храната която се консумира. ако примерно 3 дена плюскате само ананас после спермата би тряло да има такъв вкус това не е майтап! ако пък има кофти миризма значи е време да посетите личния лекар за да не предавате бацили на партньорката..
    I am not a gynecologist- but I can take a look

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    излезте на свеж въздух.
    Цъкни хикса в горния десен ъгъл.
    Westside rollin' all day, every day

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    To e наистина според зависи. От това какво си хапнал, какъв ти е метаболизма, вземаш ли лекарства, хранителни добавки, под стрес ли си и какво ли още не. На много жени им харесва, но общото масовизирано мнение е, че се гълта само за да ни угодят на нас
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    а така, гълтайте мацки, че в тези гладни времена разхищението на концентриран белтък, си е направо престъпление
    това в кръга на шегата

Иначе и аз съм го чувал това за вкуса, че отразявал менюто, един вид, но с ден-два забавяне. Аз лично нямам претенции, но определено е много по-яко да усетя допълнителния вакуум в устната кухина като дойде момента за стрлба.
    I'll take your brain to another dimension

Град
    Силистра

Ти не беше ли пича, дето щеше да пита приятелката си, дали може да я гледа докато сере?
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Супер фен Аватара на psych0

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    не ми харесва особено вкуса...

чувала съм че е ужасна

М..не особено xD
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    самата сперма не ме възбужда ,но момента на свършване да ,а за вкуса всеки мъж е различен и съответно и вкуса на сперма е различен.
    съгласна ! ама дет се вика различен , различен , колко да е различен

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Цитирай Първоначално написано от stefanov
    Ти не беше ли пича, дето щеше да пита приятелката си, дали може да я гледа докато сере?
    Същия урод!
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си