- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За спермата (предимно за момичета)
abe da ti kaja ne e vkysnanity puk mirizmata i e mn vuzbyjda6ta no vse pak 6tom obicha6 nqkogo
![]()
Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
Доставка по домовете предлагате ли![]()
Е до сега сякаш не ми е замирисвало.......но гълтам..не по задължение...а защото ми харесва....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Мен не ми допада особено да гълтам , но ако обичаш дадения човек и това му доставя удоволствие защо не![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
[quote="slun4ice"]На сегашния ми приятел вкуса е адски горчив и неприятен.. Понякога чак ми изтръпва устата когато свършва там.. Все едно съм на зъболекар и ми слагат упойка quote] на бившия ми съм ми беше по абсолютно същия начин и пак той си спортува не пуши не пие всичко.. нз може да има нещо общопък иначе вкуса е някъв готин сладко-солено такова
на миризмат не съм обръщала внимание
![]()
Спермата на мъжа се сменя на всеки 3 дни,така че няма как цигарите да влияят.Първоначално написано от dr1ndr1n
Westside rollin' all day, every day
Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
Искам с аромата на мушмула..
Ами аз миризма не съм усещала,а вкуса не е мн як,ма не ми дреме нали на него му е яко...Знам,че и моя вкус не е як,ма и на него не му дреме.![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
абе хора като ви свърши в устата и като не изкате да гълтате ме е ли малко не удобно и как се измъквате???![]()
![]()
Няма измъкване!!!
Къде така ще бягатене се получава номера просто
Ще изтърпите малко
After all и вие можете да не сте от най свежите отдолу => няя се оплаквате !![]()
![]()
Че той вкуса си е различен, миризмата не е толкова натъртваща и не съм обърнала внимание.
Спермата не ме възбужда по никакъв начин, но на него му харесва да свършва в устата и е тъпо да не гълтам, не виждам причина да не го правя :P
Случвало се е вкуса да е горчив примерно, ама аз не знам предварително какъв ще е и просто преглъщам, какво да се прави![]()
Мълчи, гълтай, ДА ТИ Е СЛАДКО !![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Плюя през прозореца.Без обяснения.Не съм длъжна на никойПървоначално написано от stelit0
![]()
поне в банята или тоалетната да бешеПървоначално написано от seduction1mplex
а ти през прозореца...![]()
сигурно ебаси изненаданите хора минават долу![]()
I'll take your brain to another dimension
То това да не е мелба, че да та харесва вкуса или не ?! Правиш го, за да доставиш удоволствие на приятеля си (примерно). И какво, свършва в устата ти, и ти най-безцеремонно отиваш до тоалетната да изплюеш спермата ?!Първоначално написано от uNvaLuabL3
![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
Първоначално написано от wilks
Екстра си е даже.Понякога ми се ще да мине наистина някой...
![]()
ужасссПървоначално написано от seduction1mplex
![]()
вече като идвам в Пд ще внимавам къде стъпвам, и няма да минавам под съмнително открехнати прозорци![]()
I'll take your brain to another dimension
Че как ще гълтате спермата, нали ще забременеете![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Аз вече имам 2 деца от гълтанеПървоначално написано от vaseto0o
Нямам търпение да хвана 3тото
![]()
аз искам с мушмулаПървоначално написано от golqmumnik
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Мммммм,не ми е от любимите неща,но понякога съм навита.Иначе вкусът в 90% от времето не ми харесва :/
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire