.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    Bulgaria

Важно за момчетата !

Сетих се от поста който туко що оставих в една тема :

След свършване при момчетата се отделя сперма. Така,това всички го знаят ..

Тук идва малка, но много важна забележка !

Това отделяне не трае само 10 секунди .. а до 4 часа !

Така че ако си набиете една преди секс много внимавайте със втора база .. попитайте я дали иска отзад или да ви духа ..

Има и по-лесен начин вместо да чакате отделянето да свърши > отидете да се изпикаете ! Доказано е, че това изхвърля всичката насабрана сперма за изхвърнето и след това можете директно да започнете !

Надявам се да съм бил полезен, че това ми е и първа тема =]
    "Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    ОWND.

Re: Важно за момчетата !

Цитирай Първоначално написано от Park

Така че ако си набиете една преди секс много внимавайте със втора база .. попитайте я дали иска отзад или да ви духа ..

Има и по-лесен начин вместо да чакате отделянето да свърши > отидете да се изпикаете ! Доказано е, че това изхвърля всичката насабрана сперма за изхвърнето и след това можете директно да започнете !

това пък кой не го знае, елементарно.
    Sleda ot liubovta

Голям фен Аватара на 24white24

Re: Важно за момчетата !

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Цитирай Първоначално написано от Park

това пък кой не го знае, елементарно.
    Не го знаят дечурлигата 8-9 клас дето си мислят, че като първият път ебат с презерватив, после го свалят за втория път няма да стане фал....

ама вие сте някакви гении,аз явно съм тъп,т'ва не го знаех
    Станислава

Град
    Bulgaria
    Вие сте някакви невъзможни лигавнета обаче ..
    "Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш

т'ва е щото сме тъпи.
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0

AHXHAHXAH

тфа е написано за тези които не го знаят а не за тея дето го четат и после пишат постове и са праят на големите разбирачи ;]]

добре. Извинявай! Да ти намеря още 1000 такива прости теми на хора които си вярват,че ще променят нещо като пуснат поредната идиотщина?!
    Станислава

и м/у другото си написал пълни простотии.
    Станислава

Не отделянето трае 4 часа. По "пътят" на спермата остава част от нея, затова изпикаеш ли се няма проблеми. Ако се "отделяше" 4 часа да се изпикаеш ще има същия ефекс като да се изсереш.
    Мразя само две неща на света- расизмът и негрите

Град
    Bulgaria
    Написах го по памет ..

t0d1t0 - ти си велик явно ! Ще те помоля да спреш да пишеш "велики" постове в моите теми ..

ПП : тая снимка като и се радвате толкова, изтеглете си я и стига сте спамили темата ..

ПП2 : хубаво е че някой го знаят, а другите дето не го знаят ?
    ще стане като онова 13 годишното британче дето стана баща,а 14 годишната майка още не знае от къде й дойде ..

Всеки чул недочул от не знам си къде и ае съвети ще дава. И ти в момента това правиш... "ПО ПАМЕТ ПИША"...

Брех боже, ми по твоята логика,оная циганка на 11 години дето роди? Що не отидеш да и кажеш,че пак може да забременее?

И мъжа не свършва 4 часа! Просто остава малка час от спермата в уретрата и ако не уринира момчето,то тя ще продължава да си седи там,а и сперматозоидите могат да оцелеят до няколко дни => Не си много прав с това твое изказване "по памет"... А и има още много фактори които влияят в/у това дали момичето може да забременее,нали знаеш?

"Така че ако си набиете една преди секс много внимавайте със втора база .. попитайте я дали иска отзад или да ви духа .. "

е т'ва ся ми кажи как да го разтълкувам? Ще си бия 1 чикия и после к'во? Айде анален или просто да ми направиш свирка,че после да не се притеснявам... И в 2та случая момичето е лишено от удоволствие. А и малко егоистично ми се струва. И то толкова лесно,ако ставаха бебетата... Плюс това аналният секс крие много повече опасности,ама ся аз ли да ти казвам или ти го знаеш?

А и сякаш,че лапетата не го знаят т'ва нещо или пък някой лапе ще вземе да ти чете "великата" тема! Има си часове по биология,допълнителна литература,материали в интернет и прочие.

А и не съм велик,а ми просто се дразня от такива като теб които си мислят,че ще постигнат нещо като пуснат поредната тема пълна с поредната доза "истина" за предпазване от нежелана бременност. 1000 такива теми има,а вече +1. Който иска да го научи ще се заеме,а тези които не искат сами са си отговорни за последствията.
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си