- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За спермата (предимно за момичета)
Въпросът е кратък и ясен:
Харесва (възбужда) ли ви миризмата не спермата, какво мислите за вкуса и ?
Продавам 1 бурканче замразена сперма,подходяща за пържене,готвене,печене,сла киши.Предлага се с аромат на ягода,мушмула и ванилия.За количества - отстъпки.Имаме редовни доставки,щото братчедите от Столипиново са бая дащни.![]()
аха, доставки имате....Първоначално написано от golqmumnik
и сигурно вие самите стимулирате ръчно тези "братчеди"....
незнам за миризмата, но със сигурност има дами, които се възбуждат от гълтането. аз поне, имах такава приятелка, беше маниачка на тази тема. винаги ми казваше : "недей да свършваш на корема, а в устата ми"Първоначално написано от anika17
и аз разбира се винаги го правех, свършвах в устата и
"Отровата, погубваща слабите натури, е храна за силния и той дори не я нарича отрова" - Ф.Ницше
за гълтенето е ясно, в днешно време това е станало задължително едва ли не. Интересува ме за миризмата и вкуса, дали на другите момичета им харесва или го правят само за да впечатлят партньора си. Специално на мен ми допада, заявявам го най-смело!Първоначално написано от stereoman
Има ли и други освободени и палави мацки в тоя форум ?
![]()
самата сперма не ме възбужда ,но момента на свършване да ,а за вкуса всеки мъж е различен и съответно и вкуса на сперма е различен.Първоначално написано от anika17
Sleda ot liubovta
Попаднах на тази статия с интересна информация, относно феромоните и значението им в сексуалния живот:
Наука : Доказаха връзката между обонянието и еротичните емоции
източник zdrave.bg
Взаимовръзката между обонянието и еротичните емоции, независимо дали става дума за възприемането на миризмите или тяхното отделяне, има различно значение за отделните хора. Тези способности са по-развити при жените, отколкото при мъжете.....
Природната заложеност към възприемането на миризмите силно се различава при всеки човек. Някои са слабо възприемчиви към тях и дори не подозират за тяхното значение за половия живот, а ако имат обонятелно възприемане, то действа единствено на подсъзнателно ниво....
При други обонянието е силно развито. Тях учените отнасят към т.н. "обонятелен тип", при който от сексуална гледна точка миризмата властва над зрението....
"обонятелният тип" винаги ще открие индивидуалните миризми, не само половите секрети, но и тези при менструация, които действат на инстинкта за сближаване. Първоначално миризмата може да бъде отблъскваща, но постепенно да стане привлекателна, ако вече е достигната определената степен на възбуждане. Миризмата на половите органи е специфична както при мъжете, така и при жените. Тя има личностен характер по своите нюанси и интензивност. Естествената полова миризма, ако не е твърде силна, действа възбуждащо на противоположния пол с нормална чувствителност и то тогава, когато между партньорите вече е установена степен на близост....
Половата миризма е повече изразена при жените, отколкото при мъжете. Тя се засилва под влияние на желанието, което се проявява в по-обилното отделяне на жлезите в половите органи. При някои жени в този процес участват жлезите на цялото тяло и тогава миризмата е особено привлекателна и възбуждаща....
Миризмата на спермата също се отнася към сексуалните миризми и има цяла гама оттенъци....
Оттенъците на миризмата на спермата удивително наподобява аромата на цветовете на кестена, който зависи от качеството на дървото и времето и бива ту чист и благовонен, ту силен, рязък и дори отблъскващ. Наблюденията показват, че миризмата на един и същ мъж в определени условия може да се различава. След психическа възбуда спермата има остра миризма, след физическия акт - ароматна, а след няколко акта, извършени в кратък промеждутък от време - по-прясна и неприятна. Един лабораторен анализ на спермата не би открил разлика, а ако открие, то тя ще е в интензивността на миризмата. Но опитните жени нито за миг няма да се усъмнят в съществуването на специфични различия.....
Доста връзки се разпадат, защото жената не може да понесе миризмата на спермата. Аромата на любимия мъж може да бъде източник на по-голяма наслада и да доведе до ново възбуждане, а на нелюбимия - да предизвика отвращение. Все пак, като цяло може да се каже, че тази миризма привлича жените и потиска мъжете. Голяма част от спермата, попаднала във влагалището, изтича навън, а останалата вътре губи своята типична миризма. Женските и мъжките секрети се смесват и спермата придобива особена миризма, която веднага ще се улови от "обонятелния тип" дори през дрехите.....
Има случаи, макар и редки, когато мъжете усещат лекия аромат на сперма от устата на жените 1-2 часа след акта и това ги възбужда отново. При тези случаи възбуждащият ефект е постигнат чрез съчетаването на образи и психически усещания, а миризмата само предизвиква тези асоциации. Миризмата е тясно свързана със сексуалните емоции както при цивилизования, така и при по-примитивния човек. У първия половите миризми при началните опити за сближаване предизвикват основно негативни чувства, създавайки или засилвайки сексуалната апатия. Но когато първите крачки към доближаването са намерени, се наблюдава обратното действие - същите миризми предизвикват или засилват еротичната възбуда.....
Ами аз не съм забелязала самата сперма да мирише... Тоест ок интимните му части си имат специфична миризма което е нормално и на мен ми харесва но спремата не съм усетила да ми мирише на нещо![]()
На бившият спермата имаше много приятен солен вкус! Въпреки това не изгарях от желание да му правя свирки и се случваше от дъжд на вятър...
На сегашния ми приятел вкуса е адски горчив и неприятен.. Понякога чак ми изтръпва устата когато свършва там.. Все едно съм на зъболекар и ми слагат упойкаСупер странно е защото е абсолютно здрав, спортува, не взима лекарства, не пуши, не пие... Нямам идея защо е така..
Обаче ме възбужда адски много да го задоволявам орално и винаги искам да ми свършва в устата...
Та вкуса и миризмата не мога да кажа че играят кой знае каква роля... Просто ТОЙ ме възбужда. И умирам да го усещам като свършва и да виждам сперамта му...
Ти направо ме разбиПървоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има момичета които ги взбужда вида, миризмата, че дори и мисълта за сперма. Правил съм анкета за курсова работа по- подобен въпрос и от отговорите на доста жени знам, че повечето не обичат нито едно от тези неща, камоли да се цапат с нея.
Мразя само две неща на света- расизмът и негрите
според учените от магадан, вкуса на спермата се променя според храната която се консумира. ако примерно 3 дена плюскате само ананас после спермата би тряло да има такъв вкустова не е майтап! ако пък има кофти миризма значи е време да посетите личния лекар за да не предавате бацили на партньорката..
I am not a gynecologist- but I can take a look
Цъкни хикса в горния десен ъгъл.Първоначално написано от t0d1t0
Westside rollin' all day, every day
To e наистина според зависи. От това какво си хапнал, какъв ти е метаболизма, вземаш ли лекарства, хранителни добавки, под стрес ли си и какво ли още не. На много жени им харесва, но общото масовизирано мнение е, че се гълта само за да ни угодят на нас![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
а така, гълтайте мацки, че в тези гладни времена разхищението на концентриран белтък, си е направо престъпление![]()
това в кръга на шегата
Иначе и аз съм го чувал това за вкуса, че отразявал менюто, един вид, но с ден-два забавяне. Аз лично нямам претенции, но определено е много по-яко да усетя допълнителния вакуум в устната кухина като дойде момента за стрлба.
I'll take your brain to another dimension
Ти не беше ли пича, дето щеше да пита приятелката си, дали може да я гледа докато сере?Първоначално написано от stereoman
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
М..не особено xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
съгласна !Първоначално написано от anichka12345678
ама дет се вика различен , различен , колко да е различен
![]()
![]()
![]()
Същия урод!Първоначално написано от stefanov
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii